eitaa logo
دشت آباد مهدی یاران
45 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
*تحلیل صادقانه و کارشناسی اهداف آمریکا و غرب از فشارها و تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران ، از دیدگاه یک کارشناس فارغ از جریانات چپ و راست و اوصلگرا و اصلاح طلب*
🇮🇷🍁 🍁 💢ماجراجویی‌های اردوغان 🔻اردوغان روز پنج‌شنبه درحالی‌که برای شرکت در مراسم رژه نظامی آذربایجان به مناسبت پایان اشغال منطقه «قره‌باغ کوهستانی»، به باکو سفر کرده بود، ابیاتی از یک شعر جدایی‌طلبانه درباره رود ارس در مرز ایران و آذربایجان، علیه تمامیت ارضی ایران خواند که لازم است به ابعاد امنیتی و سیاسی آن توجه کرد. 🔸نکات تحلیلی: 1- نکته مهم در این زمینه آن است که اظهارات اردوغان کاملاً آگاهانه و با اهداف مشخص بیان شده است. دراین‌باره نباید به توجیه این اظهارات روی آورد و آن را سخنانی احساسی قلمداد کرد. این مواضع کاملاً مرتبط با اهداف پروژه مهم جنگ دوم قره‌باغ است. طرح آزادسازی مناطق اشغالی آذربایجان ابزاری برای اجرایی کردن جنگ دوم قره‌باغ بود که در پشت آن اهداف ژئوپلیتیکی خطرناک از قبیل تغییر مرزهای سیاسی منطقه وجود دارد. یکی از اهداف ترکیه، آذربایجان و رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر، اشغال نوار مرزی 42 کیلومتری ایران با ارمنستان بود، ولی تحرکات نظامی ایران، باعث شد آنکارا و باکو از این ایده، عدول و موضوع معاوضه کریدور ترانزیتی در دستور کار قرار گیرد. 🔹 2- سخنرانی اخیر اردوغان، فی‌الواقع آغاز فاز جدیدی از فرآیند مهمی است که قرار است در منطقه دنبال شود؛ مخصوصاً این مواضع تجزیه‌طلبانه در آستانه رویداد ۲۱ آذر ۱۳۲۴ که در طی آن سید جعفر پیشه‌وری، رهبر فرقه دموکرات، تأسیس حکومت خودمختار آذربایجان را اعلام کرد، بسیار قابل‌تأمل می‌باشد. معنای این اقدام یعنی پیام به گروه‌های تجزیه‌طلب ایرانی که فاز جدید تحرکات خود را آغاز کنند. 🔺نکته راهبردی: مواضع اخیر اردوغان آشکارا تهدید علیه تمامیت ارضی ایران است؛ بنابراین نباید اظهارات اخیر اردوغان ساده‌انگارانه تحلیل شود. نباید در این شرایط حساس دچار انفعال شد و از این طریق به توسعه‌طلبی پان‌ترکیسم تهاجمی که اینک تکفیری‌ها نیز در کنار آن قرار گرفته‌اند کمک کرد. در کنار این، ضروری است به آذربایجان تذکرات معتبر داده شود تا در دام و نقشه خطرناک طراحی شده قرار نگیرد. دوره طمع‌ورزی به سیاق گذشته به پایان رسیده است. جدای از اینکه پیگیری این سیاست در وهله اول به ضرر خود ترکیه است؛ سیاست تک قومی بیش از همه توسط ترکیه در منطقه پیگیری می‌شود؛ هویت ارمنی‌ها، کردها و علوی‌ها در ترکیه انکار شده است؛ از این منظر، ترکیه خود بیش از دیگران آسیب‌پذیر است. ایران هیچ‌گونه چشم‌داشتی به مناطق شمالی که از ایران جدا شده ندارد، اما اگر بناست تغییری اتفاق بیفتد، آن‌چنان که اردوغان در پی آن است، به تعبیر نغز برخی رسانه‌ها، دست باید به تن الحاق شود، نه تن به دست! 🌀(نویسنده: عزیز غضنفری)
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁 🍁 💠 💢موضوع: دو دهه مذاکره ایران با اروپا و امریکا به کجا رسید؟ 🔸🌹🔹
1.mp3
زمان: حجم: 2.52M
🌠🍁 🍁 ⚫️ 🔴موضوع: هم اندیشی چگونگی اصلاح مشکلات مدیریتی، ورود و تحقق 🔵قسمت اول 🎙کارشناس: 🔸🌹🔹 1️⃣ عامل اصلی حل مشکلات: اراده قدرتهای خارجی 2️⃣ عامل اصلی حل مشکلات: شخص اول نظام (شاه یا رهبر یا ...) 3️⃣ عامل اصلی حل مشکلات: دولت و رئیس جمهور 4️⃣ رویکرد چهارم چیست؟ ❌❌ادامه دارد
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠🍁 🍁 🌀 ✅ موضوع: معاویه‌ها و عمرو عاص‌ها همیشه وجود دارند 🔹🌺🔸 🔻از دنیاطلبی، حرص و عقده روحی داشتن غافل نشوید 🔹منافق همیشه و در لباس های گوناگون وجود دارد 🔺همیشه آماده ها برای گول خوردن ها هستند
🔻 این تصاویر متعلق است به شهید «علی کمالی» (معروف به کمال) یکی از سربازان گمنام امام زمان"عج" که در راه امنیت کشور به شهادت رسید. 🔻 شهید کمالی متولد اصفهان، از نیروهای موثر اطلاعات سپاه و هسته موسس تیم‌های عملیات وزارت اطلاعات بود. 🔹 در سال ۱۳۵۸ به عضویت رسمی سپاه درآمد. وی ابتدا در واحد عملیات نقش‌آفرینی می‌کرد، اما به سبب تیزهوشی و درایت و صلابتی که از خود نشان داد، جذب واحد ۳ یا همان واحد اطلاعات سپاه شد. 🔸 او در دهه ۶۰ و در اوج روزهایی‌که گروهک منافقین با عملیات خرابکارانه سعی در ناامن کردن فضای کشور داشتند، حضوری چشمگیر در طراحی و اجرای عملیات‌ها علیه این گروهک معاند داشت؛ عملیات‌هایی که در نهایت منجر به شناسایی و متلاشی شدن بسیاری از خانه‌های تیمی منافقین و در نهایت برقراری امنیت شد. 🔻 شناسایی محل استقرار موسی خیابانی یکی از سرکردگان منافقین و به هلاکت رساندن او از جمله عملیات مهمی است که شهید کمال در طراحی و اجرای آن حضور داشت. 🔹 دست‌اندرکاران سریال «خانه امن» نیز به منظور ادای احترام به این شهید والا مقام، ضمن به تصویر کشیدن تصویری از قاب عکس او در اتاق عملیات، نام شخصیت اصلی سریال با بازی حمید رضا پگاه را هم مزین به نام ایشان کرده‌اند. 🔸 شخصیت کمال ماجرای نیمروز و کمال خانه امن ادای دینی به این شهید بزرگوار است که در اسفندماه ۱۳۶۶ در منطقه شاخ شمیران عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
با روشنا چند مطلب انتخاباتی 🔺جبهه پایداری به عنوان حزب مجوز گرفته است یک کنگره برگزار کرده و شورای مرکزی خود را سر و شکل داده است. این جبهه تاکنون در مورد انتخابات 1400 به مصداق نرسیده است. البته تمایل اعضای این تشکل نسبت به آیت الله رئیسی و سعید جلیلی کمرنگ شده است. آن ها نسبت به ضرغامی نظر منفی ندارند اما تاکنون با هیچ کدام از نامزدها مذاکره نکرده اند. احتمال این که آن ها گزینه واحدی را معرفی کنند، ضعیف است. 🔹علی لاریجانی و همفکرانش - که تا پیش از انتخابات آمریکا و انتخاب بایدن نا امید شده بودند- بعد از پیروزی بایدن نسبت به حضور در انتخابات امیدوارتر شده اند. لاریجانی با تیمی مرکب از نعمتی، منصور حقیقت پور، نوری قزلچه و افرادی از این دست جلساتی را برگزار می کند و هم اکنون در حال ایجاد آمادگی برای حضور انتخابات 1400 است. البته علی لاریجانی دیدارهایی با سیاسیون برگزار کرده و تمایل وی این است که دیگران از او بخواهند که در انتخابات 1400 حضور پیدا کند. 🔺محمدرضا عارف فعال و تیم او از فعالترین گروههای اصلاح طلب هستند و کارگروه هایی هم برای انتخابات 1400 تعیین کرده اند. تقی آزاد ارمکی، محمدرضا تاجیک، جعفر توفیقی و سیدحسن رسولی، زهرا نژاد بهرام (از اعضای شورای شهر) و تعدادی از نمایندگان مجلس دهم و اعضای فراکسیون امید با او همکاری دارند. 🔹عزت الله ضرغامی برای حضور در انتخابات 1400 جدی است. وی هم اکنون مشغول کارهای مطالعاتی است و در حوزه اقتصاد مشاوره می گیرد. ولی حزب و سازمان و ساختاری که از او حمایت کنند، ندارد. 🔺رستم قاسمی از دیگر نامزدهای اصولگرا خیلی فعال است و معتقد است که در اوپک توان ایجاد اجماع را داشته است. وی تاکنون 10 جلسه برگزار کرده است اما ذهنیت سیاسی هم ندارد. 🔹یکی از حامیان قالیباف در جلسه ای به نقل از وی ادعا کرده است که اگر رهبر انقلاب بگویند که من بیایم، خواهم آمد اما اگر ایشان چیزی نگویند من نمی آیم. قالیباف گفته که اگر اینگونه نباشد افرادی که در صحنه برای نامزدی انتخابات حاضر می شوند بازی را به هم می ریزند و وحدتی حاصل نخواهد شد.
⭕️ خیالتان راحت! همه اطلاعات شما دست ماست ▫️بسیاری از مخاطبان رسانه ملی این روزها مکررا نامی را می‌شوند که علی‌الحساب نه به‌واسطه کاربری‌اش به‌عنوان یک سامانه معرفی کالا و خدمات در کشور، شهرت یافته بلکه به‌واسطه تبلیغات عجیب و غریب تلویزیونی است که ملکه عذاب‌شان شده است. ▫️«بایا» که قرار است تبدیل به شبکه بزرگی برای فروش کالا و خدمات شود، از مخاطبانش می‌خواهد با طی کردن فرآیند پیچیده ثبت‌نام، اطلاعات شخصی و محصولات و خدمات خود را به بایا ارائه دهند تا این مجموعه، آنها را در معرض دید عموم قرار دهد. ▫️پلتفرم «بایا» هنوز شروع به‌کار نکرده، اما در فرایند ثبت‌نام پیچیده آن از تولیدکنندگان کالا و خدمات، ضمانت اجرایی یا وجه التزام، ضمانت‌نامه بانکی، اعتبارات اسنادی، اجاره‌نامه ملکی و... طلب کرده است. نکته جالب اینکه از تولید‌کننده و از کسب‌وکارهایی که می‌خواهند در بایا فعالیت کنند، مبلغ ۱۵۰ هزار تومان بابت بررسی اولیه اسناد طلب می‌شود، اقدامی عجیب که در هیچ‌یک از پلتفرم‌های مشابه سابقه ندارد. ▫️این سامانه در فروش خدمات در بستر خود، ۳ تا ۶ درصد سود برمی‌دارد و در فروش کالا نیز بین ۱ تا ۵ درصد پورسانت را برای خود می‌داند، موردی که حاکی از گران‌تر بودن بایا در مقایسه با دیگر رقباست. ▫️ابهام بعدی پلتفرم مشتریان است، چرا که این سامانه همچنان پلتفرم حضور مشتریان را معرفی نکرده است. بنابراین با وجود ساعت‌ها تبلیغ در صداوسیما و شبکه‌های مجازی، این سامانه