eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
26.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅⚠️ پاسخ‌های یک زائر اربعینی به صدای آمریکا ❌ آیا جمهوری اسلامی ایران از اعتقادات مردم سوءاستفاده می‌کند؟ ❌ آیا جمهوری اسلامی ایران صرفا برای اربعین هزینه می‌کند؟ ❌ آیا پایه گذار راهپیمایی صرفاً ایران است؟   
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
📌متن شبهه:👇 متن فیلم شبکه اجتماعی👇 چند روزیه توی مجازی مینویسن‌ زائران کربلا پوز کوروش دوستان را زدند!! کربلا:قطار،ماشین،اتوبوس در اختیار پاسارگاد:بستن راهها،جلوگیری از تردد خودروهای شخصی کربلا: وای فای پرسرعت مجانی پاسارگاد : قطعی تلفن،موبایل و اینترنت کربلا : انواع خوراکی و آشامیدنیه مجانی پاسارگاد:قطع کردن آب کربلا:پرداخت وام بدون سود پاسارگاد: دستگیری،پرونده سازی و زندان کربلا:تشویق کلیه رسانه‌ها پاسارگاد:لغو تورها و بستن راهها کربلا:کمتر از سه میلیون نفر (آمار روزنامه ایران) پاسارگاد:بیش از شش میلیون نفر (آمار پلیس راه فارس) حداقل در شرایط برابر مقایسه کنید التماس تفکر... 📌پاسخ به شبهه👇 ❌ ایجاد دوگانه «کوروش کبیر» و «امام حسین(ع)» منطقی نیست و از سوی هر کسی مطرح شود، غیر قابل قبول است. 🟢 اگر شخصیت کوروش کبیر آنگونه که گفته می‌شود، شخصیتی یکتاپرست، عادل، آگاه و با اخلاق باشد، برای طرفداران امام حسین(ع) هم قابل ستایش است. 👈 زیرا ملاک و معیار برجستگی شخصیت‌ها، همین ارزش‌های اخلاقی، دینی و انسانی است. عدالت‌ورزی به هر میزان و هر سطحی که باشد، قابل ستایش است. 🟢 طرفداران کوروش کبیر هم اگر بخاطر ویژگی‌های شخصیتی او همچون عدالت‌ورزی و آگاهی و منش انسانی، وی را ستایش می‌کنند، طبیعتاً باید برای امام حسین(ع) هم ارزش قائل باشند؛ چرا که حسین(ع) هم مظهر تامّ و تمام همین ویژگی‌های اخلاقی، دینی و انسانی است. ⚠️ اما اگر تنها ملاک و معیار ستایش افراد، نژاد آنها باشد، و ما بر اساس نژاد پرستی بخواهیم شخصیتی را ستایش کنیم، آن وقت این دوگانه جدّی می‌شود. ▪️ در دنیای امروز، برای همه‌گان روشن شده که چیزی به نام نژاد برتر واقعیت ندارد و از لحاظ علمی و اخلاقی هیچ نژادی برتر از نژاد دیگر نیست. پس تمایلات نژادپرستانه، ناشی از تعصبات جاهلانه است. 🔰 فارغ از این مباحث، خوب است بدانیم که جمهوری اسلامی با شخص کوروش کبیر مشکلی ندارد. ▪️ او با افرادی مشکل دارد که با نام کوروش میخواهند علیه این نظام آشوب و فتنه به پا کنند. 📌 نه فقط در جمهوری اسلامی بلکه در هر حکومت دیگری، اگر بخواهید به نام اسطوره‌ها، علیه آن حکومت فتنه به پا کنید با شما مقابله خواهد شد. 👈 حال اگر به آرمان‌های خود باور عمیق داشته باشید، تا پای جان استقامت خواهید کرد؛ مثل انقلابیونی که با نام حسین(ع) رژیم وابسته ستم‌شاهی را سرنگون کردند. 👈 اما اگر از آرمان و استقامت و مبارزه سر در نیاورید، صدایی که بلند کرده‌اید در نطفه خفه می‌شود و خودتان هم دیگر همه چیز را فراموش می‌کنید. دقیقاً مثل کسانی که می‌خواستند از پاسارگاد فتنه‌انگیزی کنند اما مثل آب خوردن جمعشان کردند.
🛑 ۲شهریور سالروز شهادت چریک ۱۰۰۰چهره حجةالاسلام سيدعلی 🔸 : ما نیمی از انقلاب را از این شهید داریم، اگر ۱۰ تن مثل او داشتیم، دنیا تحت سلطه اسلام بود... 🇮🇷 ‌