به مناسبت گرامی داشت مقام خبرنگار صورت گرفت؛
🇮🇷بازدید معاون استاندار یزد از پایگاه خبری یزدرسا و تجلیل از خبرنگاران آن
به مناسبت گرامی داشت مقام خبرنگار معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد از پایگاه خبری یزدرسا بازدید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ به مناسبت گرامی داشت مقام خبرنگار؛ مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار صبح امروز از دفتر پایگاه خبری یزدرسا بازدید کرد.
در این بازدید مهندس عزیزی در جریان فعالیت های این پایگاه خبری قرار گرفت.
تجلیل از تلاش های خبرنگاران این پایگاه خبری بخش پایان بخش این بازدید بود.
#روز_خبرنگار
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae
🇮🇷حضور معاون استاندار در بیست و نهمین دوره آموزشی تشکیلاتی شیفتگان خدمت
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد؛ از بیست و نهمین دوره آموزشی تشکیلاتی شیفتگان خدمت که به همت اتحادیه انجمن های اسلامی یزد برگزار شد حضور یافت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با حضور در اردوگاه سانیچ از روند برگزاری بیست و نهمین دوره آموزشی تشکیلاتی شیفتگان خدمت بازدید کرد.
در این دوره یکصد دانش آموز دختر مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی مدارس حضور دارند.
گفتنی در این بازدید مهندس عزیزی در جریان برنامه های آموزشی شرکت کنندگان قرار گرفت.
گفتگوی صمیمی با دانش آموزان در باب مسائل مختلف از بخش های دیگر این بازدید بود.
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae
yazdseda_ir
🇮🇷معاون استاندار یزد در بازدید از یزدرسا؛
داوطلبانی که در پیش ثبت نام نکنند، از بقیه مراحل انتخابات باز میمانند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در بازدید از یزدرسا گفت: پیش ثبتنام در درگاه وزارت کشور ضروری است و داوطلبانی که در این مرحله ثبت نام نکنند، از شرکت در بقیه مراحل انتخابات باز میمانند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد به نقل از یزدرسا؛ مهندس علیاکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در بازدید از دفتر پایگاه خبری یزدرسا که به مناسبت تکریم مقام خبرنگار انجام شد با اشاره به اینکه این رسانه از کارکردهای رسانه اطلاع رسانی صحیح، دقیق و به موقع است گفت: خوشبختانه یزدرسا توانسته با انتشار اخبار درست و به موقع جای خود را در بین مردم بازکند و به یکی از مراجع خبری استان تبدیل شود
مهندس عزیزی در ادامه با اشاره به آغاز پیشثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس از ۱۶ مرداد اظهار داشت: تا پایان روز ۱۷ مردادماه، ۱۷۱ داوطلب نمایندگی مجلس در حوزههای انتخابیه استان یزد ثبت نام کردهاند.
رئیس ستاد انتخابات استان یزد، ادامه داد: از مجموع تعداد داوطلبین ثبتنامی در استان یزد برای نمایندگی مجلس ۱۴۸ نفر مرد و ۲۳ نفر زن هستند که از این آمار ۲۳ نفر در مقطع دکتری قرار دارند.
وی با بیان اینکه استان یزد هم اکنون چهار حوزه انتخابیه دارد، عنوان کرد: از مجموع تعداد نامنویسیها برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای در استان یزد ۲۱ داوطلب از حوزه اردکان، ۲۸ نفر از حوزه مهریز، بافق، بهاباد، ابرکوه، خاتم و مروست که، ۲۸ داوطلب از حوزه تفت و میبد و ۹۴ نفراز حوزه یزد، زارچ و اشکذر بودهاند.
معاون سیاسی اجتماعی امنیتی استانداری یزد یادآور شد: پیش ثبتنام در درگاه وزارت کشور ضروری است و داوطلبانی که در این مرحله ثبت نام نکنند، از شرکت در بقیه مراحل انتخابات باز میمانند.
مهندس عزیزی تأکید کرد: علاقمندان به کاندیداتوری انتخابات مجلس شورای اسلامی از ۱۶ تا ۲۲ مرداد، از ساعت ۸ تا ۱۸ با مراجعه به سایت keshvar.moi.ir اقدام به پیشثبت نام کنند.
🇮🇷بازديد معاون استاندار یزد از خبرگزاری ایسنا و تجلیل از خبرنگاران آن
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد از خبرگزاری ایسنا بازدید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد به پاس گرامی داشت مقام خبرنگار از دفتر ایسنا در یزد بازدید کرد.
گفتنی است مهندس عزیزی در بدو ورود به ساختمان جهادی دانشگاهی به شهید گمنام ادای احترام کرد.
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae