eitaa logo
yazdseda_ir
670 دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
447 ویدیو
1 فایل
سرزندگی و سیاست، دانایی و دیانت، اجتماع و امنیت ⭕سدا، صدای مردم یزد است ⭕پایگاه خبری، تحلیلی و اطلاع رسانی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی یزد
مشاهده در ایتا
دانلود
معاون استاندار یزد: نوکری امام حسین(ع) بالاترین مقام است / هیئت‌های مذهبی، ظرفیتی بی‌نظیر در کشور اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، در دیدار با اعضای موسسه گسترش فرهنگ حسینی یزد، ضمن تقدیر از نقش بی‌بدیل هیئت‌های مذهبی در استان، اظهار داشت: نوکری امام حسین(ع) بالاترین مقام و منصب است و این افتخاری برای همگان محسوب می‌شود. دهستانی با بیان اینکه هیئت‌های مذهبی متعلق به تمام فصول سال هستند، خاطرنشان کرد: هیچ تشکلی مانند هیئت‌های مذهبی از ظرفیت بالایی در محلات برخوردار نیست، زیرا فعالیت آنها بر پایه مردمی بودن و اعتقاد استوار است. وی همچنین با تقدیر از نقش مؤثر هیئت‌های مذهبی در بحران اخیر تعرض به خط انتقال آب یزد گفت: منشأ اثرگذاری اجتماعی هیئت‌های مذهبی که زیر بیرق امام حسین(ع) فعالیت می‌کنند، بسیار قوی است. معاون استاندار یزد با اشاره به نفوذ کلام هیئت‌های مذهبی در بین مردم اظهار داشت: اعتماد مردم به هیئت‌های مذهبی در جریانات سیاسی استان بسیار موفق بوده است و یزد دارای یک شبکه اجتماعی اصیل و با قدمت به نام هیئت‌های مذهبی است که یک ظرفیت عظیم برای استان محسوب می‌شود. دهستانی در پایان از برگزاری جلسات هفتگی به‌منظور برنامه‌ریزی مراسم عزاداری استان از هم‌اکنون تا آغاز دهه اول محرم خبر داد.
yazdseda_ir
وی با اشاره به جایگاه ویژه هیئت‌های مذهبی در کشور افزود: هیچ سازمان یا تشکل مردم‌نهادی به گستردگی و اثرگذاری هیئت‌های مذهبی وجود ندارد، زیرا تمام اهداف و برنامه‌های هیئت‌ها بر اساس اعتقاد قلبی به ائمه اطهار(ع) استوار است. معاون استاندار یزد با تأکید بر پایداری هیئت‌های مذهبی در تمام شرایط کشور تصریح کرد: هیئت‌ها در تمام رویدادهای کشور ثابت‌قدم مانده‌اند و مردمی‌بودن، افتخار آنهاست و نقش هیئت‌ها در ایامی مانند غدیر و محرم، حتی از دولت نیز پررنگ‌تر است.
سفر معاون رییس جمهور به یزد ✅زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با استقبال رسمی استاندار و معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری یزد وارد یزد شد 💠نشست با بانوان فعال و نخبه یزدی، سخنرانی در جشن ملی ازدواج با حضور ۱۵۰ زوج جوان از سراسر کشور، افتاح اتاق رصد و شرکت در نشست قرارگاه جوانی جمعیت از جمله برنامه‌های شاخص معاون رییس‌جمهور در استان خواهد بود.
نشست جمعی از بانوان استان یزد با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور و معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار یزد برگزار شد
همایش ملی ازدواج در یزد با حضور ۱۵۰ زوج از سراسر کشور این همایش با حضور معاون امور زنان و خانواده رییس جمهو، استاندار یزد ، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار و معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان همراه است