با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار صورت گرفت؛
افتتاح جاده ارتباطی محمد آباد- ابراهیم آباد رستاق
جاده ارتباطی محمد آباد- ابراهیم آباد رستاق که با اعتبار 50000 میلیون ریال توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل احداث شده با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار افتتاح شد
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد که به منظور افتتاح پروژه های عمرانی به اشکذر سفر کرده بود با حضور در گلزار شهدای اشکذر ضمن ادای احترام یه مقام والای شهدا از نماد و سنگ یادبود شهید جواهری اشکذری(شهید انقلاب شهر اشکذر) و اولین شهید وزارت نیرو رو نمایی کرد.
گفتنی است بدن مطهر این شهید والامقام در خواجه ربیع مشهد به خاک سپرده شده است.
معاون استاندار یزد در ادامه جاده ارتباطی محمد آباد- ابراهیم آباد رستاق را افتتاح و از تابلو نامگذاری آن به نام سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی رونمایی کرد.
اعتبار این پروژه 58000 میلیون ریال و توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل احداث شده است.
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae
🇮🇷با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در شهرستان اشکذر رقم خورد؛
از کلنگ زنی تقاطع غیر همسطح شرف آباد تا راه اندازی مجدد یک کارخانه
مهندس عزیزی در ادامه سفر یکزوزه خود به شهرستان اشکذر پروژه های عمرانی متعددی را افتتاح کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در ادامه سفر یکروزه به شهرستان اشکذر کلنگ احداث تقاطع غیر همسطح شرف آباد را به زمین زد.
اعتبار این پروژه از محل سفر دکتر نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تامین و با اعتبار 50000 توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای احداث خواهد شد.
مهندس عزیزی در ادامه تولیدی مصنوعات بتنی و سنگ های پلیمری رستاق با حجم کلی 60000 میلیون ریال (تسهیلات گرفته شده به مبلغ 20000میلیون ریال از صندوق کار آفرینی امید) را افتتاح کرد.
بهره برداری از پروژه کارخانه تعطیل شده آجر نصرت که توسط شرکت پرشین کاشی احیا شده پایان بخش برنامه های این سفر بود.
گفتنی است در این سفر سعید رستگاری مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری یزد نیز حضور داشت.
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae
در پنجمین روز از دهه مبارک فجر صورت گرفت؛
آیین گشایش نمایشگاه بزرگ «اقتصاد به توان مردم» با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ نمایشگاه بزرگ «اقتصاد به توان مردم» شب گذشته با حضور مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، فرمانده سپاه الغدیر استان، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهید منتظر قائم و جمعی از مسئولان افتتاح شد.
این نمایشگاه شامل یکصد غرفه در زمینه های پوشاک، مواد غذایی و صنایع دستی در حسینیه موسی بن جعفر (ع) آزادشهر برپاشده و همه روزه تا 21 بهمن ماه از ساعت 16 الی 22 دایر است.
گفتنی است در ایام الله دهه مبترک فجر چهل و چهار نمایشگاه «اقتصاد به توان مردم» بر پا شده است
#مهندس_علی_اکبر_عزیزی
#معاونت_سیاسی_امنیتی_و_اجتماعی_استانداری_یزد
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae