2.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ Video ]
✌️ پرچم ایران بالاست 🇮🇷
✔️ روزی که پوتین نظامیهای انگلیسی بر روی عرشهی نفتکش ایرانی در جبلالطارق (که طعمهی توقیف غیرقانونی شده بود) را میدیدیم، حس کسی را داشتیم که روسری از سر ناموساش کشیده باشند!
🔹حسی همانند زمانی که "دلار" آمریکا، برای "ریال" ایران خط و نشان میکشد!
🔹یا زمانی که میبینیم حربهی شیطان در ربای سازمانیافته، زندگی همه را به بند کشیده!
🔹یا حسی شبیه به وقتی که مالکین فضای سایبر، پستها و اکانتهای ایرانی را مثل آب خوردن حذف میکنند و ما، مثل مستاجرهای بیرون رانده شده از فضای استیجاریِ سایبر، صدایمان به جایی نمیرسد!
🔹یا زمانی که طیفِ #ما_نمیتوانیم، داشتههای ایرانی را در آبگوشت بزباش خلاصه میکنند و امکان تولید علم دینی را #تمنای_محال میشمارند
🔰اهتزاز پرچم ایران برفراز نفتکش انگلیسی، قلبها را التیام داد
👈 آن روز دیر نیست که پرچم "آقای ریال" برافراشته شود
👈 مردم طعم نظام مالی و معیشت دینی را بچشند و اسیر نباشد
👈 استقلال فضای سایبر را با تشکیل NSA و پروتکلهای بومی تجربه کنیم
👈 با ارائهی نرمافزار ادارهی جهان، قطبنمای تحرکات جهان را به دست گیریم
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
📝 اعترافات «جک استراو»؛ ایرانیها حق دارند از «روباه استعمارگر» خشمگین باشند / محاسبات اشتباه جک استروا
🔻وزیر خارجه اسبق انگلیس در «دیلی میل» نوشت:
🔹ایرانیها دلایل خوبی دارند تا از «روباه حیلهگر و استعمارگر» - لقبی که به ما دادهاند - خشمگین باشند.
🔹در قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰، ما با رشوه و فریب، ایران را به انجام خواستههایمان واداشتیم و هر وقت هم که اینها نتیجه نداد، در این کشور نیرو پیاده کردیم.
🔹ما در جنگ اول جهانی به این کشور تجاوز کردیم و با این کار به شکلگیری یک قحطی فاجعهبار کمک کردیم.
🔹در جنگ دوم جهانی، ما به همراه روسها، این کشور را اشغال کردیم.
🔹ما در سال ۱۹۴۱ شاه را کنار گذاشتیم و پسر ضعیفتر و حرفشنوتر او را سر کار آوردیم.
🔹زمانی که پارلمان ایران مبارزهای هشت ساله را برای ملی کردن نفت آغاز کرد، پاسخ امآی۶ و سیا راهاندازی کودتا علیه نخستوزیر منتخب بود.
🔹ما به تقویت شاه کمک کردیم، در حالی که روشن بود او دارد پایگاه مردمیاش را، آن هم به شکلی فاجعهبار، از دست میدهد.
🔹در دهه ۱۹۸۰، زمانی که صدام تصمیم گرفت بدون هرگونه توجیهی به ایران حمله کند، بدترین وضعیت سر رسید. تمام غرب - آمریکا، فرانسه، انگلستان و روسیه - از عراق حمایت کردند. برای هشت سال، ایران عملا تنها بود.
🔹این کشور توانست از شکستی سنگین فرار کند، اما این تجربه تلخ، بر هرآنچه پس از آن رخ داد اثر گذاشت و سوگیری کسانی را که امروز در قدرت هستند، شکل داد.
🔻پس از دو قرن تحقیر، ایران بیش از هرچیز به دنبال احترام و به رسمیت شناخته شدن است. من به عنوان کسی که در مرحله نخست مذاکرات هستهای، با ایران مذاکره کردهام، میدانم اگر به ایران احترام بگذارید، رسیدن به توافق ممکن است.
▫️ منبع
————————————
✍️ البته اعترافات خوبیست اما یک جای محاسبات آقای جک استراو میلنگد! در نخستین دور مذاکرات هستهای، ایران چندین بار توسط تروئیکا تحقیر شد. جک استراو بر سر کمال خرازی فریاد کشید و تشر زد؛ یوشکا فیشر عصبانی شده و روی میز کوبید که چقدر ما را سر میدوانید. در مملکت خودمان به ما زور میگفتند! آن روز آقای روحانی به امید «به رسمیت شناخته شدن توسط بریتانیا» تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم.
✅ آقای استراو! ایرانِ امروز، رهبری قطب مقاومت در جهان را به دست دارد و کلید تحولات منطقه است. نیازی به رسمیت شناخته شدن از جانب بریتانیای روبه افول ندارد. جوانان ایرانی، امروز به #مهدیه_باکینگهام میاندیشند..
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
❇️ کاریکاتور رسانهی عربی از توقیف نفتکش متخلف انگلیسی توسط ایران
✍️ بیراه نیست اگر بگوییم پیچاندن گوش آمریکا و انگلیس یکی پس از دیگری در خلیج فارس، غرور خفتهی اعراب و همه کشورهای منطقه را هم زنده کرده است. جمهوری اسلامی ایران به #قلهای تبدیل شده که با تقوا و مقاومتش، ابرهای کرامت و برکت را وادار به باریدن میکند و افتخار و غرور و اقتدار را به دشتهای پایین کوهپایههایش سرازیر میکند..
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
📷 مانور قایقهای تندرو سپاه در اطراف نفتکش انگلیسی
❇️ جالب است بدانید پنج نوع ناوچه در جهان وجود دارد که نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، سه نوع دیگر به آن افزود:
🔸تندر - ناوچه های موشک انداز سریع تندر، ستون فقرات جنگهای دریایی آینده هستند
🔸ذوالفقار - شناوری است برای انجام مأموریتهای گشت دریایی با سرعت بالا، مانور سریع و دریانوردی خوب.
🔸ذوالجناح - نوع اژدرافکن شناور ذوالفقار
🔰در عرصه دریا، سپاه پاسداران با تجربیاتی که از جنگ به دست آورده بود، قدم در عرصهای متفاوتی گذاشت و نیروی دریایی خود را به قایقهای تندرویی تجهیز کرد که قابلیت بالایی در رزم دریایی و حتی مقابله با ناوهای غولپیکر و مجهز دارند.
قایقهای تندروی سپاه اکنون سریعترین شناورهای نظامی جهان محسوب میشوند.
#قدرت_دریایی_طراز
✅ پیشرفتهای شاهکارانهی نیروی دریایی ایران، حاصل پیگیریهای مداوم امام خامنهای، معمار ایران نوین بود. اگر عزم رهبری بر تقویت نیروی دریایی نبود، شاید امروز پیچهای بدنهی این شناگرها را هم نداشتیم.
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
🔰 تیتر روزنامه ترکیهای «آیدینلیق»:
💚 خوب شد كه به دنيا آمدي روحانی انقلابي/ آيتالله خامنهاي ٨٠ ساله شد
«ارجان دولاپچی» ستوننویس روزنامه ترکیهای «آیدینلیق» در یادداشتی تحت عنوان «تولدت مبارک، روحانیِ انقلابی» به مناسبت سالروز تولد حضرت آیتالله خامنهای در ۲۴ تیر ماه، نوشت او کسی است که ایران را مانند قلعهای غیرقابل تسخیر نگاه داشته است.
