⭕️ شرکتهای اسلحهسازی، تنها سودآور مالیِ جنگ غزه
🔍 در جنگ اخیر، نه تنها طرف فلسطینی، که حتی طرف صهیونیستی نیز تقریباً در تمامی حوزههای اقتصادی، صنعتی و نظامی متضرر شد. در این بین، صنعت اسلحهسازی (به ویژه شرکتهای آمریکایی و اسرائیلیِ تولید و تأمین تسلیحات برای رژیم صهیونیستی) شاید *تنها حوزهای بود که نه فقط آسیب ندید، بلکه دائماً بر سود مالیاش افزوده شد.*
🔫📊 مطابق دادههای شبکه الجزیره، همانطور که در تصویر پیداست، در میان شرکتهای تسلیحاتی آمریکایی (قرمزرنگ)، *شرکت آر.تی.اکس* (RTX Corporation) بیشترین سود را داشته، به نحوی که از زمان عملیات طوفان الأقصی و آغاز جنگ گسترده علیه نوار غزه، 13.46درصد بر ارزش سهام آن افزوده شده است. در میان شرکتهای اسلحهسازیِ اسرائیلی (آبیرنگ) نیز *دو شرکت AERODROME و ThirdEye* به ترتیب 202درصد و 83.73درصد افزایش را در ارزش سهام خود شاهد بودهاند که رشد قابلتوجهی به نظر میرسد.
💡 نکتۀ تأملبرانگیز در این بین آن است که این دو شرکت اسرائیلی، از جمله شرکتهای تخصصی در *حوزۀ پهپاد و صنایع وابسته* هستند که این امر، بار دیگر، *اهمیت نبرد پهپادی به مثابۀ نسل جدید جنگهای امروز* را خاطرنشان میکند؛ چنانکه پیشتر و در خلال جنگ اوکراین نیز اهمیت نقش پهپادها در تعیینتکلیف متغیرهای میدانی و دیپلماتیک جنگ، رخ نموده بود.
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سکانس جنجالی از دادگاه مفسد اقتصادی در سریال «گناه فرشته»
🔻حربه وکیل یک مفسد اقتصادی برای نجات موکلش در دادگاه؛ از حمله به نماینده دادستان تا سفید کردن اقدامات مفسد اقتصادی
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سکونت ایرانی ها به سبک آفریقایی ها در دورانی که میگن با شکوه بوده !!!
✅کانال تاریخ پهلوی👇
https://eitaa.com/joinchat/4153737506C363110af5c
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 می دونید سال 50 قیمت هر دلار چقدر بود؟
بخش ناگفته حقیقت رو در فیلم حتما ببینید
✅کانال تاریخ پهلوی👇
https://eitaa.com/joinchat/4153737506C363110af5c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️عادی سازی همجنسگرایی در ایران توسط بلاگرا!
🔹درحالیکه اصلا معلوم نیست اونی که پیششه واقعا مادرش باشه، چرندیات خودشو به خورد مخاطب میده
🔹و همچنان مجلس در پیج و خم تصویب قانون صیانت از فضای مجازی!
📲 رسانه ای #غدیر تا #ظهور👇
https://eitaa.com/joinchat/2985033989C66ea84d498
📌 عضو شوید☝️
🔴 بعد از فوت رضا کیانیان هم یکی این عکسو استوری میکنه میگه: ارزشاش رو داشت؟
🔹چطوره؟!
«مهدی عباسیان»
📲 رسانه ای #غدیر تا #ظهور👇
https://eitaa.com/joinchat/2985033989C66ea84d498
📌 عضو شوید☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غزه شهرمن 💔
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکم همسرداری یاد بگیریم
آقایون... خانوما تو عصبانیت از افعال معکوس استفاده میکنن،گفت برو نمیخوام ریختت رو ببینم، یعنی بیا بغلم😅
خانوماااا، آقایون تو عصبانیت از افعال معکوس استفاده نمیکنن. وقتی میگه نیا سمتم میخوام تنها باشم نرو سمتش😝
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
✍ نگاهی به پیشینه و جایگاه شب چله (یلدا) در فرهنگ ایران
🔹 جشن « یلدا » یا جشن « شب چله » در آخرین شب پاییز ( ۳۰ آذر ماه) که بلندترین شب سال نیز هست ، در خاستگاه اصلی خود ایران با شور و شوق فراوان برپا می شود . این جشن ریشه در آیین کهن مهر دارد که دیر زمانی در ایران و سپس در بسیاری از کشورهای آسیا و اروپا گرامی داشته می شد. شادمانی، گردهمایی خانوادگی و خوردن میوه هایی همچون هندوانه و انار و خشکبار از آیین های ویژه جشن یلدا است.
