1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
اعتراف استاندار نجف از نبود کرونا در مراسمات میلیونی عراق
👆 (زیرنویس فارسی)
🔺استاندار نجف اشرف :
🔹مردم هر چه به مراسمات مذهبي توجه مي كنند ، منحني ابتلا به ويروس كرونا بشدت پايين مي آيد.
🔹بگذاريد به قبل برگرديم. ما شاهد بوديم در زيارت اربعين پارسال 12 ميليون نفر و بدون ماسك ، به زيارت آمدند ولي همه شاهد بودين كه پس از آن كرونا صفر شد.
🔹حضور جمعيت 6 ميليوني ايام شهادت پيامبر خدا صلي الله عليه واله و سلم، آن هم بدون ماسك ، باز شاهديم كه منحني جهش كرونا برعكس شده و صفر شد.
🔹يا پس از زيارت ميليوني شهادت اميرالمومنين عليه السلام هم همينطور شد.
🔻مجري: آيا شما مستمرا موضوع را دنبال مي كرديد؟
🔹استاندار: بله: من مستمرا موضوع را پيگيري مي كردم
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
آداب مخصوص روز عاشورا
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
تلویزیون چین از تماس تلفنی شی جینپینگ رئیس جمهوری چین با سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران خبر داد. / فارس
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
گفتگوی رئیسی و پوتین درباره افغانستان و برجام
🔺سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در گفتوگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین همتای روسی خود درباره اوضاع افغانستان و همچنین احیای برجام گفتوگو کرد.
🔹دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین اعلام کرد که پوتین و رئیسی در تماس تلفنی آمادگی خود را برای کمک به برقراری صلح و ثبات در افغانستان اعلام کردند.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
1_888465618.mp3
زمان:
حجم:
5.04M
🕋 اذان مغرب
🔸به وقت تهران
🎤با صدای زنده یاد
رحیم مؤذن زاده
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج
✋
۲۷۰ جلسه در کمیسیونهای تخصصی مجلس برای بررسی برنامه وزرای پیشنهادی
🔺نظام الدین موسوی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس:
🔹تمام ۱۹ وزیر پیشنهادی دولت به تمامی کمیسیون های مجلس دعوت شدند و مجموعا ۲۷۰ جلسه در کمیسیون های مجلس داشتیم.
🔹 برنامه فشرده کاری منظمی تدوین شد که با استقبال نمایندگان مجلس و وزرای پیشنهادی روبرو شد. همزمان با برگزاری جلسات در کمیسیون ها، بسیاری از فراکسیون های مجلس شورای اسلامی نیز در رابطه با موضوعات خاص فراکسیون های خود با وزرای پیشنهادی مربوطه جلسه داشتند.
🔹 از ساعت ۸ صبح روز شنبه(۳۰ مردادماه) جلسه علنی مجلس برگزار و نمایندگان وارد بررسی خط مشی دولت و صلاحیت و برنامه وزرای پیشنهادی خواهند بود.
🔹در پایان روز سه شنبه رأی گیری وزرا به صورت کلی انجام خواهد شد و تا هم اکنون تصمیم بر برگزاری این رأی گیری به صورت الکترونیکی بوده است مگر اینکه نظر هیأت رئیسه تغییر کند.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155