eitaa logo
با امام خامنه‌ای تا ظهور
6هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
8.7هزار ویدیو
287 فایل
اعتقاد و اهداف ما ؛ دفاع از #ولایت و رهبری ، حمایت از جریان انقلابی ، امید آفرینی، دشمن شناسی ، بصیرت افزایی و ترویج ارزش های دینی و انقلابی ✔️ آیدی مدیر کانال @p_bazargan
مشاهده در ایتا
دانلود
: 🔻۶ موشک در پایگاه های آمریکا در قطر فرود آمدند 🔻 انفجار شدید در دوحه پایتخت قطر 🔻پایگاه العدیده قطر(آمریکا) آماج حملات موشکی قرار گرفت 🔻ده ها موشک در حال اصابت هستند
♦️آغاز تنبیه آمریکا/ شلیک موشکهای ایران به سمت پایگاه آمریکا در قطر 🔹باراک راوید خبرنگار صهیونیستی «آکسیوس»  به نقل از مقامات آکاه اعلام کرد که ایران ۶ موشک به پایگاه هوایی آمریکا در قطر شلیک کرده است.
العربیه: نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه‌های عراق وارد پناهگاه‌ها شده‌اند منابع اسرائیلی: ۶ موشک به قطر و یک موشک به عراق شلیک شده است رویترز: سامانه‌های پدافند هوایی پایگاه عین الاسد نیروهای آمریکایی در غرب عراق فعال شدند
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هم‌اکنون؛ آسمان دوحه شبکه خبر با قطع برنامه‌های خود به‌طور مداوم مارش نظامی پخش می‌کند
مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران 🔹️در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه‌ العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.
عملیات بشارت پیروزی در حالی توسط ایران اعلام شده که همزمان با شلیک موشک‌های ایرانی، رئیس جمهور ایران در اظهاراتی تاکید کرد که ایران هیچ وقت شروع کننده جنگ نبوده اما در دفاع از مصالح و منافع خود هیچ تردیدی به خرج نخواهد داد.
پایگاه هوایی العدید- قطر چه اهمیتی دارد ؟ - بزرگترین پایگاه هوایی آمریکا در منطقه غرب آسیا - میزبان فرماندهی مرکزی نیروهای هوایی ایالات متحده -دارای باند پرواز بلند برای هواپیماهای جنگنده، بمب افکن و ترابری 🔻هواپیماهای آمریکایی از پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در سعودی به پرواز درآمدند.
مرد این میدان، ما هستیم برای تو، بیچاره‌خواهیدشد •
❌بیانیه سپاه پاسداران درباره حمله تلافی جویانه موشکی به پایگاه آمریکایی العدید در قطر بسم الله الرحمن الرحیم فَمَنِ ٱعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَٱعْتَدُواْ عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا ٱعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْۚ 🔻ملت شریف و مقاوم ایران! در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه‌ العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است. 🔻پیام اقدام قاطع فرزندان ملت در نیروهای مسلح برای کاخ سفید و متحدانش روشن و صریح است:"جمهوری اسلامی ایران با اتکال به خداوند متعال، اتکاء به مردم مومن و پرآوازه ایران اسلامی تحت هیچ شرایطی تعرض به تمامیت سرزمینی، حاکمیت و امنیت ملی خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت. 🔻با تجاوز دشمن آمریکایی بر همگان آشکار شد که شرارت صهیونیست ها امتداد طراحی آمریکایی ها بوده است. بر این اساس یادآور می شویم که در این دفاع ملی، پایگاه‌ها و اهداف نظامی متحرک آمریکا در منطقه نه نقطه قدرت، بلکه نقطه ضعف بزرگ و چشم اسفندیار این رژیم جنگ افروز به شمار می رود. 🔻در آستانه ماه محرم ماه عزای سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بار دیگر به دشمنان ایران اسلامی هشدار می‌دهیم که دوره بزن و دررو به سر آمده است و اراده نیروهای مسلح مقتدر مردمی کشور هرگونه تکرار شیطنت منجر به تسریع در فروپاشی ارکان نظامی آمریکا در منطقه، فرار خفت بار آن ها از غرب آسیا و تحقق آرمان مشترک امت اسلامی و ملت های آزادی خواه جهان در محو غده سرطانی صهیون خواهد شد.
با امام خامنه‌ای تا ظهور
❌بیانیه سپاه پاسداران درباره حمله تلافی جویانه موشکی به پایگاه آمریکایی العدید در قطر بسم الله الر
این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.
با امام خامنه‌ای تا ظهور
❌بیانیه سپاه پاسداران درباره حمله تلافی جویانه موشکی به پایگاه آمریکایی العدید در قطر بسم الله الر
دوره بزن و دررو به سر آمده است اراده نیروهای مسلح مقتدر مردمی کشور هرگونه تکرار شیطنت منجر به تسریع در فروپاشی ارکان نظامی آمریکا در منطقه، فرار خفت بار آن ها از غرب آسیا و تحقق آرمان مشترک امت اسلامی و ملت های آزادی خواه جهان در محو غده سرطانی صهیون خواهد شد.
با امام خامنه‌ای تا ظهور
❌بیانیه سپاه پاسداران درباره حمله تلافی جویانه موشکی به پایگاه آمریکایی العدید در قطر بسم الله الر
یادآور می شویم که در این دفاع ملی، پایگاه‌ها و اهداف نظامی متحرک آمریکا در منطقه نه نقطه قدرت، بلکه نقطه ضعف بزرگ و چشم اسفندیار این رژیم جنگ افروز به شمار می رود.