6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مبنای تربیتی امام صادق(ع) توسط پدر بزرگوارشان
@Fars_Zendegi
🔹آب جوشانده عدس ضد یبوست و سرفه بوده و بصورت دهانشویه ضد آفت دهان است، در حالیکه مصرف عدس پخته بدون آب آن، ضد اسهال است و این از شگفتیهای طب است.
@Fars_Zendegi
دفاع مقدس؛ دانشگاهی برای تربیت انسانهای بزرگ
🔹۳۱ شهریور ۱۳۵۹ بود که آسمان مهرآباد سیاه شد. شروع محکی دیگر برای مردمی که به تازگی انقلاب کرده و هنوز گرد خستگی از گرده نتکانده بودند. شروعی که پایانش را فقط خدا می دانست و بس.
🔹دفاع مقدس تنها یک رویداد تاریخی نیست؛ بلکه دانشگاهی بزرگ است که در آن انسانها درسهای ارزشمندی آموختند. درسهایی که فراتر از مرزهای جغرافیایی و زمان، برای همه نسلها آموزنده است.
🔹تازه داماد بود و نوعروسش هم دل توی دلش نبود. اما همه حرف ها را زده و سنگ ها را واکنده بودند. مو، لای درز قول و قرارشان نمی رفت. عروس خانم هم باید بعد از گل چیدن و گلاب آوردن با اجازه از بزرگترها بله می گفت تا پای همه چیز مردانه بایستد!
🔹جنگ را که شروع کردند دفاعمان آغاز شد. نه مرد و زن می شناخت، نه پیر و جوان. نه کرد و لر و ترک و بلوچ و نه هیچ قومیت دیگری...، مسلمان و مسیحی، کلیمی و زرتشتی و... هم نداشت. دفاع، دفاع بود.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سقف آرزروهای یک نفر کف آرزوهای یک نفر دیگه ست!
مبادا در تله مقایسه بیفتید...
@Fars_Zendegi