هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
ختم صلوات امروز به نیت
#شهید_حمید_شاه_محمدی
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🍃🌹زندگینامه شهید حمید شاه محمدی🌹🍃
🍃🌹 شهید حمید شاه محمدی ششم دیماه سال 1345 در شهرستان همدان و در خانواده ای ساده زیست و معنوی به دنیا آمد. سال 1352 وارد دبستان شد اما به دلیل کمبود امکانات و مشکلات مالی تنها تا سال دوم مقطع راهنمایی درس خواند.
🍃🌹برای کمک به مخارج خود و خانواده به شغل قالی بافی روی آورد و مشغول کار شد. سال های انقلاب کودکی بیش نبود اما همراه با دیگر همکلاسی های خود در راهپیمایی ها و مبارزات انقلابی شرکت می کرد و سعی داشت نقش خود را در پیروزی انقلاب مردم ایران بازی کند.
🍃🌹با پیروزی انقلاب اسلامی به نیروی تازه تاسیس بسیج مستضعفین پیوست و با آغاز جنگ تحمیلی در دوره های آموزش عمومی نظامی شرکت کرد تا آماده اعزام به جبهه شود.
🍃🌹با پیگیری های مکرر روانه جبهه های نبرد حق علیه باطل شد و در عملیات های متعدد شرکت کرد. سرانجام پس از مجاهدت های فراوان در نوزدهم مهر ماه سال 1361 در منطقه عملیاتی دیواندره در درگیری با گروهک های ضد انقلاب بر اثر اصابت گلوله مستقیم به شهادت رسید و به یاران و همرزمان شهیدش پیوست.
🍃🌹برادرش جواد شاه محمدی نیز 2 ماه بعد در منطقه عملیاتی بازی دراز به شهادت رسید.
🍃🌹پیکر پاک و مطهرشان در گلزار شهدای همدان زیارتگاه عاشقان و دلدادگان است.
یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد🌹🍃
◾️▪️🍂🥀🍂▪️◾️
مجموعه #عکسنوشت
دوازده اقدام حضرت زهرا سلام الله علیها در دفاع از ولایت
#فاطمیه
#شهادتحضرتزهراسلاماللهعلیها
#صـــراط
▪️جهاد فاطمه زهرا سلام الله علیها، در میدانهای مختلف، یک جهاد نمونه است. در دفاع از اسلام؛ امامت و ولایت؛ در حمایت از پیغمبر؛ در نگهدارىِ بزرگترین سردار اسلام. ۱۳۷۱/۰۹/۲۵
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
#جهاد_حضرت_فاطمه_س
😔این روزها و غم بزرگ شهادت #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) را کسانی رقم زدند که سکوت پیشه کردند و حق و حقیقت را در جامعه منتشر ننمودند و غاصبین در چنین شرایطی فرصت را مناسب دیدند و جرأت کردند به حریم دختِ نبی و امیرمومنان علی (علیه السلام) جسارت کنند!!!
❌نکند ما بر این غم بزرگ اندوهگین باشیم اما در روزگار خودمان چشممان را به حقیقت انقلاب اسلامی ببندیم و خود را بی طرف و تماشاچی بدانیم!!!
🔕«بی طرفی نوعی حمایت نکردن است»
🤔به این جمله خوب فکر کنید...
✍ میلاد خورسندی
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
ام سلمه میگوید خدمت حضرت فاطمه زهرا رسیدم و پرسیدم ای دختر رسول خدا شب را چگونه صبح کردی؟ حالت چگونه است؟ فرمود:
صبح کردم در میان حزن شدید و اندوه عظیم در حالی که پیامبر از دست رفته و وصی او مظلوم واقع شده است. سوگند به خدا حشمت و عظمت آن کس دریده و نابود شد که بر خلاف حکم خدا در قرآن و
سنت و سفارش پیامبر در تأویل و تفسیر قرآن، حق امامت او را غصب کردند و به دیگران سپردند. مناقب ابن شهر آشوب، ج ۲، ص ۲۰۵
#فاطمیه
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI