🔴خبر
🔰پایان ورود اطلاعات و فهرست نویسی کتب خریداری شده از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
🔻ابراهیم زارع مسوول بخش فهرست نویسی کتب فارسی کتابخانه مرکزی گفت : حدود ٢٠٠٠ عنوان کتاب فارسی از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران طبق درخواست گروه های آموزشی تهیه شده بود که در زمان کمتر از دوماه کلیه کتب خریداری شده فهرست نویسی شده است.
🔻وی یادآور شد کلیه کتب موجود در کتابخانه مرکزی از طریق شبکه برای کلیه کاربران قابل جستجو می باشد.
🔍جستجو در کتابخانه های دانشگاه:
http://slib.qom.ac.ir/SIMWEBCLT
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
رادیو دانشگاه قم - برنامه ۹۰.mp3
زمان:
حجم:
3.06M
🔊رادیو دانشگاه🔊
🔰مروری بر سرخط مهمترین اخبار دانشگاه...
📻 #برنامه_نود📻
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴خبر ویژه
🔰طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه و به پیشنهاد رییس دانشکده حقوق ، جناب آقای دکتر روح الله اکرمی به عنوان معاون آموزشی دانشکده حقوق منصوب گردید.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴خبر مهم
🔰آیت الله اعرافی عضو هیات امنای دانشگاه قم شد.
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی ارتحال آیت الله مومن(ره)، با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری و پس از طی مراحل قانونی، آیت الله علیرضا اعرافی به عضویت هیات امنای دانشگاه قم منصوب شد.
🔻روابط عمومی دانشگاه قم انتخاب این اندیشمند توانا و استاد برجسته حوزه و دانشگاه را به عضویت در هیات امنای دانشگاه تبریک عرض می نماید.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
✅عضو جدید هیات امنای دانشگاه قم را بیشتر بشناسید:
🔰آیت الله اعرافی در سال ۱۳۳۸ در شهرستان میبد استان یزد متولد شد.
🔻ایشان پس از گذراندن دوران تحصیلات ابتدایی و دبیرستان در زادگاه خود در سال ۱۳۴۹ وارد حوزه علمیه قم شد و به دلیل هوش بالا و سرشار به سرعت مراحل مختلف حوزوی را طی کرد، بهطوری که پس از حدود ۷ سال وارد دروس عالی خارج فقه و اصول شد.
🔻این شاگرد شهید مطهری، پشتکار و همت والایی از خود در آموختن علومی مانند فلسفه اسلام و غرب، ریاضی و همچنین فراگیری زبانهای عربی و انگلیسی از خود نشان داد و هم اکنون کتابهای ارزشمندی از ایشان تقدیم جامعه علمی کشور شده است.
🔻آیت الله اعرافی از سن بیست سالگی با دانشگاه ها ارتباط و تعامل نزدیکی داشت و خدمات علمی برجسته ای را در مرکز بین المللی جامعه المصطفی در ۶٠ کشور جهان ارائه نمود که ایجاد ١٢٩ رشته، ارائه رشته های اصلی در ٧ زبان زنده دنیا و تاسیس بزرگترین مرکز زبان ادب فارسی در جهان نمونه ای از این فعالیت های این مرکز در دوران تصدی ایشان می باشد.
🔻ایشان که در روزهای اخیر از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان یکی از اعضای فقهای شورای نگهبان نیز منصوب شدند از اساتید و مسئولان مبتکر، خوش فکر و بلند نظر مراکز علمی و اجرائی نظام اسلامی بوده و هستند و از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در مسئولیتهای مهمی ایفای نقش نموده اند بخشی از سوابق ایشان به این شرح است:
💠 ریاست مرکز جهانی علوم اسلامی و عضویت در هیأت امنای آن
💠عضویت در شورای فرهنگی - اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
💠عضویت در شورای فرهنگ عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
💠ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم
💠 مدیریت گروه علوم تربیتی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
💠عضویت در شورای پژوهشهای علمی کشور
💠رئیس جامعۀ المصطفی العالمیۀ
💠مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش خبری
🔰به میزبانی دانشگاه قم برگزار شد:
🔻برگزاری کارگاه تخصصی یک روزه روش تدریس دبیران و بازرسان اداره کل آموزش و پرورش استان واسط عراق
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، کارگاه تخصصی یک روزه روش تدریس دبیران و بازرسان اداره کل آموزش و پرورش استان واسط عراق با همکاری مدیریت گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه کاشان و قم در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه قم برگزار شد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom