eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
تعمیر هواپیماهای مسافربری اروپایی در ایران رئیس سازمان هواپیمایی کشوری: 🔹در حال حاضر کشورهایی از آمریکای لاتین, اروپا و آسیا هواپیماهای خود را برای تعمیر به ایران می‌آورند یا اینکه موتور هواپیما را به کشورمان ارسال می کنند. 🔹تایپ این هواپیماها بوئینگ و ایرباس است و در ایران چک‌های سنگین آنها را انجام می‌دهیم. 🔹مدت‌هاست دیگر هیچ هواپیمای ایرانی برای تعمیر و نگهداری به خارج کشور نمی‌رود.
⭕️خبرنگار الجزیره: یکی از درس‌های طوفان الاقصی این بود که باید ما مسلمانان یک پلتفرم داشته باشیم که بتواند با و رقابت کند
534.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕺 جمله عجیب جو بایدن به رئیس جمهور مکزیک: دیشب کنار همسر من نشسته بودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌پیام سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در شبکه اجتماعی ایکس: حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌ها با همه موازین حقوق بشری، حقوق بین‌الملل و کنوانسیون‌های ژنو در تعارض است و ماهیت جنایتکارانه این رژیم را نزد جهانیان آشکارتر می کند بعد از شکست مقامات رژیم اسرائیل در اثبات ادعاهای دروغین خود در مورد بیمارستان شفا، ارتش این رژیم حملات خود را به دیگر بیمارستان‌های غزه از سر گرفت. حمله به بیمارستان‌های اردن و اندونزی، جلوه دیگری از خوی تجاوزکارانه و وحشیگری رژیم را نشان داد. حمله به بیمارستان‌ها با همه موازین حقوق بشری، حقوق بین‌الملل و کنوانسیون‌های ژنو در تعارض است و ماهیت جنایتکارانه این رژیم را نزد جهانیان آشکارتر می کند.
📌حزب الله لبنان از ساعات اولیه صبح امرور تاکنون شش بیانیه صادر کرده و مسئولیت حملات به اسرائیل را برعهده گرفته است.
📌حزب الله لبنان اعلام کرد که پایگاه نظامی اسرائیلی حدب البستان را در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی هدف قرار داده و تلفاتی قطعی به دشمن وارد کرده است.
📌حماس شهادت نایب رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین را تسلیت گفت جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای شهادت دکتر احمد بحر نایب رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین در حملات صهیونیست‌های جنایتکار به غزه را تسلیت گفت. این جنبش تاکید کرد که این رهبر بزرگ ملی (ابو اکرم) پس از عمری جانفشانی، مبارزه و فعالیت پارلمانی و خدمت به ملت و قضیه عادلانه فلسطین به مقام شهادت نائل گشت و با مواضع و دستاوردهای ارزشمند خود در تمامی عرصه‌ها و میادین به نمادی ملی و رهبر و پیشگام و امین این ملت در پایبندی به حقوق و اصول ملی خود و در راس آن قدس و مسجد الاقصی و اسرا تبدیل شد و او یکی از شخصیت‌های شناخته شده پارلمانی در عرصه فلسطینی، عربی، اسلامی و بین‌المللی بود و راه جهاد و مبارزات وی مشعل راه ملت به سمت آزادسازی این سرزمین و مقدسات خود خواهد بود. حماس افزود: در سایه جنگ و جنایات دشمن صهیونیستی علیه چهره‌های سرشناس ملت فلسطین، به پارلمان‌های عربی و اسلامی و بین‌المللی یادآور می‌شویم که جنایت بمباران و تخریب ساختمان مجلس قانونگذاری فلسطین در نوار غزه توسط ارتش اسرائیل و جنایات هدفمند این رژیم علیه اعضای این مجلس و در راس آن‌ها نایب رئیس مجلس قانونگذاری مستلزم تحرکی فوری و سازنده به منظور محکوم کردن آن و فشار بر رژیم اشغالگر و تلاش برای محاکمه و مجازات عاملان این جنایات در دادگاه‌های بین‌المللی و بلندکردن صدای اعتراض علیه جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریکا از آن و حمایت از ملت و خواسته‌های مشروع آن از جمله آزادی و بازگشت است.