🇮🇷به ریاست معاون استاندار یزد؛
قرارگاه عفاف و حجاب استان یزد تشکیل جلسه داد
قرارگاه عفاف و حجاب استان یزد به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار برگزار شد.
yazdseda_ir
🇮🇷به ریاست معاون استاندار یزد؛ قرارگاه عفاف و حجاب استان یزد تشکیل جلسه داد قرارگاه عفاف و حجاب اس
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ قرارگاه عفاف و حجاب استان به ریاست مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور جمعی از بانوان فعال این عرصه تشکیل جلسه داد.
مهندس عزیزی در این جلسه با بیان اینکه امروز در یک جنگ شناختی و ترکیبی با دشمن قرار داریم گفت: دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب اسلامی با همه توان به میدان آمدند و ما نیز باید با همه توان در این مبارزه به میدان بیاییم.
جانشین قرارگاه عفاف و حجاب استان افزود: برگزاری این جلسات با حضور دغدغه مندان و دلسوزان حوزه عفاف و حجاب ستودنی است اما نباید منحصر به یک دستگاه باشد بلکه باید تمامی 32 دستگاه مرتبط با این حوزه مورد مطالبهری قرار بگیرند.
وی برگزاری جلسات عفاف وحجاب را پراهمیت خواند و ابراز داشت: باید این جلسات به محلی برای هم اندیشی و همفکری تبدیل شود تا بتوانیم نقشه شوم دشمنان را برای زنان و دختران جامعه نمایان نماییم و آنان را آگاه سازیم تا فریب دغل کاری های دشمن را نخورند.
وی تصریح کرد: همه ما امروز به عنوان افسر جنگ فرهنگی هستیم و باید وظیفه خود را به نحو شایسته انجام دهیم و بنده ایمان دارم کلام مقام معظم رهبری در این خصوص که فرمودند این موضوع حل خواهد شد محقق می گردد.
معاون استاندار در پایان ضمن قدردانی از تلاش های فعالین عرصه عفاف و حجاب اظهار داشت: امروز باید دید دشمن کدام نقطه را نشانه رفته و بر سر همان نقطه استوار ایستاد دشمن کیان خانواده و هویت زن مسلمان ایرانی را نشانه رفته و انشالله به فضل الهی و تلاش دلسوزانه در این میدان موفق نخواهد بود.
#قرارگاه_عفاف_و_حجاب
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae