هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️کیهان بررسی می کند
جوانگرایی مدنظر رهبر انقلاب واجد کدام ویژگیهاست؟
🔸رهبر معظم انقلاب با عنایت بر ویژگیها و اوصاف قابل توجه انسان در دوران جوانی، همواره بر جوانگرایی و بهکارگیری جوانان صالح، مؤمن، انقلابی و جهادی در عرصههای مختلف تأکید کردهاند. مختصات این موضوع حیاتی در اندیشه مقتدای انقلاب چیست؟
▫ویژگیهای مربوط به دوران جوانی، آنقدر حیاتی و قابل توجه است که یک جوان به پشتوانه آن میتواند اثرگذاری فوقالعادهای بر سرنوشت خود و ملت و کشورش داشته باشد. نشاط، توجه و گرایش به جنبههای معنوی، توانایی، خلاقیت و ابتکار، شجاعت، خطرپذیری و برخورداری از امید از جمله این ویژگیهاست. رهبر معظم انقلاب بر همین اساس، همواره بر جوانگرایی و بهکارگیری جوانان صالح، مؤمن، انقلابی و جهادی در عرصههای مختلف تأکید کردهاند.
یکی از اصلیترین لوازم دستیابی به اهداف انقلاب و نیل به تمدن نوین اسلامی بدون تردید حضور نسل جوان مؤمن و انقلابی در صحنه است. این نسل در کشور پراکنده است و به تصریح مقتدای انقلاب روز به روز بیشتر میشوند؛ «جوانهایی که امروز در این کشور برای احیاء اسلام، برای اقامه دین با جد مشغول کارند، بحمدالله روزبهروز دارند زیاد میشوند. اینها همانهایی هستند که به فضل الهی، به حولوقوّه الهی، هر دشمنی از جمله آمریکا و صهیونیست را به زانو خواهند فکند.» (بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم به مناسبت عید غدیر ۱۳۹۵/۶/۳۰)
رهبر معظم انقلاب یکشنبه شب در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی که تداوم همان سنت هرساله دیدار رمضانی با دانشجویان بود، بار دیگر موضوع با اهمیت جوانگرایی را مطرح فرمودند و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/188790
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹با تو نبودیم!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از تاملات حقوقی
⭕️ واقعاً تفاوت «اصل برائت» را با احراز صلاحیت نمیفهمید؟!
یک روزنامه دنبالهروی مدعیان اصلاحات و اعتدال ادعا کرد عملکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیت نامزدها، خلاف اصل برائت در قانون اساسی است!
⭕️ روزنامه جمهوری اسلامی دریادداشتی به قلم مدیر مسئول نوشت: «اصل برائت که راه را به مجرم دانستن افراد قبل از اثبات جرم میبندد و حکم میکند که تمام انسانها از هر جرمی پاک هستند مگر آنکه خلاف آن ثابت شود، یک اصل پذیرفته شده در تمام مکاتب حقوقی در سطح جهان است و ادیان نیز آن را قبول دارند.
قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران در اصل ۳۷ با صراحت تمام مقرر داشته است: «اصل، برائت است و هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود مگر اینکه جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد.»
اینکه به اصل برائت چقدر عمل میکنیم، موضوع مهمی است که بسیاری از مشکلات امروز جامعه ما به آن مربوط میشود. در احراز صلاحیتها این اصل، کاربرد زیادی دارد و چون استفاده صحیح از آن دست کسانی که میخواهند سلیقهای عمل کنند را میبندد، عنوان «عدم احراز» را جایگزین آن کردهاند و با استفاده از این عنوان جعلی، خود را از پایبندی به اصل برائت نجات دادهاند.
البته آنها تصور میکنند خود را نجات دادهاند، ولی واقعیت اینست که هم خود را و هم کشور و ملتی را از مهمترین اصل عقلی و شرعی و اخلاقی دور مینمایند و مهمتر اینکه بنیانیترین پایه اعتقادی مردم را که «عدالت» است خدشهدار میکنند.
عدالت، فقط اقتصادی نیست. سیاست، اخلاق، قضاء و اجتماعیات، عرصههای مهم عدالت هستند و یک جامعه فقط هنگامی از عدالت برخوردار خواهد بود که در تمام این زمینهها عادلانه رفتار شود.
در روایات اخلاقی منقول از پیشوایان معصوم داریم که فرمودهاند: «ضَعْ أمرَ أخیکَ علی أحسَنِهِ» یعنی آنچه از برادر دینیتان سر میزند را با بهترین برداشت ممکن تفسیر کنید.
اصل برائت فقط میگوید کسی را بدون آنکه جرم او به اثبات رسیده باشد، مجرم ندانید، ولی این توصیه اخلاقی دینی میگوید نهتنها به کسی بدبین نباشید و نهتنها به همه خوشبین باشید، بلکه این خوشبینی را به بالاترین مرحله ممکن برسانید.
شوربختانه باید اعتراف کنیم که امروز ما از جامعهای با این ویژگیها برخوردار نیستیم. نگاهها به همدیگر به جای اینکه بهترین نگاه باشد، بدترین نگاه است.
نویسنده سپس مدعی شده که همین نگاه، راه را بر انواع مفاسد باز کرده است.
⭕️ درباره این یادداشت گفتنی است که به نظر میرسد نویسنده، تجاهلالعارف کرده است. وگرنه جزو مبانی حقوقی و مدیریتی است که در همه نظامهای حقوقی و سیاسی و مدیریتی دنیا،میان دو مفهوم «برائت» و «صلاحیت» تفاوت روش قائل باشند.
⭕️ اصل برائت میگوید افراد تا زمانی که در محکمه ثابت نشده باشد، مجرم نیستند و نمیتوان آنها را مجازات کرد، اما در سپردن مسئولیتهای سیاسی و اجتماعی و اداری، صرفاً برائت کفایت نمیکند.
یعنی یک فرد به صرف گرفتن عدم سوء پیشینه نمیتواند به کار پزشکی و جراحی، مهندسی و معماری و بسیاری از مشاغل معمولی اجتماعی بپردازد، تا چه رسد به نمایندگی مجلس یا سایر مناصب سیاسی.
مثال ساده، رانندگی است که فرد به صرف نداشتن سوء پیشینه نمیتواند رانندگی کند بلکه باید آموزش ببیند و مجوز (صلاحیت) بگیرد.
یا مثلاً در امر انتخاب همسر، هیچ انسانی با عقل متوسط نمیگوید که اصل بر برائت است، بلکه حتماً در حد مقدورات به دنبال کشف حداقل معیارهای صلاحیت در فرد نامزد میگردد.
http://kayhan.ir/fa/news/188811
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی
#دانشگاه
🌺رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای(مدظله):
نسبت به مسئله حجاب و حیای اسلامی در دانشگاهها دغدغه دارم
🔻رؤسای دانشگاهها، مدیران و خود دانشجویان و بخصوص دخترخانمها به حجاب و فاصلهگذاری اهمّیّت بدهند و توجّه کنند.
⭕️ پ. ن.
⭕️ قانون اساسی (اصل 2، بند یک، اصل 3، اصل 8 و اصل 121)، قانون عفاف و حجاب مصوب 13 دیماه 1384 با 17 بند اجرایی مشخص برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مصوب 2 اردیبهشت 1392 با 24 ماده، ماده 638 و تبصره آن از قوانین تعزیرات مصوب 1375 و سایر مقررات موضوع پوشش در دانشگاه، پشتوانه قانونی طرح عفاف و حجاب است.
⭕️ در سالهای اخیر دشمنان تابلودار ایران اسلامی سرمایهگذاریهای کلانی برای تضعیف حکم الهی حجاب در کشور داشتهاند. از جمله قراردادهای 231 هزار دلاری دولت آمریکا با مسیح علینژاد، خبرنگار فراری روزنامههای مدعی اصلاحات و پادوی مفلوک آمریکا.
⭕️ 118 نفر از اساتید دانشگاه تهران دو سال پیش در نامه سرگشاده به رئیس دانشگاه تهران نسبت به شیوع بدحجابی، مصرف سیگار و دخانیات، عدم رعایت احکام اسلامی و عدم اجرای قوانین موجود در راستای مرتفع شدن این مشکلات توسط برخی مسئولان دانشگاه اعتراض کردند و خواستار برخورد با هنجارشکنیهای موجود شدند.
اساتید دانشگاه تهران تأکید داشتند: طی سالهای گذشته علیرغم پیگیریها و تذکرات مشفقانه و برگزاری جلسات متعدد، متأسفانه شاهد بیتوجهی برخی از مسئولین تحت امر حضرتعالی میباشیم.
@jedbie
تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
هدایت شده از ماهد
هدایت شده از کتابخانه صوتی
کتاب صوتی و pdf " خاطرات مستر همفر"
(جاسوس انگلستان در کشورهای اسلامی)
👈تولید اختصاصی کانال کتابخانه صوتی آذر ماه ۱۳۹۸
🎤گوینده : #محمدرضا_پور_عباس
#خاطرات_مستر_همفر
#دشمن_شناسی #وهابیت #انگلستان
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
📗#معرفی_کتاب📗
خاطرات مستر همفر عنوان کتابی است که به شرح خاطرات مِستِر همفر مامور دولت بریتانیا در کشورهای اسلامی در قرن ۱۸ میلادی پرداخته و به تشریح نقش او در شکلگیری دیدگاه وهابیت در کشورهای مسلمان میپردازد. او در این کتاب از مأموریتش به کشورهای مصر ، عراق ، ایران، حجاز و استانبول مرکز خلافت عثمانی می گوید و هدفش از این مأموریت را که جمع آوری اطلاعات کافی به منظور جستجوی راه های درهم شکستن مسلمانان و نفوذ استعماری در ممالک اسلامی است بیان کرده و از مسائلی که در این مأموریت برای او پیش می آید، یاد می کند.
مطالعه این کتاب جهت پی بردن به نقشه های روباه پیر انگلستان در پیدایش وهابیت و برای غلبه بر مسلمین و همچنین شناخت راه های نفوذ غرب به جهان اسلام و برای عبرت گرفتن و دشمن شناسی لازم است .
@audio_ketab
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
* #رمضان #عید_فطر
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ #جعفر_ناصری:
💠 هنوز فرصت هست...
🔻ماه رمضان رو به اتمام است خدايا ما که ممنون تو هستيم از اينکه يک فضاي مناسبي در ماه رمضان نصيب ما کردي، گر چه ما قدرداني نکرديم، خداوند اين ماه مبارک رمضان را از ما قبول کند و توفيق دهد که شب قدرش حالا من عقيده شخصي خودم است که شب قدر، الحمدلله رفقايي که شب بيست و سوم را گذراندند، ولي هنوز هم جا دارد، شب بيست و هفتم، شب بيست و نهم، شب عيد فطر، انسان کار کند، نتيجهاش را ميبيند، سرنوشت را شناور تعریف کرده اند.
🕋 @sebghatallaah
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
تکيه بر عزيز رئوف.mp3
1.09M