25.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت نوجوانی که عبدالله را زندگی کرد!
او همان عبدالله تعزیه بود با همان صدای «عمویم را نکشید» توی کوچه فریاد میکشید:«بیایید نفت آوردم»اما باز هم دستانش را گرفته بود جلوی دشمن..
@fars_zendegi
خبر خوب| اختلاف این طایفه با پادرمیانی امام حسین«ع» حل شد
خبر خوب اینکه پویش «به عشق حسین میبخشم» میشود بهانه بخشش این طایفه دزفولی و شست وشوی دلها با اکسیر عشق به اباعبدالله. هم میان طایفه صلح افتاده و هم فرد محکوم به قصاص به عشق امام حسین(ع) بخشیده شده و فرصت دوباره زندگی را خواهد داشت.
و....
http://fna.ir/3e2agn
روی کالاها بنویسید «فرزند بیشتر، زندگی شادتر»
جمعیت کشور در شرایط بسیار بحرانی قرار دارد. مسئولان باید از تاثیر دیدن تبلیغات در مکان های مختلف و ثبت در ناخودآگاه انسان استفاده کنند، چراکه بر روی مردم تاثیر گذار است.
«استفاده از یک شعار ساده تاثیر گذار است. شعاری مانند «فرزند بیشتر زندگی بهتر، یا فرزند بیشتر پیری دیرتر» تاثیرگذار است. این شعارها باید در ناخودآگاه مردم ثبت شود.
ادامه در👇
http://fna.ir/3e238b
خانوادگی تعزیه ببینیم
تعزیه از قدیم الایام یکی از شیوه های رایج نمایشی برای عزاداری ماه محرم الحرام بوده است، از قدیم پدربزرگ ها با نوه هایشان به تعزیه ها میرفتند و عشق به امام حسین(ع) را در دلشان پرورش میدادند، هنوز هم این رسم نمایشی در کشورمان پابرجاست
یکی از این تعزیه ها با عنوان نوای عرشیان و مشق فرشیان با نقالی ، پرده خوانی، دمام زنی و دیگر تعزیهخوانی روبه روی تئاتر شهر در چهار راه ولیعصر تهران هر شب برپا است.
ادامه در 👇
http://fna.ir/3dmnlg
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مىخواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند اما خدا نور خود را كامل خواهد کرد اگرچه كافران ناخوش شوند!
با ما همراه باشید در 👇👇
@fars_zendegi
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ماجرای جالب و شنیدنی مسلمان شدن بانوی مسیحی دانمارکی
با ما همراه باشید در 👇👇
@fars_zendegi
با همکاری فرزندت نذری بده.
ما می تونیم از هر فرصتی استفاده کنیم و *دل بچه هامون رو به اهل بیت گره بزنیم.* یکی از این فرصت ها درست کردن نذریه.
❓ حالا چطوری؟
غذای روزانه ی خانواده مون رو به نیت نذری بپزیم.
در خانه اعلام کنیم غذای امروز نذر امام حسین(ع) است و متناسب با سن، از بچه ها کمک بگیریم. مثلا خرید مواد اولیه، پاک کردن حبوبات، ریختن ادویه، هم زدن غذا و.....
✔️ اگر هم اضافه تر از مصرفمون درست کردیم، با کمک فرزندمون نذری رو پخش کنیم. مثلا عزیزم شما می تونی اینو برای همسایه بالایی ببری؟
✔️ گاهی که فرصت پخت و پز نداریم، می تونیم همراه فرزندمون به خرید بریم و در هیئت پخش نذری رو به عهده اون بزاریم. ( حالا کیک یزدی و حلوا یا حتی دستمال کاغذی که کاربردی تره)
برای کمک مالی به هیئت خوبه که دادن پول رو به دست فرزندمون انجام بدیم.
‼️ نکته مهم: حواسمون باشه همه این کارها با خوش اخلاقی و مهربانی والدین همراه و برای بچه ها حالت اجبار نداشته باشه تا حسابی لذت بخش و خاطره ساز بشه.
@Fars_zendegi