eitaa logo
بینش راهبردی
10هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
41 فایل
**بصیرت؛ بدون بینش راهبردی ممکن نخواهد بود.** ''کانال نشر سخنان و مطالب حجت الاسلام دکتر محمد علی رنجبر" عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام ارتباط با ادمین @AlEbadali ادمین‌ دوم @Guilemard
مشاهده در ایتا
دانلود
و قصه زمانی جالب می شود که بدانیم سالها قبل بر اساس قانون جرمی که با هدایت جوبایدن نامزد دموکراتها برای انتخابات آینده، تصویب شد، زندانهای آمریکا به بخش خصوصی اعطا می شود و بخش خصوصی با ایجاد زندانهای زیاد و زندانی گرفتن از سیاهپوستان، برده داری مدرنی را آغاز می کند! بیگاری کشیدن از زندانیان در برابر اعطای حداقل حقوق!
یک بار خدمت عزیزان عرض کردم دو نوع تیرانداز داریم 1- تک تیرانداز که حساب شده هدف اصلی را شناسایی می کند و بعد از تهیه ابزار لازم و قرار گرفتن در جایگاه درست، با کمترین هزینه و بدون سر و صدا یک گلوله در مغز دشمن و هدف اصلی خالی می کند! یعنی با کمترین هزینه بیشترین سود را می برد بدون اینکه دشمن بداند از کجا خورده است! 2- تیرانداز تفنگ سرپر ساچمه ای که همین جور باری به هر جهت شلیک می کند وسط جمعی از پرنده های کوچک و از قضا دو سه تیر هم به هدف می خورد، یعنی کلی سر و صدا راه می اندازد اما چیز خاصی عایدش نمی شود و همه را هم فراری می دهد! انقلابی واقعی مثل یک تک تیرانداز است حساب شده، منطقی، با کمترین هزینه بیشترین سود را می برد! متاسفانه هر چه ضربه خورده ایم از انقلابیون پر سر و صدا و باری به هر جهت است که ... شوربختانه اینکه خودشان و حرکت ساده لوحانه خود را معیار و ملاک قضاوت انقلابی گری دیگران می دانند پویش درخواست برای برقراری جلسات تفسیر قرآن رهبری عزیز در ماه رمضان و این پویش اخیر تقضای دیدار با رهبری از این جمله است! ✍️ محمد علی رنجبر https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
آمریکای رو به افول اینکه تصور کنیم با شروع هر تظاهراتی در آمریکا روز بعد از آن و یا چند روز بعد باید منتظر سقوط کامل آمریکا باشیم، تصوری واقعی نیست! اما بدون شک تمام این اتفاقات و حوادث گام به گام آمریکا را به افول نزدیک می کند. آمریکا مثل یک فیل بزرگی است که باید آرام آرام به آن ضربه زد و از درون فرو بریزد آنچه در سویه ی دیگر آن باید عنایت کرد، آمادگی آفندی و تهاجمی جبهه مقاومت و ساخت درونی قدرت پیشران تمدن نوین اسلامی است. در نتیجه بدون اینکه ذوق زدگی کاذبی داشته باشیم و تصور کنیم که همین امروز و فردا آمریکا سقوط می کند، خود را برای ایفای نقش مان در ساخت درونی قدرت جبهه مقاومت و ایران عزیز آماده کنیم. ✍️ محمد علی رنجبر https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
ترامپ اعتراف کرد که شهر سیاتل سقوط کرده است ترجمه توییت: تروریست های داخلی سیاتل را که تحت رهبری دموکرات های چپ رادیکال اداره می شود ، به دست گرفته اند. قانون و نظم!
به دوستان پیشنهاد می کنم مستند "سیزدهمین" را تماشا کنند مستندی که به سیزدهمین متمم قانون اساسی آمریکا و آزادی بردگی اشاره می کند.
واکنش شدید ترامپ به سقوط مرکز سیاتل به فرماندار و شهردار سیاتل میگویم که همین حالا شهر سیاتل را پس بگیرند، و الا من این کار را خواهم کرد. این یک بازی نیست.
و جالب اینجاست که شهردار سیاتل در پاسخ به ترامپ گفته است:
به پناهگاهت برگرد!
آنچه در آمریکا در حال وقوع است، یک بی ثبات سازی ساختاری است همان چیزی که ما در جنگ سرد با آمریکا نیاز داریم!
و در بحبوحه حوادث و اتفاقات درون آمریکا تصمیم لاهه برای بررسی جنایات آمریکا در افغانستان، بسیار جالب بود تصمیمی که واکنش شدید آمریکا و شخص ترامپ را در برداشت!
💢ترامپ مجوز تحریم دیوان بین‌المللی کیفری را صادر کرد دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز پنجشنبه با امضای یک فرمان اجرایی مجوز اعمال تحریم علیه «دیوان بین‌المللی کیفری» را صادر کرد. رسانه‌ها گزارش داده‌اند ترامپ این مجوز را به دلیل تحقیقات دیوان بین‌المللی کیفری درباره جرائم آمریکا در افغانستان اعمال کرده است. این فرمان اجرایی به وزیر خارجه آمریکا اجازه می‌دهد با مشورت وزیر خزانه‌داری دارایی‌های کارکنان دیوان بین‌المللی دادگستری که در حال تحقیق از جنایات جنگی آمریکا در افغانستان هستند را مسدود کند.
ترامپ ملعون امروز گفته است: "در دولت من رهبر وحشی داعش و همچنین تروریست شماره یک جهان قاسم سلیمانی کشته شدند" مشخص بود که او ترور مظلومانه سردار سلیمانی را برای اهداف انتخاباتی اش نیاز دارد همانروزها در گروهی عرض کردم ترامپ اینک می تواند بگوید من، هم رهبر داعش را کشته ام و هم خطرناکترین عنصر جبهه مقاومت را، او اما نمی داند که در این جمله اش چه پارادوکس بزرگی مستتر است ترور کردن رهبر مبارزه با داعش بعد از کشتن رهبر داعش، حماقتی است که فقط از ترامپ برمی آمد! و چقدر جاهل اند آنها که دل به آمریکا و آمریکایی بسته اند!