eitaa logo
اداره کل ورزش و جوانان استان یزد
782 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
254 ویدیو
4 فایل
کلیه اخبار و برنامه های هیات های ورزشی،سمن ها و ادارات ورزش و جوانان استان یزد از طریق این کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
دیدار چهره‌به چهره مدیرکل ورزش و جوانان استان با مردم در یکشنبه های مردمی سیداحمد هاشمی مدیرکل ورزش و جوانان استان در دیدار چهره به چهره در یکشنبه های مردمی امروز ۵ مردادماه با جمعی از شهروندان دیدار و پای صحبت‌ها و دغدغه‌های آنان نشست و دستورات لازم را برای رسیدگی فوری به مسائل مطرح‌شده صادر کرد.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادای احترام مدیرکل ورزش و جوانان استان به مقام شامخ شهدای آرمیده در گلزار شهدای یخدان میبد سیداحمد هاشمی مدیرکل ورزش و جوانان استان در سفر به شهرستان میبد به همراه آزاده صحت بخش مسول امور ایثارگران این اداره کل و ابراهیمی رییس اداره ورزش و جوانان میبد در گلزار شهدای یخدان حضور یافت و با قرائت فاتحه و اهدای گل‌ به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد
تجلیل از فعال فرهنگی و اقامه نماز در مکان‌های ورزشی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان در حاشیه یادواره شهدای ورزشکار رشته کاراته استان یزد و‌با حضور سیداحمد هاشمی مدیرکل ورزش و جوانان استان از حمید مشیدی فعال فرهنگی و تلاشگر برپایی اقامه نماز در مکان ها و باشگاه های ورزشی تجلیل‌ بعمل‌آمد
معرفی رئیس جدید هیئت والیبال شهرستان اشکذر محمد صادق درخشی به عنوان رئیس جدید هیئت والیبال شهرستان اشکذر معرفی و حکم مربوطه از سوی هیئت والیبال استان یزد صادر گردید. به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان اشکذر، طی مراسمی با حضور مهدی متوسل رئیس هیئت والیبال استان یزد، اکبر فروزان فر رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اشکذر ، حمد صادق درخشی به عنوان رئیس جدید هیئت معرفی و حکم خویش را از دست رئیس هیئت والیبال استان یزد دریافت نمود. در این مراسم مهدی متوسل، سکاندار جدید هیئت والیبال استان یزد، همراه با مسئولان شهرستان، از زحمات و تلاش های چند ساله یوسف مقیمی رئیس پیشین هیئت والیبال شهرستان اشکذر تقدیر نمودند. متوسل گفت : برنامه ریزی رده های پایه و شناسایی استعدادها و تربیت والیبالیست های نخبه اهمیت زیادی دارد و باید بر روی‌ آن کار و سرمایه گذاری شود بطوریکه در آینده در تیم های استان از استعدادهای بومی استفاده شود.