حضور حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در مراسم بزرگداشت والده گرامی جناب حجت الاسلام و المسلمین طه بروجردی
🔹 مجلس بزرگداشت والده گرامی جناب حجت الاسلام و المسلمین طه بروجردی روز دوشنبه در قم برگزار گردید.
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🌐 mvaezjavadi.ir
🆔 @m_vaezjavadi
💢 اندیشه روح الله
▫️ یکی از مهم ترین اندیشه های #امام_رضوان_الله_تعالی_علیه،
اسلامیت در کنار جمهوریت
بوده که چنین امری سابقه نداشته است.
ممکن است ما بگوییم که به لحاظ پیشینه تاریخی اسلام، مسئله بیعت و امثال آن مطرح بود، اما با نگاه امروزی تعبیر #جمهور متفاوت با آن تعابیر سنتی مثل بیعت است.
امام هم با این تعبیر، رویکرد واقعی داشت و می خواست که جمهور به معنای واقعی جمهور به صحنه بیاید. امام این موفقیت را برای اسلام مثل روز می دید... .
▫️ #اندیشه_امام در رابطه با اسلام بدین نحو است که اسلام دینی می باشد که کاملاً سیاست را در بطن خود دارد. خیلی ها معتقدند اسلام، دینِ عبادی و اخلاقی است. اما اینکه سیاست و حکومت داشته باشد، در اندیشه آنان وجود ندارد.
امام کاملاً معتقد است و باور دارد که اسلام یک دینی است که همان طور که عبادات و معاملات دارد، #سیاست هم دارد.
↙️ مطالعه کامل:
https://mvaezjavadi.ir/fa/w/-161
#سالگرد_امام_خمینی_ره
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
#واعظ_سخن
🌐https://mvaezjavadi.ir
🆔 @m_vaezjavadi
فاصله از جمهوریتِ امام؛ زنگ خطر برای نظام اسلامی/ ضرورت بازگشت به گفتمان اصیل امام با تکیه بر دلسوختگان انقلاب
🔹استاد مرتضی جوادی آملی: امام بارها و بارها فرمودند که جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد؛ نه به سمت جریان های غربی بروید تا حکومت دموکراتیک اسلامی شود و نه به سمت جریان های افراطی دینی بروید که حکومت اسلامی شود... .
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
#مصاحبه
👇👇👇👇
🌐 mvaezjavadi.ir
🆔 @m_vaezjavadi