👈 پیشینه آیین مهر : در هزاره های دور ، مردمانی که در طبیعت زندگی می کردند بر اثر مشاهده خورشید و ماه و ستارگان و تجربه تغییرات طبیعی فصول و کوتاهی و بلندی روز و شب ، فعالیت های روزانه خود را بر بنیان این پدیده های طبیعی و دگرگونی های آن ها تنظیم می کردند و از آن ها بهره های فراوان می بردند. از این روی زندگی بخشی این پدیده های طبیعی را ستودند و آنان را تجلی وجود خداوند دانستند و از میان این پدیده های طبیعی ، خورشید که با پرتوهایش ( مهر ) به این زمین و همه زیستمندان روی آن گرمای زندگی می بخشید ، بیش از همه مورد ستایش قرار گرفت. سپس مردمان با اندیشیدن و ژرف نگری در بزرگترین منشاء نور مادی ( خورشید ) و شناخت اثرات زندگی بخش پرتو های آن ( مهر ) به شناخت بزرگترین منشاء نور معنوی ( خداوند ) دست یافتند . آنگاه مهر معنوی خداوند را ستودند و کوشیدند تا این صفت خداوندی را که به معنای صلح و دوستی ، محبت و پیمان داری و میانه روی است ، در نهاد خود نیز پرورش دهند.
🔸مهر ، در زبان سنسکریت Mitra ، در اوستایی Mithra ، در زبان پهلوی Mitr و در پارسی امروزی Mitra یا Mehr گفته می شود.
🔹مهر ، در زبان های سنسکریت و اوستایی به معنای پیمان و همبستگی و پیوستگی دو یا چندین نفر است . مهر در زبان پارسی نیز محبت و دوستی ، آشتی و پیمان معنا می دهد . براین پایه در فرهنگ ایران « مهر» دشمن دروغ و دروغگو است چون نمی توان از انسان بدکردار و دروغ گفتار انتظار داشت که پایبند به پیمان باشد و کسی می تواند به پیمان خود وفادار باشد که گوهر راستی را برگزیده باشد.
اگر مهر را عینی تر کرده و پوششی زمینی به آن بدهیم ، پایداری هستی و گسترش نیکی محض را در آن جلوه گر خواهیم یافت . مهر ، جلوه ای از پیمان انسان با انسان ، پیمان انسان با محیط اجتماعی و طبیعی ، و مسئولیت پذیری برای نگهبانی از خانواده ، شهر و کشور است. در یک نگاه ژرف تر انسان پایبند به پیمان ، پرچمدار و نگهبان هستی خواهد بود . بنابراین پایبندی به پیمان با آبادانی مترادف می شود ، و پیمان شکنی با ویرانی و ظلمت هم معنا می گردد . بر پایه این دیدگاه ، نظام کیهانى نیز بر مدار نظم و هنجاری (اَشا) مى چرخد که نمودى از اصل پیمان و نگهداشت آن است.
این دیدگاه در فرهنگ و ادب ایران زمین بسیار تاثیر گذاشته است. در همین راستا ، شانزدهمین روز هر ماه و هفتمین ماه سال در گاهشماری ایرانى نام مهر بر خود دارد.
👈همچنین یشت دهم از کتاب اوستاى متاخر نام مهر را بر پیشانى دارد. به گزارش هردوت نیز ایرانیان از دوره هخامنشى نام مهر را بر فرزندان خود مى گذاشتند .البته امروز نیز نام مهر یا میترا را همچنان برفرزندان خود مى گذارند و افزون بر آن واژه پیمان را نیز به عنوان نامی برای فرزندان خود برمی گزینند .
پیروان آیین مهر به نشانه پیمان دوستى حلقه مهر را بر انگشتان یکدیگر می نشاندند و این نماد زیبا امروز در جوامع بشرى به شکل حلقه زناشویی به هنگام پیوند و پیمان زناشویی بین دو زوج جوان تبادل می شود.
آیین مهر در ایران زاده شد ، به بالندگی رسید و هزاران سال به چهره ها و جلوه های گوناگون در همه سرزمین های پهناور ایرانی پایدار ماند و پیروان فراوان داشته و دارد .
🔹جشن یلدا ، جشن زایش مهر : هزاران سال پیش ، ایرانیان دریافته بودند که از آغاز دی ماه ، روزها به تدریج بلندتر و شب ها کوتاه تر می شود و خورشید هر روز بیش تر در آسمان می ماند و نور و گرمی می پراکند. از این روی در پایان آخرین شب پاییز ( درازترین شب سال ) و سپیده دم نخستین روز زمستان، برآمدن نخستین پرتوهای خورشید تابان را که « مهر می نامیدند ، به عنوان لحظه زایش مهر جشن می گرفتند که بعد ها جشن یلدا و یا جشن شب چله نامیده شد و تا امروز باقی مانده است. یلدا واژ ه ای سُریانی و به معنای زاده شدن است که توسط مسیحیان سُریانی به ایران آورده و ماندگار شد.
ایرانیان از اول دی ماه تا دهم بهمن ماه (جشن سده ) را که ۴۰ روز است چله بزرگ می نامند و از دهم بهمن ماه تا بیستم اسفند ماه را نیز چله کوچک می نامند.
