#خبر
✅ استاد انصاریان: دشمن برای جدایی مردم از دین و روحانیت سخت در تلاش است/ تلاش دارند فتوای مرجعیت را از ارزش بیندازند
🔻طی چهار دهه گذشته دشمنی دشمنان از هر طرُقی بر این نظام، انقلاب و مردم بروز کرده است، اما آنچیزی که برای دست یافتن آن سخت در تلاشند جدایی مردم از دین، روحانیت به ویژه مراجع معظم تقلید هستند.
🔻نیمه عریان کردن زنان و دختران مسلمان و همچنین گره زدن سفرهٔ مسلمان ها با اقتصاد ربایی شیوه های دشمن کنونی برای جدایی مردم از دین است. کارهایی که امروز دشمن انجام می دهد تنها لباسش را تغییر داده وگرنه آشکار کردن همان دشمنی های بدر، خیبر و حنین است.
🔻در چند سال اخیر طرحی تقریباً پیاده شده مبنی بر اینکه مردم و نسل جوان را به روحانی بدبین کنید؛ یعنی به گونه ای وانمود کنید که اینها مزاحم هستند و خیر شما را نمی خواهند؛ به گونه ای وانمود کنید که اگر اینها را کنار بزنید، ماشین زندگی تان در خیابان زندگی بی دردسر حرکت می کند. هنوز ضربه به همه نخورده است؛ ولی اگر مردم بیدار نباشند، به همه ضربه می خورد.
🚩ادامه خبر در لینک زیر👇
👉 b2n.ir/65622
🆔 @ansarian_ir
#مطالب_برگزیده
💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠
✒️ 20 راه ساده و عملی برای دوستی و ارتباط با خدا
🆔 b2n.ir/92524
✒️ زنی که پیامبر بود!
🆔 b2n.ir/85979
✒️ ياد پدر و مادر در نمازهاى يوميه
🆔 b2n.ir/33637
✒️ حیاء، مقولهای فراتر از عقل!
🆔 b2n.ir/59388
📱 کانال استاد انصاریان
🌐 @ansarian_ir
❓ #سوال
⁉️ از کجا بدانم حسود هستم یا نیستم؟ راه علاج آن را بیان فرمایید.
براي رهايي از بيماري روحي حسد بايد به اين نكات توجه داشت:
✅ ريشه هاي حسد و عواملي كه در رشد حسد مؤثرند ✅ زيانهاي حسد ✅ رهايي از حسد و درمان آن.
👈 ريشه هاي حسد اجمالاً عبارتند از:
1⃣ خودپرستي و خودپسندي (كه انسان همه چيز خود را پسنديده بداند. خودپسند، زشتي هاي اعمال و رفتار ناپسنديده اش را خوب مي شمارد و خود را از ديگران برتر مي داند)
2⃣تكبّر و خودفروشي ، به عبارت ديگر بزرگي فروشي است، و اگر حسد از كبر و عجب ريشه بگيرد، حسودي خطرناك مي شود.
3⃣بخل، كه از خير رساندن به ديگران دريغ نمايد .
4⃣حرص و طمع. عواملي نيز در رشد حسد مؤثرند، مانند : ظلم و ستم (چرا كه ستم ، آتش كينه ستم كش را بر ستمگر روشن مي سازد) و عامل ديگر، عدم موفقيت در مقاصد است كه بر كساني كه به موفقيت نائل شده اند حسد ميورزد. عامل ديگر كوچكي محيط مي باشد و آخرين مورد ضعف ايمان است.
👈 زيانهاي حسد: حسد ، شخص حسود را منفور و مبغوض ديگران مي سازد، حسادت بيماري اخلاقي است که موجب بيمار شدن روح و جسم و نابودي ايمان مي گردد. امير مومنان(ع) مي فرمايند: حسد تشخيص انسان را دچار خطا مي سازد و عبادتهاي انسان را خراب مي كند، فضايل اخلاقي را نابود ساخته و عمر انسان را كوتاه مي كند.
👈 درمان حسد: ...
📌 جهت مشاهده پاسخ کامل تر این پرسش و درمان حسد بر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🔳 b2n.ir/69869
🌐 @ansarian_ir
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#جایگاه_زینب_کبری
🔻وقتی قنداقه حضرت زینب(س) را به پیامبر(ص) دادند...
🔸مدت ۲ دقیقه
🔸حجم ۸ مگابایت
🆔 @ansarian_ir
مسجد حضرت رسول اکرمجلسه سوم سخنرانی استاد انصاریان.mp3
زمان:
حجم:
11.06M
🔍 #صوت_سخنرانی
🎤استاد حسین انصاریان
🏴 ایام فاطمیه
🕌 تهران_ مسجد رسول اکرم
📌موضوع: غفلت
📆 23 دی 1397/جلسه سوم
⏳مدت زمان 46:03 دقیقه
🗂 حجم:10/5 مگابایت
🆔 @ansarian_ir
#مطالب_برگزیده
💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠
✒️ آیا مهدی (عج) از نسل عباس عموی پیامبر است؟!
🆔 b2n.ir/56894
✒️ درسهایی آموزنده درباره "مردم" از "داناترین مردم"
🆔 b2n.ir/78925
✒️ مکه نرفته حاجی شویم !
🆔 b2n.ir/63294
✒️ آیا امام زمان(عج) دو ظهور دارد؟!
🆔 b2n.ir/79536
📱 کانال استاد انصاریان
🌐 @ansarian_ir
#نکته_ناب
💠استاد انصاریان💠
🔸روزی اویس قرنی در کنار آب فرات وضو می ساخت، آواز طبلی به گوش او رسید، پرسید که این چه صداست؟ گفتند: آواز طبل سپاه شاه ولایت است که به حرب معاویه می رود. اویس گفت: «هیچ عبادتی نزد من فاضل تر از متابعت مولایم؛ علی(ع) نیست.» آن گاه به متابعت و ملازمت آن حضرت شتافت.
🔸منتظر امام زمان(عج)، این حرکت اویس را سرلوحۀ کار خود قرار می دهد. چرا که هر مقدار عبادت و طاعت هم داشته باشد بدون ولایت پذیری، گویی هیچ چیز ندارد.
🔸از آن جاست که امام باقر(ع) فرمود: «اسلام روی پنج پایه نهاده شده است: نماز، زکات، روزه، حج، ولایت؛ و هیچ چیزی مانند ولایت از آن، سخن به میان نیامده است.»
🌐 @ansarian_ir
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #صدای_ماندگار
🔎 #ناله_شاخه
🔻به اصل خود برگردیم...
تهران/حسینیه موسوی (خیابان زیبا)
📆 سال ۱۳۶۲ / ماه مبارک رمضان
🔸مدت ۱ دقیقه
🔹حجم ۶ مگابایت
🆔 @ansarian_ir
🔘آیین معرفی و تجلیل از ترجمه «اصول کافی» به قلم🔘
💠استاد حسین انصاریان💠
📆زمان: پنجشنبه 27 دیماه 1397 ساعت 14:30
🏢مکان: میدان بهارستان/نرسیده به چهارراه سرچشمه/انتهای خیابان صیرفی پور/مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی(مجموعه سرچشمه انقلاب)
📱 @ansarian_ir