نه‌تنها آپشن‌های جدیدتری را تا به‌حال برای فروشندگان کالا و خدمات ارائه نکرده بلکه نسبت به دیگر رقبا گران‌تر و بدون پلتفرم فروش است؛ همچنین اشراف اطلاعاتی کامل از فروشندگان دارد! ▫️مالک این سامانه «شرکت دانش پارسیان» است که شرکتی دانش‌بنیان و مجری ۱۳ پروژه عمده ملی و کلان کشور از جمله طرح غربالگری مقابله با کووید-۱۹ بوده است. ▫️۱۴ فروردین‌ماه سال جاری بود که گزارشی در رسانه‌ها منتشر شد که از افشای اطلاعات هویتی ایرانیان و فروش آن در برخی سایت‌های خارجی و کانال‌های تلگرامی خبر می‌داد. این خبر که به‌صورت جدی تکذیب نشد مدعی بود که یکی از سامانه‌های وزارت بهداشت که در شرایط بحران کرونا راه‌اندازی شده، از دیتای ثبت‌احوال استفاده می‌کرده که این اطلاعات لو رفته است. ▫️آگهی تبلیغاتی «بایا» طی یک ماه اخیر از ۹ شبکه تلویزیونی شامل شبکه یک، دو، سه، شبکه تهران، آی‌فیلم، ورزش، نمایش، نسیم و تماشا پخش‌شده است. با توجه به نرخ‌های متفاوت و مختلف پخش آگهی در شبکه‌های مختلف و زمان پخش در شبانه‌روز، اگر نرخ پخش هر آگهی را به ازای هر ثانیه ۶ میلیون تومان در نظر بگیریم، این مبلغ در ماه چیزی حول‌وحوش ۵۸۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد شد! ▫️ با توجه به اینکه در صورت موفقیت طرح «بایا» این شرکت بین ۳ تا ۶ درصد از تبلیغات و فروش کالا و خدمات سود خواهد کرد، به نظر نمی‌رسد مالکان آن بتوانند این مبلغ یعنی ماهانه ۵۸۳ میلیارد تومان را برای تبلیغات در اختیار صداوسیما قرار دهند. تنها موضوع مبهمی که در اینجا می‌ماند، اینکه هزینه‌های تبلیغات بایا ممکن است در یک طرح مشارکتی بین صداوسیما و مدیران «بایا» سرشکن‌شده باشد.
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی ایزدی: با سلام به اطلاع می رساند برای این کلیپ زحمات زیادی کشیده شده است تا در آن از شبهاتی که در مورد رهبری در اذهان عمومی مردم هست رفع شبهه گردد و انشاءالله در انتخابات آینده دقت لازم را داشته باشیم لطفاً این کلیپ را تا جایی که ممکن هست منتشر کنید در تمامی گروه ها و اقوام و آشنایان با تشکر.🌹لطفاتاانتهامشاهده وسپس نشر بفرمائید.هم پیوند دهید.🌹🌹 .
⭕️ تقدیم نشان درجه یک نصر به دانشمند شهید محسن فخری‌زاده، از سوی رهبر انقلاب 🔻سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز با حضور در منزل دانشمند شهید محسن فخری‌زاده و دیدار با خانواده این شهید، نشان درجه یک نصر را که اهدایی و مزین به امضاء مقام معظم رهبری است، به ایشان تقدیم کرد. 🔹در این دیدار فرمانده کل ارتش و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز حضور داشتند، سرلشکر باقری نشان نصر را ویژه محققان و شخصیت‌های برجسته‌ ملی که جبهه دفاعی جمهوری اسلامی را پشتیبانی و حمایت می کنند توصیف کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی با اهداء بالاترین رتبه یعنی نشان درجه یک نصر به این شهید والامقام موافقت کردند.