حماسه جنوب،شهدا🚩
🔵🍃🔵🍂🔵 💐بسم الله الرحمن الرحیم💐 ➰نام ونام خانوادگی: حسینعلی بایمانی نژاد 💢نام پدر : قربان علی
🔵🍃🔵🍂🔵
💐بسم الله الرحمن الرحیم💐
🍁 وصیتنامه شهید حسینعلی بایمانی نژاد
🍂 بار الها صحبتم را اول با نام تو آغاز کردم و می خواهم اول از همه از تو سپاسگزاری کنم چون می دانم که هیچکس به اندازه تو حق برگردنم ندارد .
🍂 بار الها سپاس و شکر بی پایان تو را که مرا خلق نموده به رسم آئین زنده وروشنی آگاه ساختی و دستم را گرفتی و از آلودگیها دورم ساختی و پس از سالها زندگی در این جهان فانی به سوی جهان ابدی دعوتم نمودی .
🍂 با پروردگارا :چگونه این همه نعمت تو را سپاس گویم با این زبان قاصرم در صوریتکه فضل و بخشش تو بی نهایت است .
🍂 معبودا : احساس می کنم که دیگر جایم در این مکان فانی نیست . می خواهم از این قفس بگریزیم و به بارگاه لایتناهی تو پناه آورم . ای مولای من می دانم که آلوده ام .
🍂 صحبت دومم با پدر و مادر عزیزم و گرامی ام است .پدر جان و مادر جان از شما کمال تشکر دارم که ۲۰ سال زحمت مرا کشیدید ومرا به این سن و سال رساندید و حالا هم با دست خودتان مرا به قربانگاه فرستادید مکانی که حسین (ع) و یارانش آنجا قدم نهادند .
🍂پدرم چه شبهایی که دست کوچکم را می گرفتی و به همراه خودت به مسجد می بردی و در آنجا مرا با احکام دین آشنا ساختی .
🍂پدر جان :چگونه این همه زحمات تو را فراموش کنم .پدر عزیزم در طول زندگی ام از جانب من اذیت و آزاری به تو رسید به بزرگواریت مرا ببخش مرا از دل و جان حلال کن واز قربانی شدن سومین گوهر گرانبهایت در مقابل ذات باریتعالی خشنود و راضی باش چون پدر جان فردای قیامت هیچ چیز به دادت نمی رسد الا عملت .
🍂پس چه عملی از این بهتر که جگر گوشه ات را به قربانگاه فرستادی و همچون حسین (ع) بر مرگش راضی بودی .خداوند با حسین (ع) و یارانش محشورت فرماید .
🍂و تو ای مادر عزیز و بزرگوارم : از تو متشکرم که این همه زحمت کشیدی ولی نتوانستم جبران زحمات تو را بکنم .
🍂مادر جان شیرت را بر من حلال کن و در فراقم بی تابی نکن . در مرگ عزیزت بی صبری نکن و خوشحال باش که ارزنده ترین گوهر گرانبهایت را در راه خداوند هدیه دادی
🍂و شما ای برادران عزیزم :
همواره در یاد خدا و روز قیامت باشید به این دنیا دل نبندید چون این دنیا زود گذر است
🍂 از پدر و مادر می خواهم که لباسهایم را در راه خداوند به فقرا انفاق کنید و برایم یک ماه نماز و۲۰ روز روزه بجا آورید.
حماسه جنوب - شهدا
@defae_moghadas2
🔵🍃🔵🍂🔵
دلم برای تو تنگ است و خوب میدانی
چقدر دوری و من بی تو ابر ِ بارانی
دلم هوایِ دو فنجان چای و لبخندت
دلم هوای تو و
یک سکوتِ طولانی...
#شهید_محمد_سلیمانی ❤️
@abbass_kardani✅
@defae_moghadas2
🔹🌸🍃 🍃🌸🔹
✍ #دلنوشته_همسر_شهيد:
سربندش رو بسته بود،
اومد در حالي كه قاب عكست رو بغل كرده بود،"گفتم مواظب باش الان ميوفته روي پاهات خيلي سنگينه"
عزيزم چكار به قاب عكس بابا داري
گفت ميخوام با ، بابا سجادم سلفي بگيرم.
