eitaa logo
اداره کل ورزش و جوانان استان یزد
783 دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
255 ویدیو
4 فایل
کلیه اخبار و برنامه های هیات های ورزشی،سمن ها و ادارات ورزش و جوانان استان یزد از طریق این کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
حضور معاون توسعه ورزش به همراه معاون توسعه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد در شهرستان اردکان به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان اردکان همزمان با آغاز هفته تربیت بدنی و ورزش در روز پنجشنبه مورخ 26 مهرماه رضا نارگانی معاون توسعه ورزش قهرمانی و همگانی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد و آزاده دهقان معاون توسعه ورزش بانوان آن اداره کل با حضور در شهرستان اردکان با همراهی رئیس اداره ورزش و جوانان اردکان ضمن بازدید از جشنواره فرهنگی ورزشی پسته احمدآباد ، در مجموعه ورزشی آزادی ، سالن شمشیربازی و سالن شهید عاصی زاده ،محل برگزاری مسابقات تنیس روی میز گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش حضور یافتند.
برگزاری نشست تخصصی روسای هیئت‌های ورزشی شهرستان تفت با مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش جلسه هم‌اندیشی روسای هیئت‌های ورزشی شهرستان تفت حضور میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی ، دهقان فرماندار تفت ، زهیر حاجی حسینی مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، نارگانی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای ، دهقان معاون توسعه ورزش بانوان ، شیر مدیر‌ روابط عمومی این اداره کل در محل فرمانداری شهرستان برگزار گردید. در این جلسه هیئت‌های ورزشی مشکلات و دغدغه‌های خود را به سمع و نظر مسئولین استان و شهرستان رساندند و قول مساعدت و همکاری و پیگیری و حمایت داده شد.
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همزمان با هفته تربیت بدنی؛ مسابقات شطرنج قهرمانی انتخابی کشور ویژه نابینایان و کم بینایان استان یزد برگزار شد. حسین دشتی رییس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان یزد گفت ؛ به مناسبت روز جهانی عصای فید و همچنین پارالمپیک و هفته تربیت بدنی مسابقات استانی شطرنج نابینایان در استان یزد برگزار شد. وی افزود: این مسابقات قهرمانی انتخابی کشور است که نفرات برتر به مسابقات کشوری اعزام می شوند. دشتی گفت: مسابقات در پنج دور و به شیوه سوییسی در خانه شطرنج استان برگزار شد. وی ادامه داد: از شهرستان های ابرکوه، بافق، میبد، اردکان و یزد ورزشکاران نابینا و کم بینا حضور دارندو با هم به رقابت پرداختند.