eitaa logo
مُحَلِّل
17.1هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
116 ویدیو
11 فایل
محلل: تحليلگر، مفسر، ناقد، منتقد  اخبار، غیررسمی می‌باشند. 📌 لینک کانال در تلگرام: https://t.me/Mohallell
مشاهده در ایتا
دانلود
ضربه به شبکه‌های داخلی همکار رژیم باعث شده تا دشمن مجدداً روی به سرمایه گذاری از بالستیک‌های هواپرتاب بیاورد.
مُحَلِّل
خرابکاری در لوله آب، آتش زدن انبارهای عادی، حمله به بافت مسکونی و در یک کلام جنایت خیابانی از یک روی
حمله به صداوسیما و انبارهای دارو در ادامه راهبرد با هدف تولید آشوب خیابانی است. این راهبرد اجزای مختلفی دارد و صرفاً به هدف قرار دادن اماکن مدنی مربوط نمی‌شود. اما رژیم همچنان محاسباتش از جامعه ایران مانند جامعه سایر کشورهاست. کافی است به واکنش‌های ملی در این چند دقیقه پس از هدف قرار دادن جام جم و تحسین و نماد شدن خانم امامی توجه کنند. ایران نیز روز گذشته با حمله سایبری و رفتن صهیونیست‌ها به پناهگاه و سپس اجرای عملیات موشکی در ساعات بامدادی که بسیاری خواب بودند بخشی از تلاش برای اجتماعی کردن متقابل جنگ است.
مُحَلِّل
حمله به صداوسیما و انبارهای دارو در ادامه راهبرد #اجتماعی‌کردن_جنگ با هدف تولید آشوب خیابانی است. ای
هدف آنها تولید رعب عمومی بود، اما افزایش روحیه، شجاعت و فریاد مطالبه انتقام برداشت کردند. حتی اگر صداوسیما نزد بخشی از مردم کم اعتبار یا بی‌اعتبار بود، این نیز افزایش خواهد یافت.
مُحَلِّل
حمله به صداوسیما و انبارهای دارو در ادامه راهبرد #اجتماعی‌کردن_جنگ با هدف تولید آشوب خیابانی است. ای
علاوه بر لزوم هدف قرار دادن رادیو و تلویزیون رژیم، آن نقطه‌ای که مستحق حمله است و حق مطلب را در برابر جام جم از حیث کور کردن زبان رژیم ادا می‌کند، انهدام شبکه تروریستی موساد اینترنشنال است. این شبکه عملاً کارکرد رادیو بغداد در جنگ تحمیلی ۸ ساله را دارد.
مُحَلِّل
ما قبلا در خصوص لزوم توجه به سناریوهای جدید با توجه به تجربه لبنان سخن گفتیم. شب گذشته اما مراد ویس
تهدید رهبر انقلاب توسط دشمن یک گام دیگر در طرح آنهاست، طرحی که از سال گذشته نیز مطرح بود‌. البته مطرح سازی علنیِ آن، باز هم بخشی دیگر از پازل تولید رعبی است که از صبح امروز جهت اختفای ضربات وارده به رژیم صورت می‌گیرد. راهکار، باید افزایش سرعت و گستره در زمان نزدیک با هدف در دست گرفتن منطقه ابتکار عمل باشد.
مُحَلِّل
اکنون آنها به دنبال این هستند که با قاعده‌ای که با آن در لبنان و سوریه و غزه کار می‌کردند، یعنی انجا
نتیجه حملات متعدد به پدافند غرب و شمال غرب کشور باعث شده است تا جنگنده های صهیونی(غالباF35) با عبور از آسمان کردستان و آذربایجان، سعی می کنند در پشت کوه های الموت و البرز پنهان شده تا هر چه بیشتر در نقاط کور قرار گیرند و سپس از دور ضربه بزنند به مانند یک کمان برعکس. در واقع علت بمباران سنگین پایگاه شهید فکوری تبریز نیز همین بود که رهگیرهای میگ 29 از دور خارج شوند. اکنون انسداد این مسیر در دستور کار است، البته که انهدام 4 جنگنده F35 توسط دلاورمردان پدافندی ما اکثراً در همین مسیر رخ داده است.
