๑๐❁•❁﷽❁•❁๐๑
‼️ توجه به منکر؛
🔴 استفاده شخصی از بیت المال
🔺استفاده شخصى از امكانات بیت المال در اسلام بشدّت نكوهش شده است .
🔷 برخورد حضرت على علیه السلام با طلحه و زبیر و خاموش كردن چراغ #بیت_المال در این زمینه آنچنان مشهور است كه زبانزد خاص و عام مىباشد.
🌸 حضرت امام رحمه الله علیه مى فرماید:
🔷 ما... طالب یك چنین حاكمى هستیم كه وقتى محاسبه حساب بیت المال را نشسته است و مى كند، یك چراغ ... روشن بود... یك كسى آمد آنجا با حضرت خواست بنشیند، صحبت دیگرى بكند، حضرت آن چراغ را خاموش كرد، فرمود كه: تا حالا من حسابِ بیت المال را مىكردم. این چراغ بیت المال است، از مال بیت المال براى خودش صرف مى كردم، حالا مى خواهى با من صحبت كنى و صحبت دیگرى است و ربطى به بیت المال ندارد، خوب چراغش را چرا ما روشن كنیم؟
✅ #هنـارس👇
👉 @henaras_lr 👈
┄═•❁๐๑๑๑๑๐❁•═┄
┄┅❁﷽❁┅┄
⁉️ لبه سقوط یا سکوی پرواز؟!
🔶 #فتنه ها بد نیست؛ منافقان را رسوا می کند. به شرط آنکه مومنان، قوام و انسجام داشته باشند.
علی علیه السلام با سه طایفه «قاسطین» و «ناکثین» و «مارقین» مواجه بود؛ ولی آنکه کمر حکومت او را شکست، سست عنصری کوفیان بود.
🔷 حال و هوای این روزهای جمهوری اسلامی، مشابهات زیادی در تاریخ دارد. التهاب این روزها، بارها و بارها تاریخ را به طپش انداخته. تاریخ را که می خوانی، می بینی مشتی از خروار خروار فتنه ای که انقلاب از آن عبور کرده، انقلاب ها را به باد داده.
💢 این روزهای انقلاب به شبهای گرم عملیات می مانَد. همه افراد و احزابی که از صدر انقلاب زخم و کینه ای را حمل کرده اند امروز بر پا ایستاده اند و مترصد قیام اند.
🔶 از ملی گراها و سلطنت طلب ها و منافقین، تا تَکراری ها و بهاری ها و لندن نشین؛ تا پرچم سفیدانِ پست برق نشین؛ تا درویشانِ شمال شهر نشین ؛ همه خود را نشان داده اند و قلب نظام را نشانه گرفته اند.
🔶 انقلاب های پیشین، اگر با هزار زحمت خود را به اینجا می رساندند، تاب گذر از این گردنه نداشتند. اما انقلاب اسلامی ایران، از این پیچ تاریخی به سلامت خواهد گذشت و تاریخ را در فصلی جدید متولد خواهد نمود. گواه و شاهد این حرف، شهیدان دهه هفتادی و روشنایی ذهن و قلم عناصر حزب اللهی است.
🔷 جنبش های مومنانه پیشین با این جنس فتنه ها نابود شدند؛ چون فاقد قوام مومنانه ای بودند که قیام های کافرانه را پس می زند. ایرانیان اما از مردم حجاز و کوفه برترند. ایرانیان، قوم بشارت داده شده قرآنند که «إِنْ تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ ثُمَّ لا يَكُونُوا أَمْثالَكُم» (محمد / ۳۸)
🔷 این روزها، زیر پای انقلاب را که ببینی دلهره سقوط پیدا می کنی. ولی دلگرم باش که این بالها، توان پریدن تا بی کران دارد. تا روشنای صبح چیزی نمانده...
✍ مصطفی امینی خواه
👉 @henaras_lr 👈
┄┅═✵✵✵✵✵═┅┄
💠❁﷽❁💠
💫 #نمی_از_یمی
💎 هر شب با نهج البلاغه 💎
🔹 حکمت ۷۲
💢 دنيا بدن ها را فرسوده، و آرزوها را تازه می نمايد، مرگ را نزديك و خواسته ها را دور و دراز می سازد، كسی كه به آن دست يافت خسته می شود، و آنكه به دنيا نرسيد رنج می برد.
💠💠
💠 @henaras_lr 👈
💠💠💠💠💠💠
💠 ❁﷽❁ 💠
🌺 پروردگارا...
💫 بر محمد و خاندانش درود فرست
🔹و تندرستی در عبادت،
🔸آسایش در زهد و پارسایی،
🔹علمی همراه با عمل و پرهیزگاری
🔸همراه با میانهروی روزی ما گردان
🌺 پروردگارا ...
🔹آرزویمان را در امید،
🔸به رحمتت محقق ساز و
🔹راه رسیدن به خشنودیت را
🔸برایمان آسان کن و در همه حال
🔹کردارمان را نیکو گردان.
