💐🍀🌺🌼🌺🍀💐
#در_محضر_فرمانده
همراه با
#حضرت_روح_الله
امام بزرگوارمان، با شخصیت و عظمت خود و با خصوصیاتی که در او بود و بعد از معصومین(ع) در هیچ کس جز او ندیدهایم و نشنیدهایم، پایهی اصلی و ریشهی این شجرهی طیبه است. این ریشه، باید همیشه محکم و زنده و تازه بماند. یاد امام را با ابعاد حقیقی شخصیت و بیان افکار و بخشهایی از وصیتنامه و محکمات و مسلّماتِ فرمایشها و جهتگیریهای او، زنده کنیم و زنده بداریم.
۱۳۶۸/۰۵/۱۱
📚 بیانات در دیدار جمعى از علما و روحانیّون سراسر کشور در آستانهی ماه محرّم
شادی روح امام راحل
سلامتی و تعجیل در فرج حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلامتی و طول عمر مقام معظم رهبری (مدضله العالی)
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
💐 @dashtejonoon1🍀🌺
💐🌺🍀🌼🍀🌺💐
#ولایت_فقیه
#شهيد_محراب
حضرت آيت الله
#عبدالحسین_دستغيب
هر كس مي خواهد بداند که اگر امام زمان (عج) ظهور فرمايد ، نسبت به ايشان چه موضعي خواهدداشت، ببيند الان با نائب بر حقش چگونه است، اگر توانست مطيع ايشان باشد، اطاعت از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هم مي تواند بكند .
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
💐 @dashtejonoon1🍀🌺
@ostad_shojaeروانشناسی قلب 08.mp3
زمان:
حجم:
5.45M
🌺🍀💐🌼💐🍀🌺
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 8
#استاد_شجاعی
همه ارزش یک انسان در قلب او خلاصه می شود!
قلبهای بزرگ سالم ترند و بهشت وسیع تری دارند تا دیر نشده قلبت را بساز.
💐 @dashtejonoon1🌼🌺
ketabrah.irpart-7.mp3
زمان:
حجم:
23.53M
🌹🕊🥀🌴🥀🕊🌹
#کتاب_صوتی
#خاطرات_ایران
#خاطرات_ایران_ترابی
💐 #قسمت_هفتم 💐
#کپی و #استفاده از صوت با ذکر #صلوات ، #بلامانع است .
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🌹 @dashtejonoon1🥀🕊
🕊🌹🌴🥀🌴🌹🕊
#خاطرات_آزادگان
#حجت_الاسلام_ابوترابی
#زندان_های_بعثی
یک روز با نیروهای صلیب سرخ صحبت می کردیم، نظر آنها را در مورد آقای ابوترابی جویا شدیم، یکی از آنها گفت: ما تاکنون به اردوگاه های کشورهای زیادی رفته ایم، اما هیچ کدام آنها مثل اردوگاه های عراق نیست.
ایشان می گفت: در اکثر اردوگاه های خارجی، اسرا به مرور زمان روانی شده و بسیاری از آنها هم دست به خودکشی می زنند، چرا که همه ی خواسته هایشان مادی است، اما در عراق این طور نیست و ما از هر اسیری که سوال می کنیم چه می خواهید، بحث کتاب دعا و قرآن را مطرح می کنند.
نیروهای صلیب می گفتند: همه ی این ها به خاطر وجود آقای ابوترابی در اردوگاه های عراق است، پدیده ای که نمونه اش تاکنون در اردوگاهها نبوده است.
راوی :
جمشید رحمانی
#یاد_ایام
#یاد_یاران
#مردان_بی_ادعا
🌹 @dashtejonoon1🌹🕊