لینک اصلی یادداشت در روزنامه
ترجمه یادداشت
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
🔰 تیتر روزنامه ترکیهای «آیدینلیق»: 💚 خوب شد كه به دنيا آمدي روحانی انقلابي/ آيتالله خامنهاي ٨٠
✍️ نویسندهی ترک این یادداشت خواندنی، شاید یک روز در ایران زندگی نکرده باشند اما چقدر زیبا معنا و مفهوم «ولایت» را در امام خامنهای دریافته است.
وی در جایی نوشته است:
🔰 «آیتالله خامنهای ایران را همچون دژ تسخیرناپذیر نگاه داشته است..»
🔸امام خامنهای سیاست دینی، را «ولایت» میشمارد. اگر بخواهیم «ولایت» را بشناسیم، تنورهی کوه آتشفشان، به زیبایی هرچه تمام عملکرد «ولایت» را بازنمایی میکند.
🌋 قلهی آتشفشانی را تصور کنید که چون دژ تسخیرناپذیر، مواد مذاب درون خود را حفظ میکند. کسی که «ولایت» را عهدهدار میشود، آنقدر در حدود الهی ممحض شده که خودش تبدیل به دیوارههای قلهی آتشفشان میشود. افراد و مردم و جریانهای سیاسی، فقط با نگاه به او و شناختنِ او، و عمل به آنچه از او فراگرفتهاند، میتوانند درون قله آتشفشان محفوظ بمانند. اما زمانی که نتوانند خودشان را با حدود الهی منطبق کنند، به بیرون فوران میکنند. و بر روی کوهپایهی کوه، سرازیر میشوند. ابتدا، داغاند.. اما هرچه از قله پایینتر میآیند، آرامآرام سرد میشوند و کمکم، خاموش! بیرون آمدن اینان از درونِ این دژ تسخیرناپذیر، به قله آسیبی نمیزند بلکه موجب سرد شدن و خاموشی و فراموشی خودشان میشود. و البته، دامنهی کوه را وسیعتر میکنند..
🔻هر جریان و گروهی که از «ولایت» فاصله گرفت، (اگر سال ۷٨ و یا سال ٨٨ بود یا حوادث بعدی،) خودش سرد و خاموش گشت و آرامآرام از دور خارج شد و اثربخشی سیاسی خودش را باخت.
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
⛔️ امام خامنهای مهر ماه سال ۹۰ پس از بیان مقدمهای از مراحل پنجگانهی انقلاب اسلامی – نظام اسلامی – دولت اسلامی – جامعه اسلامی تا تشکیل تمدن اسلامی اصطلاح جالبی را بکار بردند که تمام پارادایم اقتصادی امروز در جهان را به چالش میکشاند؛ یعنی:
💬 « #اقتصاد_آدام_اسمیتی؛ به عنوان عاملی که دیکتاتوری اقتصادی امروز در جهان را بنا گذاشت.»
🗓 ۱۷ ژوئیه، سالمرگ « #آدام_اسمیت» است. (۱۷۲۳ - ۱۷۹۰م)
❓در سر این بنیانگذار #علم_اقتصاد و یکی از پدران #لیبرالیسم، چه میگذشت که #نایب_شصت_ویکم امام عصر(عج) از لزوم گذر از اقتصاد آدام اسمیتی طبعاً برای نیل به تمدن اسلامی و ایران ۱۴۴۴ گفت؟
❓اصلاً برای جایگزینی آن، چه پارادایمی اندیشیده شده؟
طی مجموعه پستهایی به این پرسشهای مهم تمدنی خواهیم پرداخت
💚 با ما باشید
#دست_نامرئی_بازار
#یدالله ، #دست_مرئی_خدا
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
▫️معامله یعنی:
🔻چیزی که من به آن احتیاج دارم را به من بدهید و در ازای آن، من هم آنچه را که شما به آن احتیاج دارید را به شما بدهم.
آدام اسمیت معتقد بود، این از خیرخواهی یا انسانیت یا نوعدوستیِ قصاب و نانوا نیست که ما بر سر میز خود شام داریم، بلکه از علاقهی آنها به منفعتِ خودشان است. ما به منفعتطلبی و سودجویی آنها مراجعه میکنیم!! از نظر اسمیت، آنچه که مبادلات همهی ما را نظم و سامان میبخشد، پیگیری منافع شخصی ماست است که از طریق یک دست نامرئی هدایت شده است.
#دست_نامرئی_بازار
❓بخشی از حیات معیشتی و اقتصادی جهان، خواه ناخواه با این اعتقادات شکل گرفته است. و همین نگرش است که به دیکتاتوری اقتصادی امروز در جهان منتهی شده. به نظر شما، اشکال این نگاه، کجاست؟
بیایید باهم بررسی کنیم..
💚 با ما باشید
#دست_نامرئی_بازار
#یدالله ، #دست_مرئی_خدا
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
❌ آدام اسمیت میگوید همهی معاملات (عرضه و تقاضا) بر پایهی منفعت شخصی، انجام میگیرد. و دست نامرئی او نیز برای کنترل همین منفعت شخصیست.
ممکن است تصور کنید این نگاه بیراه هم نمیگوید. اما آیا این، «همهی» واقعیات انسانیست؟
🔰امام حسین(ع) هم معامله کرد. آیا منفعت شخصی امام حسین(ع) ایجاب میکرد که سر از بدن مبارکش جدا بشود؟ اگر او میخواست صرفاً به «منفعت شخصی» خود و خانواده و یارانش بیندیشد، با آگاهی کامل از ذبح شدن خود و حتی کودک ۶ ماههاش، بازهم راهی کربلا میشد؟
❓آیا منفعت شخصی یک محتکر، ایجاب نمیکند ولو اینکه کشور او تحریم باشد و همشهریانش در مشقت، کالا را مخفی کند و به بازار عرضه نکند تا قیمتش بالا برود؟
❓کسی که میداند همنوعانش در رنج و مشقت هستند، اما بازهم خانههایش را خالی میگذارد تا قیمت ملک بالا برود، دلیلی به جز منفعت شخصی دارد؟
💚 با ما باشید
#دست_نامرئی_بازار
#یدالله ، #دست_مرئی_خدا
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
▫️تلاش برای کسب منفعت و پیشگیری از ضرر و زیان، یکی از ویژگیهای فطری همهی ماست.
اما انسان، حیوان نیست.
ما، ریشه در آسمان داریم. پس نفع و ضرر ما هم ریشه در «فلاح و خسارت»، «عزت و ذلت»، و «حق و باطل» دارد.
✅ اگر منفعت ما بر حق باشد و برای ما عزت بیاورد، ما بُردیم.
بسیاری از مشکلات نظام مهندسی اجتماعی و فرهنگی و اخلاقی بشر در این است که توانایی تشخیص سود و زیان خود مبتنی بر حق و باطل را نداشته است. از دید عموم، مواجهه با چنگ و دندانی که کفتار و گرگ و شغال نشان میدهند، زیانآور است؛ اما اگر عزت و فلاح ما بر این تقابل باشد، چه باک از زیان؟
🚩 امام حسین (علیهالسلام) هم ظاهراً شکست خورد و ضرر نمود؛ و سپاهیان یزید ظاهراً سود برده و پیروز شدند. اما در این ضرر دنیوی، فلاح و رستگاری آخرت بود و در آن منفعت دنیوی یزید، خسارت آخرت.
چنین قوهی تشخیص، اگر در نظام اجتماعی وجود داشته باشد، آن را تبدیل به یک نظام اجتماعی ممتاز خواهد کرد.
🔹اما،
🔻در #اقتصاد_آدام_اسمیتی ، «منفعت مادی» همه چیز است..
💚 با ما باشید
#دست_نامرئی_بازار
#یدالله ، #دست_مرئی_خدا
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir