آیت الله جوادی آملی09_solok elahi ms ss.mp3
زمان:
حجم:
3.39M
💠 صوت ويژه برنامه ماه مبارک رمضان #سلوک_الهی
🔹 فصل سوم جلسه 9
سال 1394
#حضرت_آيت_الله_جوادی_آملی
🆔eitaa.com/EsraTvEitaa
09 p2.pdf
حجم:
163.1K
💠 متن ويژه برنامه ماه مبارک رمضان #سلوک_الهی
🔹 فصل سوم جلسه 9
سال 1394
#حضرت_آيت_الله_جوادی_آملی
🆔eitaa.com/EsraTvEitaa
💠 از سوی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی، فردا چهارشنبه عید فطر اعلام گردید
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: دفتر مرجعیت علمی و دینی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی طی اطلاعیه ای، ضمن تایید رویت هلال ماه شوال، فردا چهارشنبه 15 خرداد 1398 را اول ماه شوال و عيد سعید فطر اعلام کرد.
🔺منبع: News.esra.ir
🆔eitaa.com/EsraTvEitaa
آیت الله جوادی آملیmoredi_3249 ss.mp3
زمان:
حجم:
5.31M
💠 صوت پيام به همایش ملی بزرگداشت 15 خرداد
🔹 تاريخ پيام: 1397/02/22
#حضرت_آيت_الله_جوادی_آملی
🆔eitaa.com/EsraTvEitaa
moredi_3249 p2.pdf
حجم:
121.8K
💠 متن پيام به همایش ملی بزرگداشت 15 خرداد
🔹 تاريخ پيام: 1397/02/22
#حضرت_آيت_الله_جوادی_آملی
🆔eitaa.com/EsraTvEitaa
آیت الله جوادی آملیطلب کرامت.mp3
زمان:
حجم:
897K
💠 روز اول ماه #شوال 1440
🔹 طلب کرامت
#حضرت_آيت_الله_جوادی_آملی
🆔eitaa.com/EsraTvEitaa
💠 طلب کرامت
🔹 مکتب الهي از اين زيباتر و هنرمندانهتر که مهمانان را در پايان به عيد برساند؟! اعياد ديگر ما در اسلام, اگر سخن از غدير است، براي آن که عصاره همين عيد سعيد فطر و عيد قربان است و اگر جمعه عيد است، براي اينکه عصاره همين عيدَيْن است. ما با داشتنِ چنين مکتبي، چرا به دنبال حيوانيت برويم؟ تمام تلاش و کوشش ميزبان اين است که ما را فرشته کند. در اين دعاي نُهگانه در دو قنوت, کرامت خواستيم. کرامت از برترين واژههايي است که ذات اقدس الهي به ملائکه داده، ما در اين دو قنوت, در اين نُه مرتبه، کم چيزی از خدا نخواستيم! هم خواستيم برجستگي علي و اولاد علي(عَلَيْهِمُ السَّلام) را به ما بدهد، هم صفات برجسته فرشته را به ما بدهد, به ما کرامت بدهد.
🔹 کرامت در فرهنگ قرآن وصف فرشتگان است که در سوره «انبيا» ميخوانيم: ﴿بَلْ عِبَادٌ مُّكْرَمُونَ ٭ لَا يَسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَ هُم بِأَمْرِهِ يَعْمَلُون﴾؛[1] ما کم چيزي از خدا در نُه مرتبه نخواستيم! گفتند اين نماز عيد که تشکيل ميشود، چه در عيد قربان و چه در عيد سعيد فطر، بگوييد خدايا آن اوصاف فرشتگان را به ما عطا بکن! آن اوصاف امام حسن, امام حسين, امام زين العابدين, امام باقر و امام صادق(عَلَيْهِمُ السَّلام) را به ما بده! ما کم چيزي از خدا نخواستيم! عيدي که خدا به ما ميدهد، اين است. نبايد کشوري که عيد سعيد قربان دارد, عيد سعيد فطر دارد, زندان داشته باشد، دعوا داشته باشد، شکايت داشته باشد، گناه داشته باشد. دين آمده، براي اينکه ما مثل ملائکه راحت زندگي کنيم، نه بيراهه برويم و نه راه کسي را ببنديم.
[1]. سوره انبياء، آيات26و27.
#حضرت_آيت_الله_جوادي_آملي
📚 خطبه نماز عيد فطر
تاريخ: 1396/04/05
🆔eitaa.com/EsraTvEitaa