🔘کارگاه آموزشی/تاریخ بدانیم 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2976842002C42d75c84f3
📸 دیدن شكوه بی مانند معماری ایرانی همراه با محاسبات دقيق رياضی و نجوم در هنگام برآمدن خورشيد در نخستين روز پس از شب یلدا در بامداد نخستین روز دی ماه برابر درب برج رادكان نور خورشيد بگونهای باور نکردنی مستقيم از درب پشتی برج وارد و از درب جلوی برج خارج مي شود كه نشانهٔ آغاز چلهٔ زمستان می باشد.
🔹برج رادکان ، تنها برجی است که توانایی تعیین چهار فصل ، سال کبیسه و آغاز نوروز را دارد.
این برج یادگاری است جاودانه و جهانی از ریاضی دان ، ستاره شناس و دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین توسی .
🔘کارگاه آموزشی/تاریخ بدانیم 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/2976842002C42d75c84f3
✍ سکونت از ۴۰هزار سال پیش !
🔹به عقیده بسیاری از باستان شناسان، لرستان از چهل هزار سال پیش به وسیله اقوامی كه به علت نداشتن خط، هویت آنها ناشناخته مانده، سکونت گاه بوده است. در این عهد، انسان پیش از تاریخ، در شكاف ها، غارها یا پناهگاه های سنگی زندگی كرده و از طریق شكار و جمع آوری دانه های وحشی امرار معاش می كرد. به طور كلی بازمانده های فرهنگی جوامع پیش از تاریخ لرستان ، بیانگر آن است كه این جوامع به تدریج مراحل تكامل فرهنگی از جمله دوره پارینه سنگی، میان سنگی، نوسنگی و شهر نشینی را پشت سر گذاشته اند. بدین ترتیب لرستان از نظر باستان شناسی یكی از مراكز مهم است ، زیرا از جمله معدود سرزمین هایی است كه انسان برای اولین بار به اهلی كردن حیوانات و نباتات پرداخته، یا به عبارت دیگر زندگی ده نشینی و كشاورزی را كه لازمه پیدایش تمدن است، آغاز كرده است.
🔘کارگاه آموزشی/تاریخ بدانیم 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/2976842002C42d75c84f3
☑️بزرگترین ناترازی موجود در کشور، ناترازی شرف و شعور بین مسئولین، مشاوران و تریبونداران است!
✔️همانها که یک کلمه از شرکت مسئولین در اجلاس چند روز پیش COP و اهداف شومش در پوشش مبارزه با تغییرات اقلیمی نمیگویند، به یکباره دوره افتادهاند و نگران ناترازی انرژی و تأثیراتش بر آلودگی شدهاند!
❓مگر ممکن است بدون در نظر گرفتن اسناد بینالمللی که متاسفانه دولتها مو به مو در حال اجرایش هستند و دستورات اجلاسی که آقایان بیسر و صدا در آن شرکت میکنند، برای مملکت نسخه پیچید!؟
💢امان از این اتحاد شوم ریشوهای بیریشه و ریش تراشیدههای غرب لیس!
✔️همان چغندرهایی که در برابر مافیای خودرو لال هستند، مافیای نفت را ندیده میگیرند، اجرای تعهدات پاریس را نمیفهمند، هنوز نمیدانند فلان رییس جمهور، پاسپورت انگلیسی دارد یا نه (و جنایات هشت سالهاش را با یک هشتگ ماستمالی کردند) اما برای شمردن لقمه رعیت کارتخوان ویژه تعبیه میکنند!
✔️همان قماشی که با کلید واژهء «یارانه پنهان» زورشان را زدند و با پایان اجلاس COP28 ساز «ناترازی» کوک کردند!
✔️دانشگاه آریامهر، (همان که بنا بود شریف باشد ولی نشد) که به اعتراف خودش مغز متفکر اجرای سند ۲۰۳۰ است هم با برگزاری میزگردهای «ناترازی» به خوبی در حال پیشتیبانی لجستیک از این ملیجکان انقلابینما است!
❓برای مقطوعالنسل کردن میلیونها ایرانی چه غلطی کردید که ناترازی انرژی اینقدر نگرانتان کرده؟ مگر نسلی هم باقی میماند تا انرژی لازم داشته باشد که ادعای نگرانی دارید؟
❓چطور راه اندازی CBDC برایتان ترسناک نبود؟ چطور برای کنترل هوشمند، کنتورهای هوشمند، برابری جنسی، راه اندازی شهر فرشها و اعتراف امیرعبدالهیان و خزعلی به اجرای موذیانهء ۲۰۳۰ و … به غیرتتان برنخورد؟
❌این دستور کار ارباب در اجلاس COP28 بر پایان استفاده از انرژیهای هیدروکربنی (که به دروغ فسیلی نام گرفتهاند) و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر است!
❓چرا باید باور کنیم شما در این نگرانیتان منافق نیستید؟
❓چرا هیچکدامتان از میلیاردها دلار هزینهء تغییر این سیستم انرژی حرفی نمیزنید؟
💢آنها را که لازم دانستند با تیر بزنند، پشت فرودگاه، در جاده دماوند، وسط تهران و یمن زدند...
☑️با دیانای سیب زمینی فاز مجاهدت برندارید لطفاً!
✍🏻مهندس میزوجی
@jahade_tabien1