7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای صبا دست سلیمانی چه شد😔
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌پدر #توماج_صالحی، چنگیز صالحی عضو سازمان تروریستی فداییان خلق بوده که دهه ۶۰ به جرم ترور و محاربه دستگیر میشه و بعدها با ضمانت خواهر بزرگش و نفوذ عفو میشه!
✖️افسر اقبالی (مادر توماج) و همسر اولش عضو سازمان منافقین بودند، همسر اول مادر توماج به جرم محاربه اعدام میشه..
✖️و بعد مادرش با پدر توماج ازدواج تشکیلاتی میکنه و بعدها فوت میکنه..
✖️اقبال اقبالی، دایی توماج هم از اعضای ارشد سازمان منافقین در کمپ اشرف عراق بوده و الانم تو آلبانیه.
✖️در کل توماج صالحی زاییده تروریست های رجویه،یه سری سلبریتی هاام میدونن و با ایشون هم دست هستند میشه گفت برخی از این سلبریتی ها برای منافقین کار میکنند.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌پادگان یا دانشگاه؟ مسئله این است!
چنین وضعیتی در دنیا بی سابقه است؛ جدای از مسائل حقوق بشری و تبلیغات رسانه ای و چه و چه و چه که سالها با آن گوش فلک را کر کرده بودند، ثابت نمودند آنجا که از خطوط قرمزشان عبور شود، با هیچکس تعارف ندارند؛ یعنی دستگیری و سرکوب که هیچ، حتی حاضرند دانشگاه را روی سر دانشگاهیان ویران کنند! آن حرف های قشنگ احترام به آزادی بیان و آزادی اندیشه و حرمت دانشگاه هم صرفا تا جایی خوب است که دیگران عمل کنند؛ نوبت خودشان که برسد با احدی تعارف ندارند. آری اینجا آمریکا است!
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF