🔴اطلاعیه
🌸به مناسبت هفته گرامیداشت قرآن و عترت در دانشگاه قم برگزار می گردد.
🔰دیدار با حضرت آیت الله جوادی آملی(حفظه الله)
🔹زمان دیدار؛ پنجشنبه/۲۳ آبان ماه
♦️زمان و مکان حرکت از دانشگاه؛
📌ساعت ۱۱ صبح
📌برادران؛ مقابل ساختمان شهید بهشتی
📌خواهران؛ مقابل خوابگاه های دانشجویی
🔸محل ثبت نام
🔻برادران؛ سازمان مرکزی/حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/دفتر فعالیت های قرآنی؛ تلفن ٣٢١٠٣۴١۵
🔻خواهران؛ ساختمان اداری امام خامنه ای/اتاق ٢٢١/دفتر فعالیت های قرآنی؛ تلفن ٣٢١٠٣٧۴۴
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴اطلاعیه
🔰آیین معارفه نودانشجویان (مقطع کارشناسی )
🔻همراه با مراسم غبارروبی حرم مطهر کریمه اهل بيت عليهم السلام
🚩مهمان غذای تبرکی حرم
📌اطلاعات بیشتر در پوستر برنامه
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
2.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انعکاس خبر سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه قم
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش خبری
🔰حضور وزیر علوم در جلسه رؤسای دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری و مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصر امروز دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سرمست استاندار قم، در جلسه رؤسای دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری و مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان که در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد، شرکت کردند.
🔻در ابتدای جلسه رؤسای دانشگاه های استان و مراکز پژوهش و فناوری استان به ارائه پیشنهادات خود در جهت اعتلای سطح علم و فناوری استان پرداختند و در زمینه های علمی، فرهنگی، کسب و کار و مواردی را مطرح کردند.
🔻در ادامه جلسه، دکتر سرمست بر تعامل بیشتر دانشگاه ها، مراکز صنعتی و ادارات تاکید کرد و افزود: متاسفانه صنعت ما اتکا به تجربه خود می کند، ادارات اجرایی ما خود را بی نیاز از دانشگاه می بیند و دانشگاهیان نیز خود را بالاتر از ادارات می دانند و به همین سبب این فاصله موجب شده خیلی از کارهای اجرایی کارشناسی لازم را نداشته باشد.
🔻استاندار قم ادامه داد: به همین منظور کارگروه های ویژه برای تعامل بیشتر و کارشناسی بهتر اقدامات اجرایی استان تشکیل شده ایت که این فاصله ها را کمتر کند و در راستای اثربخشی ابن تعاملات تمام تلاشمان را خواهیم کرد.
🔻دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز ضمن استقبال از تعامل بیشتر صنعت و دانشگاه گفت: من طرفدار رشد و فعالیت مراکز غیردولتی هستم و افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه باید هر چه بیشتر تحقق یابد.
🔻دانشگاه باید برای انجام پروژه های مفید در تعامل با ادارات و ارگان های اجرایی باشد تا زمینه بروز خطا و اشتباه به صفر برسد و هر چه بیشتر در راستای رشد کشور عزیزمان تلاش کنیم.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom