eitaa logo
@Imam7tom
432 دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
17.1هزار ویدیو
1.5هزار فایل
کانال امام موسی کاظم علیه االسلام حاوی مطالب مذهبی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مانده تا عطر مسیحا به مشامم برسد. بوی طبل و علم و بیرق و پرچم برسد. ملک الموت بیا از منِ عاشق بُگذر چند روزی فقط مانده"محرم برسد ♥️یا_اباعبداللـہ_الحسین 🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆
AUD-20200816-WA0010.
زمان: حجم: 1.78M
حاج مهدى رسولى تو دل غم مونده ى ماتم مونده 💔💔💔💔💔💔
@audio_ketab کتابخانه صوتیhossein_aghle_sorkh_3.mp3
زمان: حجم: 14.48M
کتاب قسمت سوم (پایان) " حسین از مستضعفان میگوید" "تیپ شناسی مردم کوفه"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴نامه قالیباف و رئیسی به رهبر انقلاب درباره تصمیم دولت برای فروش نفت ابوترابی نماینده مجلس: 🔹دولت در جلسه سران قوا موضوع فروش اوراق سلف نفتی را به‌گونه دیگر مطرح کرده و در اجرا به شیوه‌ای دیگر اجرا می‌کند. 🔹پس از اینکه اجرای این طرح به صورت کتبی برای مجلس و قوه قضائیه ابلاغ شد، هم مجلس و هم قوه قضائیه مخالفت خودشان را با این موضوع کتبا برای رهبر معظم انقلاب نوشتند که آنچه در جلسه سران قوا صحبت شده و آنچه به صورت کتبی ابلاغ شده با هم متفاوت است، لذا ما مخالف آن هستیم. 🔹اکثر نمایندگان با این موضوع مخالفت داشته و معتقد بودند که دولت با این‌کار به دنبال برجای گذاشتن زمینِ سوخته برای دولت بعدی است.
📌توطئه ای به نام ✍ استاد رائفی پور
🔴هشدار«شدیداللحن» عالی‌ترین مقام نظامی ایران به امارات 🗣 سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: 🔹قطعا رویکرد ملت ایران نسبت به امارات از اساس تغییر خواهد کرد و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی نیز به این کشور با محاسبات دیگری نگاه خواهند کرد. 🔹چنانچه اتفاقی درمنطقه خلیج ‌فارس بیفتد و « امنیت ملی » جمهوری اسلامی ایران دچار خدشه هرچند اندک شود ما آن را ازچشم کشور امارات متحده عربی می‌بینیم وتحمل نخواهیم کرد. 🔹توصیه می ‌کنیم که تا دیر نشده است کشور امارات نسبت به این تصمیم تجدید نظر کند و مسیری را ادامه ندهدکه به‌ضرر امنیت منطقه و کشورش باشد که این قابل پذیرش نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا