برگزاری ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان اشکذر با موضوع برنامه های هفته ازدواج با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد
ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان اشکذر با حضور زهیر حاجی حسینی مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، ردائی فرماندار اشکذر، حجت الاسلام و المسلمین طالبیان امام جمعه اشکذر ، محمدی معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان، فروزان فر رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اشکذر و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی با موضوع هماهنگی برنامه های هفته ازدواج برگزار شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در این نشست با تاکید بر لزوم اهمیت دادن به بحث ازدواج و فرزندآوری ، اظهار کرد: باید شرایط لازم برای ازدواج آسان جوانان فراهم شود و همه دستگاه ها برای تسهیل در ازدواج جوانان تلاش کنند.
حاجی حسینی با بیان اینکه درراستای فرهنگ سازی ازدواج آسان استفاده از همه ظرفیت ها برای ترویج آن باید استفاده کرد، تصریح کرد: ترویج مشاوره ازدواج و خانواده ، بحث پیشگیری از طلاق ، فرهنگ سازی برای رفع رسومات غلط ونوظهور درخصوص ازدواج از جمله موارد مهم است.
وی افزود : یکی از مشکلاتی که در موضوع ازدواج وجود دارد بحثهای فرهنگی است و بخش عمدهای از آن چیزی که موجب افزایش سن ازدواج و آسیبهای اجتماعی مثل طلاق شده به فرهنگسازی اشتباهی که در این حوزه شکل گرفته یا حتی عدم پرداخت به موضوعات فرهنگی حوزه ازدواج. برمیگردد.
وی با تاکید به اینکه تسهیلات ازدواج از مطالبات جدی جوانان است، گفت: بیشتر از مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی و اجتماعی موجب کاهش ازدواج و بالارفتن سن ازدواج شده که باید در این زمینه برنامه ریزی و تصمیم سازی شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در ادامه بر برگزاری باشکوه جشن وصال در این شهرستان تاکید و اضافه کرد : سال گذشته جشن وصال در تمامی شهرستان ها به صورت گسترده برگزار شد و در امسال نیز بنا داریم این جشن به صورت ویژه تر در شهرستان ها برگزار شود که تلاش شود در شهرستان اشکذر نیز پرشورتر از گذشته برگزار شود.
در این جلسه هرکدام از اعضای ستاد نظرات و پیشنهادات و عملکرد دستگاه متبوع خود را ارائه دادند.
#روابط_عمومی_اداره_کل_ورزش_و_جوانان_استان_یزد
✅ مربی تیم کبدی ساحلی حیدریون یزد (باشگاه زنده یاد ملک ثابت) مربی تیم ملی شد.
📌 طی اعلام رسمی فدراسیون کبدی جمهوری اسلامی ابوالفضل مقصودلو مربی تیم کبدی ساحلی حیدریون یزد (باشگاه زنده یاد ملک ثابت) ، مربی تیم ملی کبدی ساحلی در مسابقات قهرمانی کبدی ساحلی جهان ۲۰۲۴ شد. همچنین میلاد مهاجر و مهدی قلیچ دو بازیکن این تیم به اولین مرحله آماده سازی تیم ملی کبدی ساحلی دعوت شدند. اولین مرحله آماده سازی تیم ملی کبدی ساحلی از تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه تا ۳ خرداد در تهران برگزار می شود.
✴️ هیأت ورزشهای آبی استان یزد برگزار می کند
❇️ مجوز فعالیت ( بازآموزی ) مربیگری شنا ویژه مربیان درجه ۱ و ۲
💢 آخرین مهلت ثبت نام : ۷ خرداد
🌿 لینک ثبت نام : https://register.irsf.ir/see-course?id=53289&t=%D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2%20%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA%28%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%29%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87%202%20%D9%88%201-%DB%8C%D8%B2%D8%AF-140322253289%2F6631-1403-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9
✴️ هیأت ورزشهای آبی استان یزد برگزار می کند
❇️ مجوز فعالیت ( بازآموزی ) مربیگری شنا ویژه مربیان درجه ۳
💢 آخرین مهلت ثبت نام : ۷ خرداد
🌿 لینک ثبت نام :https://register.irsf.ir/see-course?id=53290&t=%D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2%20%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA%28%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%29%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87%203-%DB%8C%D8%B2%D8%AF-140322253290%2F6631-1403-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9
🔹بازدید معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد از استخر سرپوشیده زارچ
🔸 عباس راجی معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد با حضور در شهرستان زارچ به همراه شریفی رئیس اداره ورزش و جوانان این شهرستان از استخر در حال تکمیل زارچ بازدید و در نشستی به بررسی مسائل و مشکلات این مجموعه پرداختند.
#روابط_عمومی_اداره_کل_ورزش_و_جوانان_استان_یزد
🔹حضور کارشناسان ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد در همایش مدیران ورزش بانوان کشور
🔸همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س)، همایش مدیران ورزش بانوان سراسر کشور با حضور وزیر ورزش و جوانان، انسیه خزعلی معاون بانوان و امور خانواده رئیس جمهور و فرهمندپور عضو شورای انقلاب فرهنگی برگزار شد که کارشناسان ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد و شهرستان ها در این همایش حضور یافتند.