🔸نامه اتاق اصناف تهران درخصوص مدیریت مصرف در استفاده از گاز و برق
🔺روابط عمومی اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران
@amlaktehran7334
✅نامه اتاق اصناف تهران درخصوص ماده 3 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول
🔺روابط عمومی اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران
@amlaktehran7334
✅اثرات حضور اتباع بیگانه بر بازار مسکن
🔸رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره اثرات حضور اتباع بیگانه در کشور به ایسنا گفت: اتباع بعضا بر اساس قواعدی به کشور ورود کردهاند. اغلب آنها هم نه تنها بد نیستند بلکه افراد کارآفرین هستند که سلسله مراتب و مقررات را رعایت کرده و انصافا به عنوان نیروی انسانی کارآمد در بخش ساخت و ساز تولید مسکن نیز کمک میکنند. در بین اتباع افراد معتقد و حتی نخبه وجود دارد. اما که در عین حال که کارآمد هستند هزینههایی هم برای کشور دارند.
🔺روابط عمومی اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران
@amlaktehran7334
🔸کیانوش گودرزی افزود: باید آمار و بانک اطلاعاتی دقیقی از اتباع داشته باشیم. همانطور که افراد ایرانی دارای مدارک هویتی هستند اتباع هم باید احراز هویت شوند. قبلا که مشاوران املاک قراردادهای اجاره را به شکل سه برگی مینوشتند قرار بود یک نسخه از قرارداد اتباع را به اتحادیه یا اماکن یا فرمانداریها بدهند. اما این اتفاق رقم نمیخورد. این مساله علاوه بر اینکه باعث از دست رفتن مالیات اتباع میشود، تبعات منفی در بخش آمار و اطلاعات دارد.
🌀رییس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به راهاندازی که سامانه کاتب گفت: از دست اندرکاران ساماندهی مهاجران بخصوص دایره کفالت وزارت کشور انتظار داریم ورودی اتباع را از یک مجرا ارایه دهند. در حال حاضر اداره کار به آنها مجوز میدهد. وزارت کشور هم این مجوزها را صادر می کند. بعضی مواقع هم ورود غیرمجاز داریم. نظر ما این است که اولا کد یکتا از یک ناحیه انجام شود. این بانک اطلاعاتی جمعآوری و در اختیار سامانه کاتب قرار گیرد تا از این به بعد مشاوران املاک بتوانند با توجه به شناسه یکتا برای اتباع بیگانه قرارداد اجاره ثبت کنند.
🌀به گفته گودرزی، اگر شناسه یکتا اتباع وارد سامانه کاتب شود دولت نظارت و کنترل بیشتری در بخش مسکن خواهد داشت. از طرف دیگر کسانی که به شکل غیرقانونی وارد کشور میشوند نمیتوانند سرپناه داشته باشند، در نتیجه ممکن است مجبور به بازگشت شوند یا در کارگاههای ساختمانی و کارخانجات مستقر شوند. در ادامه گشتهای بازرسی صورت میگیرد و به این موارد نیز رسیدگی خواهد شد.
🌀وی با بیان اینکه آمار دقیقی از تعداد افغانستانیهای مقیم ایران وجود ندارد گفت: بعضی افراد میگویند تعداد افاغنه ۸ میلیون نفر است، بعضی برآوردها از رقم ۱۲ میلیون نفر حکایت دارد، وزارت کشور میگوید ۵ میلیون نفر هستند. همین تعدد ارقام و اعداد نشان میدهد که آماری وجود ندارد و همه چیز بر اساس حدس و گمانی است. مثل این است که بگوییم اینجا وسط زمین است، قبول نداری برو متر کن! در این شرایط نمیتوان میزان اثرگذاری اتباع بر بازار مسکن را اندازهگیری و برای آن برنامهریزی اصولی انجام داد. @amlaktehran7334
✅اطلاعیه درخصوص ممنوعیت انعقاد هرگونه قرارداد با اتباع بیگانه ( غیرایرانی )
🔺روابط عمومی اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران
@amlaktehran7334
✅میلادباسعادت دُخت رسول اکرم (ص)، امّ الائمه المعصومین(ع) ، همسر،حامی و همتای ولایت و امامت ،اسوه تمام عیار و بی بدیل جهان آفرینش ،حضرت فاطمه زهرا (س ) بر شما مبارک باد.
🔺روابط عمومی اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران
@amlaktehran7334
✅گشت های مشترک درخصوص روند اجرای سامانه های کاتب و خودنویس
🔺روابط عمومی اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران
@amlaktehran7334
✅تعداد مشاوران املاک فاقد پروانه در تهران کاهش یافته است
🔸رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: بررسی ها نشان می دهد که با توجه به برخوردهایی که صورت گرفته است و همچنین رکودی که بر بازار مسکن حاکم است، تعداد واحدهای صنفی فاقد پروانه کاهش یافته است و از 2 هزار و 504 واحد به حدود هزار و 100 واحد رسیده است.
به گزارش اخبار ساختمان، بازار مسکن در ایران همواره تحت تاثیر عوامل مختلف می تواند دچار تغییرات قیمتی شود و معمولا به واسطه جایگاهی که مسکن در زندگی خانوارهای ایرانی دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است اما با رشد قیمتی که بازار مسکن در سال های اخیر با آن روبرو بوده است شاهد هستیم که سهم بسیار بالایی در سبد هزینه خانوار دارد.
🔺روابط عمومی اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران
🔸کیانوش گودرزی رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در گفتگو با خبرنگار اخبار ساختمان در این زمینه می گوید: ما در سال 1402 با کمک بازرسان اتحادیه و تعدادی از بازرسان افتخاری در چندین نوبت اقدام به گشت زنی و بازرسی از واحدهای صنفی مشاوران املاک کردیم که در مجموع بازرسی های انجام شده 2 هزار و 504 واحد صنفی بدون پروانه را شناسایی کردیم که در حال فعالیت بودند.
🌀وی در ادامه گفت: در گام اول این واحدها به اماکن معرفی شدند تا نسبت به پلمب این واحدها اقدام شود. خوشبختانه با اقداماتی که در این بخش انجام شده بود شاهد بودیم که بسیاری از این واحدها اقدام به دریافت پروانه کردند تا به صورت نظام مند به فعالیت خود ادامه دهند و برخی از این واحدها نیز از ادامه فعالیت در این حوزه منصرف شدند اما هنوز هم تعدادی از این واحدها هنوز به همین شکل به فعالیت های خود ادامه می دهند که منتظر هستیم تا برخورد قانونی با این موارد صورت بگیرد.
🌀گودرزی ادامه داد: در سال جاری نیز همچنان نظارت ها و بازرسی ها از واحدهای صنفی ادامه دارد و نتایج نشان می دهد که با توجه به برخوردهایی که صورت گرفته است و همچنین رکودی که بر بازار مسکن حاکم است، تعداد واحدهای صنفی فاقد پروانه کاهش یافته است و به حدود هزار و 100 واحد رسیده است.
🌀وی درباره علت فعالیت این واحدها و عدم اقدام برای دریافت پروانه نیز توضیح داد: از آنجا که شرایط برای این نوع از فعالیت ها در صنف مشاوران املاک فراهم است بالطبع شاهد این نوع از فعالیت ها در این صنف هستیم، از طرف دیگر با توجه به اینکه دریافت پروانه تسهیل شده است درباره اینکه چرا برخی واحدها اقدام به دریافت پروانه نمی کنند باید گفت که این افراد یا فرار مالیاتی دارند و یا نمی خواهند مسئولیت اقداماتی را که انجام می دهند بپذیرند؛ که این موضوع باعث می شود بعضا خسارت هایی به مردم وارد شود و در ادامه صنف اتحادیه مشاوران املاک را بدنام می کنند.
🌀رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه در بعضی مناطق پایتخت تعداد واحدهای صنفی بدون پروانه به صفررسیده است، گفت: بازرسی هایی که در سال جاری انجام شده است نشان می دهد که در حال حاضر در مناطق 13، 14، 15، 8 و برخی مناطق دیگر تعداد واحدهای صنفی فاقد پروانه به شدت کاهش یافته است و گاها به صفر رسیده است.