✨ #الهی_به_امید_تو
💠 @henaras_lr 👈
๐❁•❁﷽❁•❁๐
🔺 #فکر_کردن_درد_دارد
🔻 #اخلاق_غلط_ایرانی
❓ این مردم، کجا هستند؟
📱 وقتی #فضای_مجازی، از اینستاگرام تا تلگرام را میگردی، با #مردمانی مواجه میشوی که در صفحات خود، پست های #روشنفکری میگذارند.
🐒 یکی ادای احترام به #حقوق_حیوانات را در می آورد.
🌿 یکی #پز حفظ محیط زیست دارد.
⚖ یکی با قیافه روشنفکری حرف از #حقوق_شهروندی میزند.
💰 عده زیادی ژست کمک به #فقرا می گیرند.
🇮🇷 همه عشق ایران، وطن #آریایی و تاریخ ایران دارند.
❓ اما این #مردمان فضای مجازی، کجای ایرانند؟
🔻 وقتی وارد جامعه می شوی، در یک #ترافیک بخاطر برخورد ساده ماشین ها بهم، فحش #ناموس می دهند و دعوا می شود.
🔻 #آشغال و پلاستیک، محیط زیست را شخم زده است.
🔻 فقیر را که می بینند، کمک که نمی کنند هیچ، تازه می گویند: درآمدش از ما بیشتر است، مسیر را کج میکنند.
🔻 توی اتوبوس آهنگ میگذارد، و گوش می دهد، انگار نه انگار چهل نفر دیگر هم نشسته اند و شاید می خواهند استراحت کنند.
🔻 همین #بلا در آپارتمان ها وجود دارد.
👑 از کل تاریخ و ایرانیت اسم داریوش و کوروش را می دانند.
🔺 جنس چینی و اروپایی می خرند تا به وطن آنها خدمت کنند.
⁉️ این مردم، اگر به شعارها و پست هایی که می گذارند اعتقاد داشتند و عمل می کردند، در خیلی از جهات وضع جامعه بهتر از امروز می بود، برای چه کسی #فیلم بازی میکنیم!؟
👉 @henaras_lr 👈
┄═•❁๐๑๑๑๑๐❁•═┄
❅❅❁﷽❁❅❅
🔹 عارفی که ۳۰ سال مرتب ذکر می گفت: استغفر الله!
🔸 مریدی به او گفت: چرا این همه استغفار می کنی، ما که از تو گناهی ندیدیم.
🔹 جواب داد: سی سال استغفار من به خاطر یک الحمد لله نابجاست!
🔥 روزی خبر آوردند بازار بصره آتش گرفته، پرسیدم: حجره من چه؟
🔸 گفتند: مال شما نسوخته…
🔹 گفتم: الحمدلله…
‼️ معنیش این بود که مال من نسوزد مال مردم به درک!
⭕️ آن الحمدلله از سر خودخواهی بود نه خداخواهی...
⁉️ چه قدر از این الحمدلله ها گفتیم و فکر کردیم شاکریم؟!
👉 @henaras_lr 👈
┅┅❅❈❈❈❈❈❅┅┅
💠❁﷽❁💠
💫 #نمی_از_یمی
💎 هر شب با نهج البلاغه 💎
🔹 حکمت ۷۳
🔮 كسی كه خود را رهبر مردم ساخته، بايد پيش از آنكه به تعليم ديگران پردازد، خود را بسازد، و پيش از آنكه به گفتار تربيت كند، با كردار تعليم دهد، زيرا آن كس كه خود را تعليم دهد و ادب كند سزاوارتر به تعظيم است از آنكه ديگری را تعليم دهد و ادب بياموزد.
💠💠
💠 @henaras_lr 👈
💠💠💠💠💠💠
╔════🌿🌹══╗
❁﷽❁
💫 #نیایش_زیبای_شهید_دڪتر_چمران
🌺🍃 خدایا...
💕 هرگاہ دلم رفت تا محبت ڪسی را به #دل بگیرد، تو او را #خراب ڪردی.
🌺🍃 خدایا...
💔 به هر که و به هر چه #دل بستم، تو دلم را #شڪستی.
💞 عشق هر کسی را که به #دل گرفتم، تو قرار از من گرفتی.
🔮 هر کجا خواستم دل مضطرب و دردمندم را #آرامش دهم، در سایہ امیدی، و به خاطر آرزویی، برای دلم امنیتی به وجود آورم، تو یڪبارہ همه را بر هم زدی و در طوفانهای وحشت زای حوادث رهایم کردی، تا هیچ #آرزویی در دل نپرورم و هیچ خیر امیدی نداشته باشم و هیچ وقت آرامشی و امنیتی در دل خود احساس نڪنم...
🔺تو اینچنین کردی تا به #غیر_از_تو محبوبی نگیرم و به جز #تو آرزویی نداشته باشم،
🔺و جز تو به چیزی یا ڪسی #امیدی نبندم، و جز در سایه #توڪل به تو آرامش و امنیتی احساس نڪنم...
🌺🍃 خدایا...
💎 تو را بر همہ این نعمتها شڪر میڪنم...
🌹 شهادت #دکتر_مصطفی_چمران و روز #بسیج_اساتید گرامی باد. 🌹
✅ #هنارس
همدلی نیروهای آخرالزمان رمز سعادت
👉 @henaras_lr 👈
╚═🌹🌿═════╝