eitaa logo
🇮🇷وعده صادق🇵🇸
19.9هزار دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
7.2هزار ویدیو
9 فایل
. 🇮🇷﷽🇮🇷 تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷 در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای میشوم میثم تمّار به دارم بزنید 👑مدیریت👇 ✨ @adminita0 ✨ 🎯✅رزرو تبلیغات ارزان و به صرفه 😍👇 @rooyesh_ads
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 رویای فتوشاپی ▪️باند پهلویست‌ها کلا در خواب و رویا، خیال‌بافی می‌کند. آخرین نمونه‌اش همین تصویر فتوشاپی از شازده پهلوی که قصد شاه شدن دارد. ربع پهلوی ابتدا خودش یک تصویر از هواپیمای بدون مسافر منتشر کرد؛ بعد رسانه نزدیک به پهلوی عکس پیرکودک فرح را با چمدان‌هایش فتوشاپ کرد تا این پازل خیال پردازنه را تکمیل کند.
رسانه سازمان تبلیغات اسلامی تشریف دارند!
[این آقا هم بدنش خاک خواهد شد، خوراک مار و مور خواهد شد، جمهوری اسلامی همچنان ایستاده...] حالا چه الان چه بعدا...
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرح جامع ترافیک تهران اشکالات فراوان دارد 🔹رئیس شورای شهر تهران: طرح جامع ترافیک تهران که توسط شهرداری تهیه شده دارای اشکالات فراوانی است و مورد قبول نیست.
افزایش ظرفیت تأمین آب تهران از امروز 🔹از امروز همزمان با رسیدن ۲۲۰۰ لیتر بر ثانیه آب از سامانه دوم انتقال از سد طالقان به تصفیه‌خانه شماره دو کرج، ۲۵۰۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت تأمین آب تهران افزوده می‌شود.
بودجه یارانه نقدی ۲۶۶ همت کسری دارد دیوان محاسبات: 🔹میزان منابع وصولی از محل درآمد ردیف‌های پیش‌بینی شده در قانون بودجه ۱۴۰۳، معادل ۵۷ درصد منابع مصوب و میزان مصارف معادل ۹۰ درصد مصارف مصوب بوده‌است. 🔹درپی عدم کفایت منابع وصولی و ناترازی میان منابع و مصارف هدفمندی، برای جبران این کسری و همچنین پرداخت بخشی از بدهی‌های انتقالی سال ۱۴۰۲، در مجموع ۲۶۶ هزار و ۷۳۹ میلیارد تومان از محل سایر منابع، شامل دریافتی از خزانه‌داری کل، تنخواه بانک مرکزی و برداشت از حساب شرکت‌های دولتی تأمین شده‌است.
شایعات درگذشت آیت‌الله وحید خراسانی تکذیب شد 🔹در پی انتشار شایعاتی مبنی بر درگذشت آیت‌الله وحید خراسانی از مراجع عظام تقلید، پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از بیت‌ ایشان، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم حاکیست که این شایعه کاملاً کذب بوده و ایشان الحمدلله در صحت و سلامت هستند.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاکسی‌های بابک زنجانی به کرج بازمی‌گردند رئيس شورای شهر تهران: 🔹تاکسی برقی‌های متعلق به شرکت بابک زنجانی برای تهران نیست، برای کرج است و ربطی به تهران ندارد. 🔹پلاک این خودروها که شماره تهران دارند را هم اصلاح شده و به کرج بازمی‌گردند.
قیمت کود شیمیایی ۲ برابر شد 🔹قیمت کود شیمیایی در هفته‌های اخیر افزایش شدیدی پیدا کرده است. به‌گونه‌ای که بهای یک کیسه ۵۰ کیلویی کود دولتی از ۳۹۵ هزار به ۶۸۷ هزار تومان رسیده و در بازار آزاد حتی از یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار تومان عبور کرده است. 🔹پشت این جهش قیمتی، مجموعه‌ای از تصمیمات بودجه‌ای، سیاست‌های ارزی و سازوکارهای قیمت‌گذاری وجود دارد که ریشه مشکل را روشن می‌کند. 🔹از یک‌سو افزایش نرخ تسعیر ارز در بودجه سال ۱۴۰۴ و گران شدن خوراک گاز صنایع پتروشیمی، هزینه تولید کود را بالا برده است؛ و از سوی دیگر فرمول دلاری‌سازی در بورس کالا، مواد اولیه داخلی را هم به قیمت جهانی در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد.
▪️اولین تصویر از دونالد ترامپ پس از شایعات اخیر مرگش؛ باشگاه گلف ویرجینیا
🔴شهادت نخست‌وزیر یمن در حملۀ رژیم صهیونیستی ▪️ریاست‌جمهوری یمن خبر داد که در جریان حملات پنجشنبۀ رژیم صهیونیستی به صنعا، احمد غالب الرهوی نخست‌وزیر یمن به شهادت رسیده است.
ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت غیرقانونی اعلام شد 🔹رئیس مجلس در نامه به رئیس‌جمهور اعلام کرد: ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت مغایر با قانون است.