eitaa logo
🇮🇷وعده صادق🇵🇸
19.8هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
7.2هزار ویدیو
9 فایل
. 🇮🇷﷽🇮🇷 تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷 در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای میشوم میثم تمّار به دارم بزنید 👑مدیریت👇 ✨ @adminita0 ✨ 🎯✅رزرو تبلیغات ارزان و به صرفه 😍👇 @rooyesh_ads
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 فردا شنبه اول شهریور ۱۴۰۴ ادارات و دستگاه‌های اجرایی تمام استان‌های کشور به جز ۳ استان اردبیل، گیلان و قم تعطیل هستند
💠 روز 💠 💎 شفاعتی برای تمام امت 🔻رسول خدا صلى‌الله‌عليه‌وآله: لِكُلِّ نَبِيٍّ دَعوَةٌ قَد دَعا بِها، وَ قَد سَأَلَ سُؤلًا وَ قَد خَبَأتُ دَعوَتي لِشَفاعَتي لِأُمَّتي يَومَ القِيامَةِ. ❇️ هر پیامبری دعایی داشته که آن را به درگاه خداوند عرضه کرده و خواسته‌ای از او داشته است؛ اما من، دعایم را برای شفاعت امتم در روز قیامت ذخیره کرده‌ام. 📚 الخصال، ۲۹/۱۰۳ ‌ •┈┈••✾••┈┈•
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش شبکه المشهد: سلاح خاموش مسکو در تهران؛ سامانه‌ای که رادار، ماهواره و پهپادها را کور می‌کند
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مقام یونیسف: بدترین سناریو محقق شد؛ مرگ بر اثر گرسنگی در غزه آغاز شده است!
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسانه‌های دولتی کره شمالی مجموعه‌ای از تصاویر سربازان این کشور را که در کورسک علیه اوکراینی‌‌ها می‌جنگند، منتشر کردند.
واکنش مادورو به استقرار سه ناو آمریکایی در سواحل ونزوئلا 🔹نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، استقرار سه ناو جنگی آمریکا در سواحل این کشور را تلاشی غیرقانونی برای تغییر نظام در این کشور خواند.
حکم یک قاضی علیه سیاست‌های ضد مهاجرتی ترامپ 🔹آسوشیتد پرس گزارش داد یک قاضی آمریکایی حکمی صادر کرد که مانع از اقدام ترامپ برای مسدود کردن و قطع بودجه حدود ۳۰ شهر و منطقه به دلیل سیاست‌های پناهگاه امن برای مهاجران می‌شود.
اخراج ژنرال آمریکایی به دلیل گزارش اطلاعاتی درباره حملات به ایران 🔹سی ان ان به نقل از دو منبع آگاه و یک مقام کاخ سفید: پیت هگست وزیر دفاع آمریکا، ژنرالی را که ارزیابی اطلاعاتی اولیه‌ سازمانش درباره خسارت وارده به سایت‌های هسته‌ای ایران از حملات آمریکا، دونالد ترامپ را خشمگین کرده بود، برکنار کرده است. 🔹به گفته این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، جفری کروز دیگر به‌عنوان رئیس سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا فعالیت نخواهد کرد. 🔹هگست همچنین به دلایل نا‌مشخص نانسی لاکور، رئیس ذخیره نیروی دریایی، و دریادار میلتون سندز، افسر نیروی ویژه نیروی دریایی که فرماندهی عملیات ویژه دریایی را مدیریت می‌کند، را نیز برکنار کرده است.
🔴ادعای ترامپ: کمتر از ۲۰ نفر از اسرا در غزه زنده‌‌اند 🔹رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که شمار اسرای زنده‌ای که در حال حاضر توسط حماس در غزه نگهداری می‌شوند کمتر از ۲۰ نفر است.‌ در تلاش هستیم که این اسرا را آزاد کنیم
تأکید ایران و روسیه بر پایان قطعنامه ۲۲۳۱ در موعد مقرر 🔷 وزیر خارجه ایران، در گفت‌وگوی تلفنی با سرگئی لاوروف همتای روس خود، بر خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ در زمان مقرر تأکید کرد. 🔷 ۲ طرف اعلام کردند سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) به‌دلیل قصور در اجرای تعهدات برجامی و همراهی با آمریکا در حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، صلاحیت قانونی و اخلاقی برای توسل به سازوکار «اسنپ‌بک» را ندارند. 🔷 عراقچی موضع اصولی ایران را درباره مخالفت با تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ تشریح کرد و تصمیم‌گیری در این خصوص را صرفاً در صلاحیت شورای امنیت دانست.
واکنش مادورو به استقرار سه ناو آمریکایی در سواحل ونزوئلا 🔴 نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، استقرار سه ناو جنگی آمریکا در سواحل این کشور را تلاشی غیرقانونی برای تغییر نظام در این کشور خواند.