eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
20هزار عکس
10.4هزار ویدیو
259 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
شهیدی که در ماه مبارک رمضان با لبانی خندان به مهمانی خدا رفت؛ شهيد ابراهيم باقري
"شهيد ابراهيم باقري" درتاريخ دوازدهم شهریور 1347 در خانواده اي مومن و متدين درشهرستان كرج ديده به جهان گشود. تحصيلات خود را درسن 7سالگي شروع كرده و مشغول درس خواندن شد. تاپايان دوره ابتدائي را با موفقيت به پايان رسانيد ولي بعدها به علت مشكلات زيادي نتوانست به تحصيل ادامه دهد و درس را رها كرده و به كار مشغول شد. در زمان اوج گيري انقلاب او هم درميان انبوه جمعيت باجثه كوچكش شركت مي كرد و ايفاي نقش مي نمود. بعداز پيروزي انقلاب اسلامي به فرمان امام وارد بسيج شده و به دفاع از دستاوردهاي انقلاب اسلامي پرداخت و تا پاسي از شبانه روز در راه خدا فعاليت مي كرد. درپي شروع جنگ تحميلي عراق عليه ايران به سركردگي آمريكاي جهانخوار بود، براي دفاع ازمملكت اسلامي و كيان هستي براي رفتن به جبهه ها ثبت نام نمود و يك دوره آموزش فشرده نظامي را با موفقيت تمام كرد و به سوي ميدانهاي مردانگي و شجاعت پا نهاد. تا اينكه سرانجام در تاريخ بیست وششم مرداد 1365 مصادف با ماه مبارک رمضان در عمليات نفوذي منطقه عملياتي حاج عمران براثر اصابت تركش به درجه رفيع شهادت نائل گرديد و پيكرمطهرش در امامزاده محمد كرج به خاك سپرده شد.
وصیت نامه شهید ابراهیم باقری" با سلام بر آقا امام زمان و نائب بر حقش امام خمینی و با سلام بر رزمندگان اسلام و شهدا صدراسلام و کربلا تا کردستان مظلوم و با سلام بر پدر و مادر مهربانم امیدوارم که در کارهایتان موفق و پیروز باشید و از شما تشکر می کنم که هجده سال برایم زحمت کشیدید و رنج ها را به جان خریدید. انشاالله که مرا از اعماق قلب حلال کنید.برادرانم ابوالفضل و رضا انشاالله که برادرتان را حلال می کنید مادرجان خواهرم را مثل یک شیر زن بزرگش کن که برای جامعه مفید باشد نه اینکه خدای ناکرده ننگ جامعه باشد. برادران عزیز راه مرا ادامه دهید که ادامه دادن راه شهدا زنده کردن اسلام است. راستی از کردستان بگویم کردستانی که شهیدان زیادی مثل منصور رجبی، علی دریانورد، علی شوانه، بروجردیها و سید جواد و دیگر عزیزان را دارد. از خداوند متعال می خواهم که روز دفنم لبهایم خندان باشد و مرگم شهادت و شرافتمندانه باشد. پدرو مادرم به خدا عاشق شهادت هستم و افتخار می کنم که انشاالله در روز قیامت مرا رو سفید نموده و ببخشاید هرگز برایم گریه و ناله نکنید و به یاد شهیدان گمنام باشید که مادرانشان آنها را ندیدند تا در دنیای دیگر شما عزیزان را شفاعت می کنم. از تمامی دوستان و همشهریان و همسایگان حلالیت می طلبم،پدر و مادر مرا حلال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خیلی زیبا🔆 رای دادن نشان محبوبیت نظام هست و اگر ما رای ندهیم یعنی دیگه نظام رهبری محبوبیتی ندارد⚠️هشدار
💢 ـ مراسم لیالی قدر (۱۹، ۲۱ و ۲۳ رمضان) بهشت زهرا ـ ـ قطعه۴۴ (۴۱۰۰ شهدای گمنام) 🔺ساعت ۲۲:۳۰ الی ۲ بامداد. ـ سخنران ؛ استاد محمد شجاعی ـ مناجات خوانی ؛ سید حیدر موسوی ـ جوشن کبیر ؛ محمد طاهری [ هیئت "کریم اهل بیت علیه السلام" ] 💢 به همراه آوردن ، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، و فاصله‌گذاری اجتماعی ضروری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ تقدیم به همه ی شهدای عزیز ایران👆
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫🌺🍃 🌺 💠شب زیارتی امام حسین علیه السلام است... زندگی مان وقف ❣ است ما بی حســین شوق نداشتیم❌ : 💢هرگاه شهدا🌷رادر شب جمعه یاد کردید، آنها شمارا نزد الحسین (ع) یاد می کنند😍 این سخن یک شهید هست پس ضمانت دارد ... امشب شهدا کربلا هستند .... 🌺
16.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷یک بار علم از دست علمدار افتاد...کافی است. رهبر انقلاب: 《شهادت سلیمانی یک حادثه تاریخی است، یک حادثه معمولی نیست که از یاد تاریخ برود، در تاریخ ثبت شد.》
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا