برگزاری نشست تخصصی روسای هیئتهای ورزشی شهرستان تفت با مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد
به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش جلسه هماندیشی روسای هیئتهای ورزشی شهرستان تفت حضور میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی ، دهقان فرماندار تفت ، زهیر حاجی حسینی مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، نارگانی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای ، دهقان معاون توسعه ورزش بانوان ، شیر مدیر روابط عمومی این اداره کل در محل فرمانداری شهرستان برگزار گردید.
در این جلسه هیئتهای ورزشی مشکلات و دغدغههای خود را به سمع و نظر مسئولین استان و شهرستان رساندند و قول مساعدت و همکاری و پیگیری و حمایت داده شد.
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همزمان با هفته تربیت بدنی؛
مسابقات شطرنج قهرمانی انتخابی کشور ویژه نابینایان و کم بینایان استان یزد برگزار شد.
حسین دشتی رییس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان یزد گفت ؛ به مناسبت روز جهانی عصای فید و همچنین پارالمپیک و هفته تربیت بدنی مسابقات استانی شطرنج نابینایان در استان یزد برگزار شد.
وی افزود: این مسابقات قهرمانی انتخابی کشور است که نفرات برتر به مسابقات کشوری اعزام می شوند.
دشتی گفت: مسابقات در پنج دور و به شیوه سوییسی در خانه شطرنج استان برگزار شد.
وی ادامه داد: از شهرستان های ابرکوه، بافق، میبد، اردکان و یزد ورزشکاران نابینا و کم بینا حضور دارندو با هم به رقابت پرداختند.
🔁ابوالحسنی، مهاجم گلزن نوین فولاد یزد به گلگهر پیوست
⚽️محمدحسام ابوالحسنی مهاجم زهردار چند فصل اخیر باشگاه نوین فولاد یزد با عقد قراردادی به تیم امیدهای گلگهر سیرجان پیوست.
◀️ این بازیکن خوش تکنیک در رده های مختلف سابقه پوشیدن پیراهن نوین فولاد یزد را در کارنامه دارد؛ گفتنی است تیم امید گلگهر سیرجان در لیگ دسته اول امید های کشور حاضر است.