حرفي براي گفتن نداشتم
قاب عكست رو گذاشت كنار ديوار و نشست كنارت و عكس دو نفري كه ميخواست رو گرفت
گفت مامان عجب عكسي شد
ببين انگار بابا سجاد منو بغل كرده
انگار نشستم روي پاهاش
🌹 #شهید_سيد_سجاد_حسينی
🌷 #شهدا_هویت_جاودان_تاریخ
صبح است بیا دوباره پرواز کنیم
دروازه دل به دوستی باز کنیم
دیروز که رفت، رفته را غم نخوریم
یک روز دگر به شوق آغاز کنیم
#گردان_کربلا_اهواز
#نظامی
#سلام _صبحبخیــــر
🌼🍁🌻
❣در خراسان رضوی شهرستان بجستان شهیدی هست به نام💚 شهید رجب علی غلامی که این شهید مهاجر افغانی بوده و برای دفاع از ایران به جبهه رفته و شهید شده است.
❣در ایران غریب است ولی در این شهر عاشقهایی دارد که هر وقت سرخاکش بروی همیشه شلوغ است ؛چون مردم این خطه به این شهید ارادت خاصی دارند وحتی از او حاجت میگیرند .
❣هنگامی که میخواستند در عملیاتی معبر باز کنند ، ایشان داوطلب شده که روی سیم خاردار بخوابد و حدود ۳۰۰ نفر از روی بدنش عبور کنند.
@defae_moghadas2
🌼🍁🌻
🔸🔹🔸🔹🔸
#بسم_رب_الشهدا
🎙نام و نام خانوادگی : مهدی مقدم
💎محل تولد : رامشیر
📿تاریخ تولد :1336
💎تاریخ شهادت : 1361
📿سازمان : سپاه
💎محل شهادت : اهواز - خرمشهر
📿نحوه شهادت : براثر اصابت گلوله ارپی چی 7
💎شاخصه : معلم
📿مدرک تحصیلی : رشته تعلیمات دینی در مرکز تربیت معلم
حماسه جنوب - شهدا
@defae_moghadas2
🔸🔹🔸🔹🔸
#بسم_رب_الشهدا
نام و نام خانوادگی: حبیب جنت مکان
نام پدر: حاج خلف
محل تولد: حصیرآباد
تاریخ تولد: ۱۳۴۰
تاریخ شهادت: ۹۴/۱/۲۷
محل شهادت: بیجی صلاح الدین، عراق
محل دفن: بهشت آباد اهواز
وضعیت تاهل: متاهل
@defae_moghadas2
حماسه جنوب،شهدا🚩
#بسم_رب_الشهدا نام و نام خانوادگی: حبیب جنت مکان نام پدر: حاج خلف محل تولد: حصیرآباد تاریخ تولد
#فرازهایی_از_زندگینامه📜
#شهید_حبیب_جنت_مکان🕊🌹
شهید حاج حبیب جنت مکان ۱/۱/۱۳۴۰ درمنطقه چنیبه سفلی اهواز در خانواده ی مذهبی به دنیا آمد. پدرش حاج خلف جنت مکان کشاورزی زحمتکش و اهل خمس و زکات بود و مادرش بانویی فرهیخته، حافظ ، و مربی قرآن بود که به گفته خود شهید صبح فرزندانش را با قرائت قرآن و سرودن شعر از خواب بیدار می کرد.
@defae_moghadas2
حماسه جنوب،شهدا🚩
🌹🕊🌹🕊🌹
#شهید_حبیب_جنت_مکان🕊🌹
فعالیت های انقلابی خود را از مسجد زین العابدین واقع در کمپلوی اهواز شروع کرد. همیشه در راهپیمایی ها شرکت می کرد و اعلامیه های امام را به کمک دوستانش پخش و به مردم اطلاع رسانی می کرد. در زمان پیروزی انقلاب۱۷سال داشت. با تشکیل کمیته انقلاب اسلامی به عضویت این نهاد درآمد. ۱۹ ساله بود که جنگ شروع شد از شروع تا پایان جنگ در جبهه حضور داشتند به قول همسرش همیشه در بین همکارانش معروف به پیک جنگ بود و خبر از جنگ می آورد. ایشان در عملیات های مختلفی شرکت داشتند. همچنین در تیپ امام حسن (ع) و در گردان امیرالمؤمنین(ع)، جعفرطیار(ع) و در بیشتر یگان خوزستان حضور داشتند. حاج حبیب شاعر و مداح بود با خواندن شعرهای حماسی همرزمانش را تشویق به رزم می کرد. ایشان بیشتر عمر گرانبهای خود را در میدان های رزم مشغول به خدمت بودند و به قول همسرش باید پرسید: که حاج حبیب چند بار به خانه آمد نه این که پرسیده شود چند بار به جبهه رفتند؟!
@defae_moghadas2