🇮🇷به ریاست معاون استاندار یزد؛
قرارگاه عفاف و حجاب استان یزد تشکیل جلسه داد
قرارگاه عفاف و حجاب استان یزد به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار برگزار شد.
yazdseda_ir
🇮🇷به ریاست معاون استاندار یزد؛ قرارگاه عفاف و حجاب استان یزد تشکیل جلسه داد قرارگاه عفاف و حجاب اس
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ قرارگاه عفاف و حجاب استان به ریاست مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور جمعی از بانوان فعال این عرصه تشکیل جلسه داد.
مهندس عزیزی در این جلسه با بیان اینکه امروز در یک جنگ شناختی و ترکیبی با دشمن قرار داریم گفت: دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب اسلامی با همه توان به میدان آمدند و ما نیز باید با همه توان در این مبارزه به میدان بیاییم.
جانشین قرارگاه عفاف و حجاب استان افزود: برگزاری این جلسات با حضور دغدغه مندان و دلسوزان حوزه عفاف و حجاب ستودنی است اما نباید منحصر به یک دستگاه باشد بلکه باید تمامی 32 دستگاه مرتبط با این حوزه مورد مطالبهری قرار بگیرند.
وی برگزاری جلسات عفاف وحجاب را پراهمیت خواند و ابراز داشت: باید این جلسات به محلی برای هم اندیشی و همفکری تبدیل شود تا بتوانیم نقشه شوم دشمنان را برای زنان و دختران جامعه نمایان نماییم و آنان را آگاه سازیم تا فریب دغل کاری های دشمن را نخورند.
وی تصریح کرد: همه ما امروز به عنوان افسر جنگ فرهنگی هستیم و باید وظیفه خود را به نحو شایسته انجام دهیم و بنده ایمان دارم کلام مقام معظم رهبری در این خصوص که فرمودند این موضوع حل خواهد شد محقق می گردد.
معاون استاندار در پایان ضمن قدردانی از تلاش های فعالین عرصه عفاف و حجاب اظهار داشت: امروز باید دید دشمن کدام نقطه را نشانه رفته و بر سر همان نقطه استوار ایستاد دشمن کیان خانواده و هویت زن مسلمان ایرانی را نشانه رفته و انشالله به فضل الهی و تلاش دلسوزانه در این میدان موفق نخواهد بود.
#قرارگاه_عفاف_و_حجاب
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae
🇮🇷با حضور معاون استاندار برگزار شد؛
مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیما مرکز یزد
به مناسبت روز خبرنگار در مراسمی از تلاش های فعالان عرصه خبر در باشگاه خبرنگاران جوان یزد قدر دانی شد
به گزارش اداره کل روابطعمومی استانداری یزد؛ مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با حضور در مراسم تجلیل از خبرنگاران باشگاه جوان صدا و سیما که به همت این باشگاه برگزار شد حضور یافت.
معاون استاندار در این مراسم با اشاره به اهمیت کار خبر و اطلاع رسانی نقش ارزنده خبرنگاران را در آگاه بخشی در جامعه ستود و گفت: امروز مطالبه گیری بیش از هر زمانی در جامعه رواج پیدا کرده و خبرنگاران به عنوان چشم بیدار مردم در مسیر انتقال مطالبات مردم به مسئولان نقش مهمی دارند
وی همچنین با اشاره به شاخصه جوانی و روحیه شجاعت در بین جوانان افزود: باشگاه خبرنگاران صدا و سیما مرکز یزد به خوبی توانسته در مسیر آموزش و معرفی جوانان خبرنگار گام بردارد
در این کریمی مدیر کل صدا و سیما مرکز یزد نیز حضور داشت.
گفتنی است در پایان این مراسم از خبرنگاران فعال باشگاه خبرنگاران صدا و سیمای یزد تجلیل شد
#روز_خبرنگار
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae