eitaa logo
اداره کل ورزش و جوانان استان یزد
783 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
254 ویدیو
4 فایل
کلیه اخبار و برنامه های هیات های ورزشی،سمن ها و ادارات ورزش و جوانان استان یزد از طریق این کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
برای اولین بار در ایران و تاریخ ورزش باستانی کشور جشن بزرگ گلریزان مهارتی در شهر میراث جهانی یزد برپا شد . در ششمین روز از مرداد ماه سال ۱۴۰۴ و همزمان با میلاد با سعادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام و روز ملی مهارت و کار آفرینی اولین و بزرگترین جشن گلریزان مهارتی به همت مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای و گروه جهادی سفیران مهارت یزد با همراهی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان و هیئت ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان یزد، با حضور خیرین ، صاحبان صنایع و معادن ، مدیران برخی نهادهای خصوصی و دولتی و با استقبال پر شور مردمی در زورخانه یزدباف برگزار شد. گفتنی است: در این مراسم بیش از ۵۰۰ نفر حضور داشتند و تعدادی از خیرین مبالغ ارزشمندی را به این پویش جدید و ادامه دار در یزد، اهدا کردند. مجيد فصاحت، مسئول گروه جهادی سفیران مهارت درباره اهداف این رویداد توضیح داد: گلریزان مهارت را برای اولین بار در استان راه اندازی کردیم و هر سال تداوم خواهد داشت تا بتوانیم از این طریق به رونق کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای کمک کرده و دست جوانانی را که از قشر کم برخوردار هستند با آموزش فن و حرفه ی جدید توانمند سازیم‌. وی، مهارت را کلید توسعه دانست و گفت: امروز بالاترین نیاز در جامعه و برای جوانان مهارت آموزی است که باید با عدالت در همه اقشار این آموزش از طریق اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با قدرت بیشتر جریان داشته باشد. گفتنی است مراسم گلریزان با مرشدی استاد حسین شعبانزاده و میانداری آقای علی گلزار انجام پذیرفت . روابط عمومي هیئت ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان یزد.
درخشش بانوان یزدی در اردوی تیم ملی گلبال جوانان بانوان 📍 پایان موفق اردوی آمادگی تیم ملی در بابلسر 🔸 به گزارش روابط عمومی هیات ورزشهای نابینایان و کمبینایان استان یزد، چهار بانوی ورزشکار نابینا و کم‌بینای یزدی پس از حضور در اردوی تیم ملی گلبال جوانان بانوان ایران، با انگیزه و آمادگی بالا به یزد بازگشتند و بار دیگر افتخاری برای ورزش استان رقم زدند. 👥 ملی‌پوشان یزدی حاضر در اردو: - مهتاب زندیه - زهرا سادات موسوی - فهیمه دلداده - حدیثه فلاح 🔹️ همچنین مربی توانمند یزدی خانم مرجان حکم‌اللهی به عنوان یکی از اعضای کادر فنی در این اردو حضور داشته و نقش مؤثری در آماده‌سازی ملی‌پوشان ایفا نمودند. 📅 این اردو از تاریخ ۲۸ تیر تا ۴ مرداد ۱۴۰۴ در اردوگاه شهید عظیمی شهر بابلسر برگزار شد و ملی‌پوشان تمرینات خود را برای آمادگی حضور در بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی پشت سر گذاشتند. هیئت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان استان یزد ضمن تبریک به این بانوان شایسته، آرزوی موفقیت روزافزون در عرصه‌های ملی و بین‌المللی برای آنان دارد.
یزد ۲ 🏑 قزوین ۱ یه بازی سخت، اما یه نتیجه شیرین! دخترای با غیرت یزدی، با برد ۲-۱ مقابل قزوین در سومین بازی خوش درخشیدن 💪 براتون آرزوی موفقیت در ادامه رقابت‌ها داریم.
📌 دیدار مدیر عامل و اعضای هیئت رئیسه باشگاه چادرملو اردکان با رئیس اداره ورزش و جوانان در ملاقاتی مثبت و سازنده، بابایی، مدیر عامل و اعضای هیئت رئیسه باشگاه چادرملو اردکان، با رئیس اداره ورزش و جوانان دیدار کردند. این دیدار با هدف بررسی و همفکری در مورد توسعه و ارتقاء سطح ورزش در شهرستان برگزار شد. زارع ، رئیس اداره ورزش و جوانان اردکان در این نشست ضمن تقدیر از فعالیت‌های باشگاه چادرملو، بر اهمیت تقویت همکاری‌های مشترک جهت توسعه ورزش تأکید کرد. علیرضا بابایی در این دیدار گفت هدف ایجاد فضایی سالم و پرانرژی برای تمامی اقشار جامعه است تا با انگیزه وارد عرصه ورزش شوند و قول مساعد خود در زمینه توسعه ورزش همگانی در کنار ورزش قهرمانی و ترویج فعالیت‌های ورزشی عمومی اعلام کرد. وی بر حمایت کامل از ورزش بانوان در اردکان تأکید و عنوان کرد که باشگاه چادرملو آماده همکاری جهت ارتقاء ورزش بانوان است. همچنین بر سیاست گذاری فعالیت‌های ورزشی بر اساس آمایش شهرستانی و توسعه و بهبود زیرساخت‌های ورزشی تأکید کردند. راهکارهای حمایت بیش‌ از‌ پیش از استعدادهای ورزشی اردکان ، پشتیبانی از پتانسیل های بومی منطقه از دیگر مسایلی بود که مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و‌ بر تعامل فی‌ ما بین تاکید شد. این دیدار نشان دهنده‌ی عزم و انگیزه، برای تقویت و گسترش ورزش در منطقه است و امید می‌رود که این توافقات طی آینده‌ای نزدیک، منجر به نتایج ملموس و مثبت در عرصه ورزشی اردکان شود.