eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار شهید حاجی‌زاده: قطعه شهدای مدافع حرم حال و هوای دیگری دارد 🔸به مناسب هفتمین روز تدفین سرلشگر پاسدار شهید امیرعلی حاجی‌زاده
3.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دستور ویژه رئیس قوه قضاییه برای فراهم کردن شرایط بازگشت‌ زندانی‌ها به زندان اوین 🔹حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای: اقدامات لازم در بخش‌هایی از زندان اوین که در پی حمله رژیم صهیونیستی تخریب شده و امکان‌ بازسازی سریع‌تر آن وجود دارد، انجام شود و زندانی‌هایی که منتقل شدند به زندان برگردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 تصویری دیده نشده از سرداران سپاه ایران و فرماندهان مقاومت فلسطین 🔹این عکس در ایران و ۲ روز قبل از شهادت سردار زاهدی ثبت شده است.
عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند 🔹ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند. این گروه اثرگذار از کشورها، به‌ صراحت تأکید کرده‌اند که حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی و تأسیسات هسته‌ای ایران، که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند، نقض حقوق بین‌الملل و هنجارهای بین‌المللی است. 🔹اینجا در نشست سران بریکس در شهر ریودوژانیرو، جایی که نمایندگان کشورهایی گرد هم آمده‌اند که ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی جهان و نزدیک به نیمی از جمعیت کره زمین را تشکیل می‌دهند، بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است که تحولات عظیم و بنیادین اقتصادی و سیاسی در جهان ما در حال شکل‌گیری است. ایران این تحولات را به‌مثابه طلوع عصری نوین می‌داند و از حضور در این روند تاریخی استقبال کرده و خرسند است.
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: [سردار] سلیمانی ما را در حلقه آتش قرار داد 🔹بزالل اسموتریچ با اعتراف به این‌که حاج قاسم با ایجاد حلقه‌ای از آتش، اسرائیل را تحت محاصره‌ای راهبردی قرار داده گفت که تل‌آویو از زرادخانه موشکی یمن بی‌خبر بود. 🔹وی در اظهاراتی کم‌سابقه به غافلگیری تل‌آویو از توانمندی موشکی یمن اعتراف کرد و گفت: نمی‌دانستیم حوثی‌ها در تأسیسات عظیم و مستحکم زیرزمینی، موشک‌های بالستیکی با برد ۲۰۰۰ کیلومتر علیه ما می‌سازند. قاسم سلیمانی یک حلقه آتش دور اسرائیل بنا کرده بود و ما از طرح او برای نابودی‌مان مطلع نبودیم.
عراقچی: باید در مقابله با بهانه‌هایی که برای محروم کردن کشورها از حقوق‌شان مطرح می‌شود، متحد باشیم 🔹️وزیر امور خارجه در اجلاس سران بریکس: تجاوز نظامی به ایران تنها به این دلیل بود که ایران به دنبال دستیابی به یک فناوری و علم یعنی فناوری هسته‌ای برای مقاصد صلح‌آمیز بوده است.
👤 رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش: 🔸 گله میکنند که چرا ملّت ایران میگویند «مرگ بر آمریکا» 🔸 اوّلاً بنده این را برای حضراتِ بزرگان آمریکایی روشن کنم 🔸 مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر ترامپ و جان بولتون و پمپئو! مرگ بر اینها یعنی مرگ بر سردمداران 🔸 ما به مردم آمریکا کاری نداریم؛ مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر شما چند نفر و آن گروهی که دارید اداره میکنید کشورتان را، مراد این است 🔸 حالا در این دوره اینها هستند، در دوره‌ی دیگر هم دیگران؛ بحث ملّت آمریکا نیست. 🔸 ثانیاً تا وقتی که دولت آمریکا و رژیم آمریکا همین شرارت، همین دخالت، همین خباثت، همین رذالت را در اعمال خودش دارد، این مرگ بر آمریکا از دهان ملّت ایران نخواهد افتاد. ۱۳۹۷/۱۱/۱۹ 👤 پزشکیان در مصاحبه با خبرنگار همسو با ترامپ: 🔹 وقتی در ایران می گویند مرگ بر آمریکا، منظورشان مقامات این کشور نیست، منظورشان مرگ بر کشتار و جنایت است!!
. آخر الزمان است .... و امسال سال عجیبی است! مناسبات به هم ریخته شب عید غدیر از داغ اشک ریختیم 😭 شب عاشورا از شوق اشک ریختیم 😭