تاکتیک جدید فناوری جدید حجم جدید مدت جدید فرماندهی جدید با هدف ترسیم معادلات جدید
مُحَلِّل
تاکتیک جدید فناوری جدید حجم جدید مدت جدید فرماندهی جدید با هدف ترسیم معادلات جدید
ساعاتی پیش، یک حمله کروز - پهپادی با حداقل تعداد به اجرا درآمد که استفاده از این ترکیب، اولین بار در این درگیری ها بود. همزمان با این مدل شلیک، جنگال بر سامانه های پدافندی رژیم در تل آویو باعث فیل شدن موشک پدافندی آنها شد. همچنین یک موشک کروز نیز پایگاه هوایی نواتیم که محل برخاستن جنگنده F35 که امروز صداوسیما بود را هدف قرار داد. بلافاصله، برخی مسائل عملیاتی و سیاسی جدیدی پیش آمده است که باید تعیین تکلیف شوند. باید دید در ساعات آتی چه می شود.
مُحَلِّل
حمله به صداوسیما و انبارهای دارو در ادامه راهبرد #اجتماعی‌کردن_جنگ با هدف تولید آشوب خیابانی است. ای
فارغ از ارزیابی احتمال بالای ورود آمریکا به عرصه، توئیت ترامپ را نیز می‌توان یک قطعه دیگر در همین پازل فهم کرد. نکته مهم اینجاست که در روزهای اخیر دو نقش عملیاتی ایفا کرده‌اند: اول‌. عدمِ بازیِ اکثریتِ قاطعِ جامعه در زمین طراحی شده دشمن جهت هدف قرار دادن نظام. دوم. همکاری با جامعه اطلاعاتی کشور در جهت کشف ظرفیت درونی دشمن. بنابراین این پایه انقلاب اسلامی به هر شکل ممکن یا باید از جا در آمده یا ضربه ببیند تا هر برنامه نظامی، امنیتی و سیاسی آینده هموار شود.
در جنگ، موقعیت‌های نیروهای مسلح یک موقعیت استشهادی است و این کار هر فردی نیست که در میانه تهدیدات دشمن، به سمت‌های استشهادی بروند. در نهایت به نظر شاید لازم باشد تا از روش و تجربه حماس در امر اعلام ترتیبات سازمانی بهره گرفته شود.
مُحَلِّل
ساعاتی پیش، یک حمله کروز - پهپادی با حداقل تعداد به اجرا درآمد که استفاده از این ترکیب، اولین بار در
پس از اجرای تاکتیک‌های متعددی که شب گذشته علیه رژیم صورت گرفته و مثل یک بازی، باعث فرسودگی روانی آنها شد، حملات صبح امروز ایران اولین موج حمله‌ای است که در روز بوده و با موفقیت با موشک‌های سنگین به اهداف حساس امنیتی در هرتزلیا و اهداف نظامی در نواتیم و رامات دیوید و برخی زیرساخت‌های برق، جمعیتی و صنعتی صورت می‌گیرد.
تیر ۱۴۰۱ وقتی حکم رهبر معظم انقلاب برای ایشان صادر شد، یک ماموریت خاص‌تر بود و آن گسترش کار در درون اراضی اشغالی بود. ما در زندگی روزمره، در امورات کشوری، رسانه‌ای، منطقه‌ای و ... همواره با روندهایی روبرو بودیم اما شاید نمی‌دانستیم و ندانیم که مهندسی آن‌ها توسط چه کسی صورت می‌گرفت، خاصه نقش ایشان در تحولات منطقه و پیشبرد جبهه مقاومت که روزی خواهد رسید که بتوانیم بخشی از این خدمات سترگ را بازگو کنیم. ما شخصیت راهبردی را از دست دادیم که بند بند وجودش را در خدمت به نظام صرف کرد حاج کاظم حلال و گره گشایی بود که هر جا کمبودی بود، هر جا نیاز به طرحی نو بود با ورود حاج کاظم حل می‌شد. هیچکس باور ندارد که جسم همه این شخصیت‌ها از بین ما پر کشیده باشد اما به قول سیدمرتضی آوینی ما گمان می کنیم ما مانده ایم و شهدا رفته اند اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده‌اند‌.