eitaa logo
با امام خامنه‌ای تا ظهور
6هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
8.7هزار ویدیو
287 فایل
اعتقاد و اهداف ما ؛ دفاع از #ولایت و رهبری ، حمایت از جریان انقلابی ، امید آفرینی، دشمن شناسی ، بصیرت افزایی و ترویج ارزش های دینی و انقلابی ✔️ آیدی مدیر کانال @p_bazargan
مشاهده در ایتا
دانلود
آیه ۲۸ رابرای بارش و نجات از قرائت کنید واین پیام رابرای دیگران .👇
امسال خشک‌ترین سال نیم قرن اخیر است؟ ▫️امسال (سال آبی جاری) در مجموع ۵۷ سال گذشته، به جز یک‌سال (سال آبی ۸۶ - ۸۷) کم‌بارش‌ترین و به‌عبارتی خشک‌ترین سال نیم قرن اخیر است، اما با توجه به جمعیت امروز ایران و میزان سرانه آب در دسترس، امسال بدون شک خشک‌ترین سال نیم قرن اخیر است.
با امام خامنه‌ای تا ظهور
#مهم 📌"فاکس نیوز؛ روباهی که واقعیت را دزدید!" مصاحبه اخیر سید عباس عراقچی با شبکه آمریکایی فاکس نی
🔴وزارت امور خارجه کشورمان در بیانیه‌ای به انتشار مصاحبه سید عباس عراقچی با فاکس نیوز واکنش نشان داد. ♦️انتشار گزینشی و تقطیع‌شده برخی قسمت‌های مصاحبه اختصاصی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، با شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز، باعث بروز سوءتفاهم‌ها و برداشت‌های نادرستی در فضای رسانه‌ای کشور شده است. ♦️به طور مشخص در پاسخ به سوال مجری در خصوص خواست گروه‌های فلسطینی برای محو کردن اسرائیل از روی نقشه جهان، وزیر امور خارجه می‌گوید: 🔺«این به خود آنها بستگی دارد، آنها برای سرزمین خودشان می‌جنگند، پس ممکن است هر سیاستی را اتخاذ کنند. و من فکر می‌کنم آنها کاملاً حق دارند که برای سرزمین خود مبارزه کنند. این هیچ‌گاه سیاست ایران نبوده است که اسرائیل را از روی نقشه پاک کند اما باید بگویم که یک امر محتوم وجود دارد: با این همه جنایتی که اسرائیل علیه فلسطینی‌ها انجام می‌دهد، اسرائیلی‌ها در واقع خودشان کاری می‌کنند که نتوانند در سرزمین فلسطین ادامه بقا داشته باشند.» ♦️اما شبکه فاکس نیوز عبارات «اما باید بگویم که یک امر محتوم وجود دارد: با این همه جنایتی که اسرائیل علیه فلسطینی‌ها انجام می‌دهد، اسرائیلی‌ها در واقع خودشان کاری می‌کنند که نتوانند در سرزمین فلسطین ادامه بقا داشته باشند.» را حذف کرده و چنین القا کرده است که جمهوری اسلامی ایران به محو اسرائیل اعتقاد ندارد در حالی که وزیر امور خارجه کشورمان به صراحت آن را امری محتوم دانسته است. ♦️این شبکه همچنین بخش‌های مهم و کلیدی دیگری را نیز از اظهارات وزیر امور خارجه حذف کرده است که به عنوان نمونه می‌توان به دو مورد زیر اشاره کرد: • «شما نمی‌بینید که آنچه در غزه در حال وقوع است، نسل‌کشی‌ای است که با سلاح‌های آمریکایی انجام می‌شود؟» ♦️«ما به تلاش‌هایمان برای پیگیری پرونده ترور فرمانده ارشد، شهید ژنرال قاسم سلیمانی، در محاکم داخلی و بین‌المللی ادامه خواهیم داد.»
672.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی توان گریه هم ندارد😔 کودکان غزه نفسهای آخر را می کشند😔 ـــــــــــــــــــــــــ اسألک بأسمائک الحسنى وصفاتک ان توقف هذه المجازر ، يااااارب ای خدا کاری کن منتقم روبفرست 😭😭 یاصاحب الزمان عج بیا اقا 😭😭 برصهیونیست حرامزاده لعنت 😭😭 مردم فریاد بزنید غزه کربلا شده😭😭 بر من ببــخش اگر در حضــور من بر ستــم دیده‌ای ستــم رفته و من به یــاری او نشتافته‌ام..😔 📚از مناجــات امام سجـاد(علیه‌السلام)
3.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔈 مردم در غزه به اسکلت‌های متحرک تبدیل شده‌اند ▪️ احمد فرحات، نوجوان ۱۵ ساله، تنها ۲۰ کیلوگرم وزن دارد و به دلیل قحطی از سوءتغذیه شدید رنج می‌برد.
19.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بشارت بهترین بشارتی که ممکنه در تمام عمرتون در مورد بشنوید
🔸️"غزه را دریابیم" 🔹️ «اگر مسلمانیم!؛» 🔹️ «اگر مسیحی هستیم!؛»  🔹️«اگر آزاد مرد و عدالت خواهیم!؛» 🔥مردمی بی دفاع و بی گناه، نزدیک به دو سال است بمباران می گردند، کشته و زخمی می شوند، خانه هایشان ویران شده، بچه ها بسیاری یتیم گشته اند، مادران بسیاری بی فرزند شدند، خانواده هایی به کلی نابود گشته و هیچ کس از آنها زنده نمانده، بیماری و بی خوابی و گرسنگی و تشنگی های پی در پی در پی را پشت سرگذاشتند، غم و اندوه جانکاه خود را فریاد زدند و فریاد رسی کردند امّا راه به جایی نبردند و همچنان در محاصره اند و تنها با توکل به خدای متعال محکم و استوار ایستاده اند. اکنون مردم جهان می بینند دشمن جنایتکار صهیونیستی برای اینکه مقاومت حیرت برانگیز و حماسی مردم غزه را بشکند، با سنگ دلی و بی رحمی تمام به تشنگی و گرسنگی دادن طولانی مدّت آنها روی آورده و هیچکس هم جلودارش نیست. مسلمانان، مسیحیان و آزاد مردان!؛ همگان شاهد هستید، در این روزهای سخت و کشنده، مردم داغ دیده و مصیبت زده غزه هم با تهاجم نظامی قتل عام می شوند و هم از شدّت گرسنگی و تشنگی به شهادت می رسند؛ 🔻مسمانان!؛ اگر پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم از شما بپرسند: در حمایت و دفاع از مردان و زنان و کودکان جنگ زده غزه چه کرده اید و چه خواهید کرد؟ چه پاسخی برای گفتن دارید؟ 🔻مسیحیان!؛ اگر منادی تکریم و آرامش دادن به انسانها حضرت روح الله عیسی بن مریم سلام الله علیهما از شما بپرسند: برای فریاد خواهی از ناله های مادران فرزند از دست داده و پدرانی که در دفاع از خانواده و فرزندان خود دستشان بسته است چه کرده و چه کمکی خواهید کرد؟ جوابتان چیست؟ 🔻آزاد مردان!؛ اگر وجدان های پاک و عدالت خواه شما را مورد خطاب قرار داده و بگویند: چرا جنایات وحشیانه بی شمار و به دور از انسانیت صهیونیست های کودک کش  بر علیه مردمی با دست خالی و در محاصره قرار گرفته را دیدید و هیچ چه حرکت و خیزشی نداشتید؟ چه حرفی برای گفتن دارید؟؛ 🔥امروز همگان می بینند کودکانی را که‌ به امید دریافت اندکی غذا رفته و به صف ایستاده اند به حیوانات درنده اسرائیلی با قساوت و سنگدلی کشته می شوند. 🔥امروز همگان کودکانی را می بینند که در آغوش مادران مظلومانه از گرسنگی و تشنگی جان می دهند؛ 💥اگر تماشاچی باشیم و به یاری غزه و مردم مظلومش بر نخیزیم، 💥چرا باید به ما بگویند: مسلمان، مسیحی، آزاد مرد و عدالت خواه؟ 🚩اگر امروز در برابر ستمگران صهیونیست قد عَلَم‌ نکنیم، در نگاه همه نسل های امروز و فردا برای همیشه تاریخ شرمنده خواهیم بود و ننگی ابدی و جبران ناپذیر در پرونده اعمالمان ثبت می گردد. 🤲پس از محضر خداوند قادر متعال طلب کنیم هرگز نیارد چنین روزی را و توان دفاع و یاری رساندن به مردم رنج دیده غزه و همه مظلومان عالم را به ما عنایت فرماید. الهی آمین. حمید رضا رضایی قم المقدسه از طریق سایت رهبری به مردم غزه می توانید کمک کنید👇 اینجا ایران همدل
📌 دوباره جنگ خواهد شد؟ پاسخ استاد سعدالله زارعی به این سوال که" آیا جنگ خواهد شد" بخوانید: 🔻پاسخ این است که اگر جمهوری اسلامی در دو بعد سیاسی و نظامی از اقتدار به‌دست ‌آمده در این دو ساحت حفاظت کرده و آن را به رخ بکشد و در عمل گزینه‌هایی را که در درگیری جدید به میدان خواهد آورد، نشان بدهد ـ که واقعاً هم چنین توانمندی‌هایی در داخل و خارج مرزها دارد که جای طرح آن در این یادداشت نیست‌ ـ به این زودی‌ها جنگ جدیدی علیه ایران رخ نمی‌دهد. 🔻اما اگر برخلاف واقعیت، جمهوری اسلامی که قدرتمند است خود را ضعیف نشان داده و به‌گونه‌ای رفتار کند که گویا به ترحم دشمنان خود نیاز دارد و آماده است تا چیزی بدهد تا در معرض تهاجم قرار نگیرد، جنگ بعدی در دور یا نزدیک اتفاق خواهد افتاد. 🔻ایران در فضای جنگ و پس از جنگ به دیپلماسی و کار سیاسی نیاز دارد و از این‌رو مساعی وزارت امور خارجه و به‌خصوص تلاش‌های شخص دکتر سیدعباس عراقچی در حین جنگ، شایسته قدردانی است. وزیر در این صحنه به‌صورت جهادی وارد میدان شد. الان فعالیت دیپلماسی ما باید با سر دست گرفتن دستاوردهای ۱۲ روز مقاومت و جنگ پیگیری شود. 🔻تجربه دو ماه مذاکره اخیر هم به ایران یاد داده، مذاکره دو طرف دارد و وقتی یک طرف علی‌رغم آنکه آن را تخریب می‌کند، به آن فرامی‌خواند! به نتیجه‌ای نمی‌رسد.
ستایش بر خردمند و درود بر رهبری که به‌خوبی توسط سربازان میدان نبرد و دیپلمات‌های کارآزموده اجرا می‌شود. ستایش بر این شطرنج‌بازی بی‌نظیر که دشمن را سردرگم کرده است. آیا هدف ما نابودی سریع رژیم اشغالگر قدس نیست؟ آیا ما مخالف توقف جنگ نبودیم؟ اگر این اقدامات دیپلماتیک را نشانه ضعف بدانیم، جنگ زودتر پایان خواهد یافت و مردم مظلوم غزه سریع‌تر از چنگال رژیم صهیونیستی رهایی خواهند یافت. در روزهای اخیر، شاهد هجمه‌هایی از سر بی‌اطلاعی بوده‌ام که مرا اندوهگین کرده است. انرژی و تلاش‌هایی که می‌توانست بر رفع دغدغه گرسنگی کودکان و زنان غزه متمرکز شود، به بحث‌هایی بیهوده کشیده شده است. آیا در این شرایط ، حذف رژیم اسرائیل از نقشه، موضوع اصلی است؟ یا اینکه باید به فکر نجات مردم ستمدیده غزه باشیم؟ من بر حال امت حزب‌الله تأسف خوردم. انتظار می‌رفت که مانند روزهای نخست شیوع کرونا، حس اضطرار و همدلی میان مؤمنین انقلابی برانگیخته شود. انتظار می‌رفت که هر شب ساعت ۹، همگی با هم دعای فرج بخوانیم و درد و رنج کودکان غزه را درک کنیم. انتظار می‌رفت که عظم البلاء بر دل‌ها و ذهن‌ها چیره شود تا شاید ادعای دروغین انتظار را کنار بگذاریم. اما اکنون، حضور مقتدرانه و آرامش‌بخش رهبری، نویدبخش پیروزی قطعی است. این نشانه‌ای است از اینکه جنگ برای مدتی از سر ایران دور خواهد شد و دشمنان به خود مشغول خواهند بود. شاید آرماگدون اوانجلیست‌ها و قرقیسیای موعود ما، توان باقیمانده غرب را نیز در کام خود فرو برد.
نمیخواهد بجنگد؟ 🔺سبک اقدامات "" به وضوح نشان میدهد که بنای بر جنگیدن ندارد. از روز اول خیلی ها اصرار میکردند مقابل این جنایات سکوت نباید کرد و باید موشکباران را آغاز کرد. خیلی ها فرماندهان (که حالا شهید شده اند) را متهم میکردند به مصلحت اندیشی نابجا و یا ترس. اما ایران وارد جنگ نشد. ایران فقط زمانی وعده های صادق را شروع کرد که به خاک خودش تجاوز شد یا فرماندهانش شهید شدند. چرا؟ 🔺در هنگام جنگ، ایران با پیشنهاد گفتگو به اروپا و بلافاصله با پایان جنگ با پیشنهاد گفتگو به آمریکا، رفتاری کرد که بسیاری از جوانان انقلابی را عصبانی کرد ولو بعد فهمیدند این تصمیم کل نظام بوده، شبیه این اتفاق با شروع مذاکرات قبل از جنگ دوازده روزه نیز واقع شد، و باز بخش زیادی از انقلابیون متعجب و توجیه نشده ساکت شدند. 🔺پایان جنگ دوازده روزه هم برای بسیاری از همان انقلابیون راضی کننده نبود. به محض اعلام ترامپ و زدن آخرین ضربه محکم به اسراییل، ایران جنگ را متوقف کرد. خیلی ها دوست داشتند کار ادامه پیدا کند. 🔺سخنان و پالسهای دستگاه دیپلماسی در این مدت بعد از جنگ باز به وضوح نشان میدهد ایران بنای ورود در جنگ را ندارد، در حالیکه اگر به اظهارات مسوولین آمریکا و اسراییل و گاهی اروپا نگاه کنید، به شدت علاقمند به آغاز دوباره جنگند. چرا؟ 🔹ساده ترین پاسخ این است که ما ترسیده ایم و آنها قدرتمندند و دائم در حال زدن ما هستند و ما پالس ضعف میدهیم. ✔️ اما این با شواهد میدانی سازگار نیست. چرا ضربه آخر و محکم را ایران زد و جنگ تمام شد؟ چرا جنگ را طرف مقابل متوقف کرد، آنهم در موضع ضعف و با اذعان ترامپ به قدرت ایران. چرا اسراییل هنوز نتوانسته اسرایش را آزاد کند و حماس را نابود کند چرا با میجنگد در حالیکه همه معتقد بودند نظام سوریه تابع او است اصلا چرا باید اسراییل کار را با ایران و لبنان و یمن تمام نکند بعد از دو سال؟ چرا اسراییل حجم کشته ها و تخریبها در جنگ دوازده روزه را سانسور کرد چرا از میانه جنگ دوازده روزه علنا دست به دامن آمریکا شد چرا ضربه به العدید را پذیرفت و ادامه نداد؟ 🔹 آنطور که دشمن ترویج میکند نیست. چرا ایران نمیخواهد بجنگد. 🌿 صحنه تحولات منطقه کاملا به سود ایران و به ضرر اسراییل است. کانون جنگ داخل اسراییل است، حتی اروپا دیگر اسراییل را تهدید به حمله نظامی میکند، اروپا خوب نشده، افکار عمومی جهان و منطقه تاب تحمل ندارد. این محکومیت برای یک رژیم جعلی از روز اول تاسیسش هم بدتر است. 🌿 ایران نبردش را هوشمندانه و با درگیری و حضور همه مهره ها و ظرفیتهای منطقه انجام میدهد. جنگ او کاملا سیصد و شصت درجه است. لزومی ندارد خسارت جنگ را تحمل کند. 