eitaa logo
قرارگاه حافظان سلامت مسجد امام موسی کاظم علیه السلام زرین شهر
41 دنبال‌کننده
3هزار عکس
863 ویدیو
101 فایل
کانال قرارگاه در ایتا https://eitaa.com/komakmomenanehMusaKasim کانال قرارگاه در سروش https://sapp.ir/komakmomenanehMusaKasim کانال قرارگاه در تلگرام https://t.me/komakmomenanehMusaKasim کانال قرار گاه در واتساپ https://chat.whatsapp.com/HCWWP53KlGKJSPY8P
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶🔹 پوستر | امپراتوری دروغ 🔸 ضداتقلاب بیش از پیش مستأصل شده و در روزهای اخیر ۱۷ هزار دروغ رسانه ای را منتشر کرده؛ در واقع یک راه انداخته است. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•
📣 رایج دشمن، در بر اساس آیات قرآن: دشمنان اسلام، در جنگ شناختی (نرم) از روش‌های زیادی استفاده می‌کنند که چند موردِ شایع و مهم را می‌شماریم: 1️⃣ تضعیف رهبران الهی: ✅نظر به نقش بسیار بالای رهبری در هدایت و مدیریت جامعه، دشمنان همواره در صدد حذف یا تضعیف رهبری الهی (معصومین و جانشینانشان) بوده‌اند. 2️⃣ پخش شایعات: مثلاً شایعه شهادت نبی مکرم (ص) در جنگ احد (آل‌عمران/144). 3️⃣ تکذیب حقایق: کفار و مشرکین،حقایقِ وحیانی را تکذیب میکنند،یعنی انکار حقایق، دروغ دانستن آیات خدا و متهم کردن پیامبران به دروغ‌گویی (آل‌عمران/184). 4️⃣ دروغ‌گویی و نشر اکاذیب (شعراء/223 و...) 5️⃣ القاء خوف و وحشت در جامعه (آل عمران/144). 6️⃣و... ✍🏻علی‌اکبر صیدی
♦️‏رضاخان ملعون منطقه استراتژیک قره‌سو را که معبر ترکیه به نخجوان می‌باشد مثل آب خوردن به ترکها بخشید، جمهوری اسلامی ایران اما در چهل سال حاکمیت یک وجب خاک از دست نداده و تحت هیچ شرایطی تغییرات ژئوپلیتیک در کشورهای همسایه را قبول نخواهد کرد.
🔴 کتیبه ای جدید از کوروش توسط برعندازان کشف شده است 🔹 هر کسی هم باور نداره، از خودشونه😏
🌍 چه صحنه روشن و معناداری شده: تلاش مسیح علی‌نژاد برای تضعیف روحیه تیم فوتبال ایران در آستانه بازی با انگلیس و آمریکا! 🔹کارمند وظیفه شناس به این می‌گویند، مهم نیست کجا به دنیا آمدی، مهم این است که چه کسی پول به شما می‌دهد، با پول CIA باید علیه ایران کار کرد، حتی تیم فوتبالش! 🔹چه قرعه خوبی، همه چیز را شفاف کرد و کارمندان دولت آمریکا و انگلیس دیگر نمی‌توانند ادای ایرانی بودن در بیاورند.
در سال ۲۰۱۱ شایعه‌ای در سوریه رواج دادند که چند دانش‌آموز به دلیل شعار علیه بشار اسد کشته شده‌اند. این جرقه‌ای برای فضاسازی رسانه‌ها شد و بیش از ۵۰۰ هزار نفر در بمباران کشته و جنایت‌های بسیاری در این کشور رخ داد. تنها در یک روز ۳۰۰۰ زن در کشورهای دیگر فروخته شد! "نجم الثاقب"
بازداشت ۱۷ آشوبگر مسلح ‌و ۹۴ ‌وابسته به ‌منافقین فرمانده کل انتظامی کشور: 🔹در اغتشاشات‌ ۱۷ آشوبگر مسلح ‌و ۹۴ ‌وابسته به ‌منافقین را بازداشت کردیم، این اواخر واقعا افراد دیگر تنها برای زدن و کشتن به خیابان می‌آمدند. 🔹 یکی از سنگین‌ترین عملیات‌های رسانه علیه کشور ما در این فتنه انجام شد؛ شبکه سعودی اینترنشنال مثلا اعلام می‌کرد همین الان در فلان خیابان درگیری و تجمع است و ما پشت نمایشگرهای مرکز پلیس آن خیابان را نکاه می‌کردیم و می‌دیدیم که هیچ خبری نیست. 🔹مورد داشتیم که فیلمی پخش شد که پلیس خانمی را هل می‌دهد و خانم به زمین می‌افتد؛ وقتی فیلم کامل آن را دیدیم در آن فیلم آن خانم ۷ مرتبه به سمت پلیس‌ها حمله‌ور می‌شود و قصد دارد با آن‌ها درگیر شود، یک مرتبه با تیغ موکت‌بری حمله می‌کند و بار آخر با چنان فحش‌های شرم‌آوری که نهایتا پلیس او را هل می‌دهد و به زمین می‌خورد. 🔹بعد از دستگیری مادر این خانم آمده و می‌گوید که دایی‌اش در خارج است و به آن‌ها گفته برای گرفتن اقامت باید در این تظاهرات حاضر شوند، با پلیس درگیر شوند و فیلم بگیرند تا مدرکی برای گرفتن پناهندگی و اقامت باشد.
حمایت داوود فنایی از نیما نکیسا... این روزها باید از هر کسی که حرف درست را میزند و موضع درست را می گیرد حمایت کنیم تا آنهایی هم که تا الان ساکت مانده اند به حرف بیایند و آنانی که موضع نادرست داشتند، آن را اصلاح کنند مواضع و صحبتهای درست تا جای ممکن باید منتشر و پخش شوند تا دواعش و فواحش و حامیان آنها را خیالات برندارد
🇮🇷 🔊گفتگوی صوتی 🍃🌹🍃 🎙سخنران: محمد لسانی- کارشناس رسانه از موسسه سراج 🖋موضوع: ناگفته های فضای مجازی در اغتشاشات اخیر 🕣 تاریخ: دوشنبه ۲ آبان ساعت ۲۱:۳۰ 🔶لینک ورود به نشست https://rubika.ir/tahlil_samen
👓 آقای عبدالحمید چه کسی شما را نماینده اهل سنت کرده؟! ❗️ سال گذشته مولوی عبدالحمید حرفهای ساختار شکنانه‌ای زده بود؛ علمای اهل سنت سایر نقاط کشور به خوبی و محکم در برابر او ایستادند! ✅ بخشی از متن بیانیه روشنگرانه علمای اهل سنت خطاب به عبدالحمید: ❗️ جناب مولوی عبدالحمید؛ اظهارات اخیر شما علاوه بر ایجاد نگرانی بین عموم مردم باعث انشقاق میان  شده است. ❗️ چه کسی این نمایندگی را به حضرتعالی اعطا کرده که از جانب اهل سنت کشور سخن برانید و با افراطی گری و سیاسی کاری مطالبات به حق جامعه اهل سنت را به بهانه های مختلف، به حاشیه و انحراف بکشانید. این قبیل مواضع و تندروی‌ها به غیر از دلسرد کردن حاکمیت چه سودی به حال مردم دارد؟  آیا مسئولیت تبعات منفی هرگونه تغییر نگاه احتمالی حاکمیت به جامعه اهل سنت را می پذیرید؟! ما اهل سنت شمال غرب کشور؛ ضمن تاکید بر لزوم احترام به عقاید، مقدسات و حقوق همه مذاهب به ویژه جامعه اهل سنت، از بانیان هر گونه و تندروی تبری جسته و تنها راه پیگیری مطالبات و خواسته‌های خود را  فعالیت‌های مدنی در چهارچوب  می دانیم.