🌀وی درباره اقدامات مهمی که در راستای شناسایی این واحدها انجام شده است، توضیح داد: حال حاضر نزدیک به 12 هزار واحد صنفی فعال در سطح شهر تهران در حال فعالیت هستند و این افراد به خوبی می توانند از طریق سامانه ای که در سایت اتحادیه مشاوران املاک وجود دارد در زمینه معرفی واحدهای صنفی فاقد پروانه اقدام کنند تا بازرسان اتحادیه نسبت به بررسی این موارد اقدام کنند، همچنین مردم می توانند با شماره گیری تلفن 7334 داخلی 150 و 188 می توانند با بازرسان اتحادیه تماس بگیرند و نسبت به معرفی واحدهای فاقد پروانه اقدام کنند.
🌀گودرزی با تاکید بر اینکه گشت های فیزیکی در بازار همیشه مورد نیاز خواهد بود، تصریح کرد: ما همواره معتقد هستیم که باید ابزاری در اختیار مشاوران املاک قرار بگیرد که امکان فعالیت برای واحدهای بدون پروانه وجود نداشته باشد که با این وجود باز هم گشت های فیزیکی موردنیاز خواهد بود تا موضوع کنترل و نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی وجود داشته باشد؛ در حال حاضر خوشبختانه با اجرای قانون الزام ثبت اسناد رسمی غیرمنقول تقریباً امکان فعالیت واحدهای صنفی غیرمجاز سلب شده است.
🌀رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با انتقاد از نحوه فعالیت سامانه خودنویس گفت: نحوه فعالیت سامانه خودنویس و امکان خودکاربری در این سامانه که برای تمامی افراد ایجاد شده است که در آن افراد بدون پروانه و فاقد تخصص می توانند اقدام به فعالیت کنند که این موضوع می تواند تخلفات در حوزه ثبت قراردادهای ملکی را افزایش دهد و به نوعی نیز امکان نظارت را بر نحوه انجام معاملات را از مقامات مسئول سلب خواهد کرد.
🌀وی درباره اختلافات آماری که در زمینه واحدهای صنفی فاقد پروانه وجود دارد، توضیح داد: ما همواره با آمار مختلفی از سوی افراد مختلف در باب تعداد مشاوران املاک غیرمجاز در پایتخت روبرو هستیم و این موضوع به علت این است که گاها برخی از افراد از روی بی اطلاعی و به صورت حدثی و بررسی نشده و حتی بدون دسترسی به آمار اقدام به ارائه آمارهای مختلف می کنند.
🌀رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه آماری که از سوی اتحادیه مطرح می شود بر اساس بازرسی های انجام شده است، گفت: همانطور که اشاره شد در 2 سال اخیر ما به طور مستمر اقدام به گشت زنی و بازرسی واحدهای صنفی در سطح کلانشهر تهران کرده ایم و بر اساس این بازرسی ها اقدام به ارائه آمار واحدهای صنفی غیرمجاز کرده ایم و نتایجی که در این بخش حاصل شده است نشان می دهد که ما مثبت عمل کرده ایم و این فعالیت ها منجر به کاهش فعالیت واحدهای صنفی فاقد پروانه شده است.
🌀گودرزی در پاسخ به این پرسش که آیا برای برخورد با واحدهای صنفی غیرمجاز و فاقد پروانه نیاز به حضور نهادهای نظامی وجود دارد؟ نیز گفت: خیر، ما بایستی اطلاعات مربوط به واحدهای غیرمجاز را به اتاق اصناف ارائه دهیم و طبق قانون نظام صنفی ما همیشه از کمک و راهکارهای کارشناسی شده استفاده می کنیم و تاکنون جدا از آنها نبوده ایم و اتاق اصناف نیز به اداره اماکن ارجاع خواهد داد و پس از بررسی این اطلاعات از سوی اداره اماکن نسبت به برخورد با این واحدها اقدام خواهد شد.
🌀رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران درباره آمار مربوط به صدور و ابطال پروانه در سال جاری و سال گذشته گفت: در سال گذشته (1402) مجموع تعداد پروانه های صادره هزار 584 مورد بوده است و تعداد پروانه های ابطالی نیز 943 مورد بوده است، اما در سال جاری با توجه به رکودی که بر بازار مسکن حاکم بوده است این آمار تغییرات چشمگیری داشته است و تا آذرماه سال جاری 173 پروانه صادر شده است و 580 پروانه نیز باطل شده است که اگر آمار به این شکل ادامه دار باشد در آینده در این بخش دچار مشکل خواهیم شد.
@amlaktehran7334