توسط معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد صورت گرفت؛
بهره برداری از اداره پزشکی قانونی شهرستان مهریز
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ اداره پزشکی قانونی شهرستان مهریز توسط مهندس علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار به بهره برداری رسید.
مهندس عزیزی در آیین افتتاحیه این مرکز با بیان اینکه، امروزه آرامش و امنیتی که از آن برخورداریم و در سایه سار آن به مردم خدمت میکنیم مرهون خون شهداست گفت: امیدوارم همگی قدردان از خودگذشتگی ایثارگران خویش باشیم و در مسیر خدمت شایسته به مردم تمام توان خود را به کار بندیم.
وی افزود: خیر محترم که از سلاله حضرت امامزاده شاهزاده فاضل (ع) هستند در مسیری سرمایه گذاری و نیک اندیشی نمودند که کمتر کسی در این حوزه ها ورود می کند در حالی که چنین مراکزی نیاز مردم بوده و مراجعه کنندگان به آن افراد آسیب دیده از نظر روحی و جسمی هستند و قطعا نزد خداوند دارای اجر عظیمی است.
معاون استاندار یزد کار بزرگ را مخصوص انسان های بزرگ دانست و ابراز داشت: قطعا خدمات بزرگ نتیجه اندیشه بزرگ زادگان است و بنده به سهم خود از خیر محترم جناب فاضلی تشکر می نمایم که آرامش خاطر مردم را فراهم آوردند.
در پایان از فاضلی نیکوکار و خیر این بنا توسط معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد تجلیل شد.
گفتنی است یک میلیارد و 400 میلیون تومان از اعتبار این مرکز از اعتبارات سفر ریاست جمهوری و 700 میلیون تومان نیز توسط خیر تامین شده است.
📳به کانال اخبار معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد بپیوندید؛
@ostandariyazd1msae
با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در شهرستان مهریز؛
کلنگ احداث مسکن خانوارهای دارای بیش از 2 معلول به زمین خورده شد
آیین کلنگ زنی پروژه مسکن خانوارهای دارای بیش از 2 عضو معلول فاقد مسکن تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان مهریز با حضور مهندس
علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و تنی چنذ از مسئولان به زمین زده شد.