🔻 کانال سپاه پاسداران ۳۰ نقطه مهم اصابت موشکها و پهپادها ایرانی در سرزمینهای اشغالی را منتشر کرد
@vaghebinbashim
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و لا تهنوا
با قدرت بگو
و لا تحزنوا
با صلابت بگو
ما والله برتریم
هان ای یهودیان
ما از نسل حیدریم
مداحی زیبای بصیرتی مهدی رسولی🖤
@vaghebinbashim
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
موضوع: تحلیلی بر جنگ رژیم صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران
🎙کارشناس: محمد اکبرزاده
تحلیل مسائل سیاسی روز را در کانال واقعبین دنبال نمائید👇🏻
🆔 @vaghebinbashim
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️مثل عباس کسی هست دلاور باشد
▪️با همه تشنگی اش یاد برادرباشد
▪️مثل عباس کسی هست سقا باشد
▪️جگر سوخته اش حسرت دریا باشد
«تاسوعای حسینی تسلیت»
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹یا حبیبی یا حسین
اگر امشب اشک نریختید در یک خلوت این کلیپ کوتاه را ببینید و گوش دهید .
از زبان شهید سید حسن نصرالله😔😭
@vaghebinbashim
3.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درین مقطع ، به دیدن دوباره اش می ارزه
@vaghebinbashim
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعریف بازدارندگی در ۱۴ ثانیه با ذکر مثال!
سه اشکالی که به مصاحبه دکتر عراقچی با شبکه فاکس نیوز ذکر شده و پاسخی که می توان داد:
اشکال اول: نظر عراقچی برخلاف نظر امام دیده می شود که فرمودند اسراییل باید از صفحه روزگار محو شود
پاسخ:
حضرت امام ، محو رژیم را در قامت یک راهبرد و تئوری انقلاب درخصوص رژیم مطرح می فرمایند نه اینکه اقدامات عملیاتی و میدانی برایش تعریف کنند ، لذا درین ۴۶ سال ج ا هرگز برنامه ای آفندی در قالب یک راهبرد عملیاتی تدوین نکرده است و تا جاییکه بنده اطلاع دارم برای هیچ نهاد و سازمان و افرادی چنین نقشی (محو رژیم) را تعریف نکرده است.
اشکال دوم:
عراقچی برا چندمین بار به تخریب شدید مراکز هسته ای ما اشاره کرده است و این نشان ضعف ما در برابر دشمنان است
پاسخ:
بنظر میرسد این اشاره پرتکرار از سوی وزیر ، تعمدی و هماهنگ شده است زیرا اگر نباید چنین حرفی را بزند قطعا هسته سخت و متولیان امور مانع از تجدید این نوع موضعگیری می شدند ، لذا به عقل ناقص بنده برای گرفتن امتیاز از دشمن چنین سخنی از سوی ایشان تکرار می شود و اینکه افکار عمومی را مدیریت کنیم تا هم بگوییم وقتی هسته ای ما زده شد چرا آژانس بدنبال داستان سرایی است و از طرفی هم وقتی قرار شد اسنپ بک اجرا شود بتوانیم براحتی از npt خارج شویم و بهانه کافی برای افکار عمومی داشته باشیم، پس این پاسخ کاملا هوشمندانه و با برنامه بوده است.
اشکال سوم:
چرا دکتر عراقچی پاسخ محکم و قاطعی نسبت به محارب بودن ترامپ و نتانیاهو و همچنین ترور آنها نداد
پاسخ:
بنظر حقیر وزیر محترم موضع ضعیفی گرفتند و باید اتفاقا محکم و متقن پاسخ می دادند و نباید این مهم را به گردن گروهی تندرو در داخل کشور می انداختند.
جا داشت ایشان قاطعیت به خرج می دادند و این دو شخصیت را عاملان اصلی تروریسم دولتی در جهان معرفی می کردند و خواستار محاکمه شان در دادگاه بین المللی می شدند.
نکته قابل ملاحظه که همین جا درخصوص ترور آنها باید اضافه شود اینکه مقام رسمی دولت ج ا نباید درخصوص ترور رئیس جمهور آمریکا نگاه تاییدی داشته باشد که باز بهانه به دست رسانه های استکباری مبنی بر طرفدار تروریسم بودن ما شود لذا درین بخش انصافا خیلی هوشمندانه و دقیق عمل نموده و نظر تاییدی به این موضوع نداشتند.
✍🏻 محمد اکبرزاده
@vaghebinbashim