🌿 ایران خودش و اقتدارش برای امروز مقاومت و الگوی پیشرفت بر پایه مقاومت و ما بعد از محو اسراییل به عنوان الگوی پیشرفت متمایز با توسعه اسراییلی مهم است 🌿 ایران با قانونها و قراردادهای بین المللی جنگ را پیش میبرد، او نمیخواهد شورشی نظام موجود باشد و این نظام موجود را البته به مرور و با اراده مجموع ملتها نابود خواهد کرد نه به تنهایی. 🌿اسراییل و آمریکا حقیقتا چیزی را برای از دست دادن ندارند. وضع برای آنها در این منطقه بدتر از این نمیشود. اتفاقی که افتاده این است که دیگر نبرد مقاومت با سیاستها و اراده دشمن در منطقه نیست، بلکه سطح نبرد به تهدید وجودی رسیده است. به پیش از نقطه تاسیس خود بازگشته، تمام عناصر مشروعیتش متزلزل شده، معلوم است که او باید دنبال جنگ باشد نه ایران.
اطاعت و پپروی از ، اتحاد و انسجام ملی در شرایط حساس کنونی که کشورمان درگیر جنگی ناخواسته با رژیم اشغالگر قدس و جبهه استکبار به رهبری آمریکا شد، اتحاد و یکپارچگی ملی بیش از پیش اهمیت می‌یابد. به جای غرق شدن در تحلیل‌های متعدد و گاه متناقض که تنها باعث سردرگمی و تفرقه می‌شوند، باید بر سخنان حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب تمرکز کنیم. ایشان به عنوان راهبر و هدایت‌گر ملت، در این برهه حساس، راهبردهای روشنی را ترسیم نموده‌اند. جمله به جمله سخنان رهبری، منشأ وحدت و امید است. ایشان با بصیرت الهی، راهکارها و راهبردها را مشخص کرده‌اند و تکرار و تأکید بر این رهنمودها، باعث استحکام اراده ملی خواهد شد. در این میان، باید مراقب بود تا با برخی تحلیل‌ها و اقدامات، دل مردم را خالی نکرد. مصداق "تو دل مردم را خالی کردن" در وضعیت جنگی که عمدتاً از طریق حملات هوایی و موشکی جریان داشت و به لطف خداوند و تلاش نیروهای مسلح، به آتش‌بس رسیده است، برخی تحلیل‌ها و اقدامات در این شرایط می‌تواند روحیه مردم را تضعیف نماید. مردم نسبت به مجریان سیاست خارجی کشور، که طبق فرمایشات رهبری، مجری تصمیمات بالادستی هستند، مصداق بارز "تو دل مردم را خالی کردن" است. در این شرایط حساس، طرح مسائلی مانند رئیس‌جمهور، نه تنها باعث دلسردی مردم می‌شود، بلکه ممکن است به دشمن این پیام را مخابره نماید که در میان مسئولین کشور، اختلاف و تفرقه وجود دارد. در حالی که وحدت و یکپارچگی ملی، کلید پیروزی در این جنگ نابرابر است. بیاییم در این برهه حساس، با پیروی از ، اتحاد و امید را در جامعه تقویت نماییم و با پرهیز از اقدامات و تحلیل‌های تفرقه‌افکنانه، به دشمن اجازه سوءاستفاده ندهیم. پیروزی در برابر دشمنان، در گرو و ملت ایران است. 🔹کانال با تا حمایت از جایگاه و 💻@KHameneei_ir