eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
در این پرچم‌ها نام کشورهای خاورمیانه من جمله ، و دیده می‌شود در پایین ترین این پرچم‌ها جمله بزرگی نوشته: «تمام حرف ما این است که به صلح فرصت بدهید»
AUD-20210328-WA0012.mp3
زمان: حجم: 12.5M
🌹جان جانان حضرت باران یوسف کنعان🌹 جان فدای تو ای عطای🌹 نیمه ی شعبان🌹 🌹گل نرگس ماه دل آرا 🌹عشق یاسی عزیز زهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 عاشقی که به‌ معشوق رسید 🔹 مراسم تجلیل از شهید ابومهدی المهندس به عنوان‌ مهدی یاور سال ۱۳۹۷ در مسجد مقدس جمکران یکسال قبل از شهادت ایشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌐 برخی از سایتهای سازمانی رژیم صهیونیستی توسط تیمی به نام اشباح سیاه هک شد 🔅 این گروه مدعی شده که اطلاعات کارمندان این سازمانهای اطلاعاتی و دولتی اسرائیل را راس ساعت ۱ و ۲۰ دقیقه بامداد جمعه در اختیار گرفته است.
⭕️ مسئول عراقی: ایران حاکمیت ما را نقض نکرد بلکه از آن حفاظت کرد 👤 عائد الهلالی، از رهبران «چارچوب هماهنگی» عراق: 🔸 اگر درخصوص نقض حاکمیت صحبت کنیم جنگنده‌های ما هم تروریست‌هایی مانند "قرداش" و غیره را در سوریه هدف قرار داد، آیا این نقض حاکمیت نیست؟ این مسأله در هماهنگی با دمشق انجام شد تهران هم اعلام کرد که قبل از حمله با بغداد هماهنگ کرده بود. 🔸 همه به یاد دارند که ایران در حفظ حاکمیت عراق مشارکت کرد. نیروهای این کشور وارد کشور ما شدند و از نیروهای ما حمایت کردند تا گروهک داعش را شکست دهند.
🔴 اذغان روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به شکستهای پی در پی موساد 🔅 پس از حمله موشکی ایران به مرکز جاسوسی رژیم صهیونیستی در اربیل عراق، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارشی تحت عنوان «وقتی ایران در جنگ مخفیانه به موساد حمله می کند»، به بررسی ابعاد پیدا و ناپیدا این حمله موشکی پرداخته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا