eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
903 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥|ماهواره های «کوثر و هدهد» با موفقیت توسط موشک ماهواره بر سایوز پرتاب شدند 🔸ماهواره های «کوثر و هدهد» توسط موشک ماهواره بر سایوز از پایگاه وستوچنی روسیه پرتاب شدند
مراسم چهلم شهید سید حسن نصرالله فردا در تبریز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: 🔹️مراسم چهلمین روز شهادت دبیرکل حزب الله لبنان سید حسن نصرالله و سردار شهید نیلفروشان فردا سه شنبه ۱۵ آبان ماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ در مصلی امام خمینی تبریز برپا خواهد شد. 🔹️نظیر این مراسم در مصلی ها و مساجد سراسر استان برگزار می‌شود تا تجدید عهدی با خون پاک سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و دیگر شهیدان گلگون کفن محور مقاومت و همچنین تجلی غیرت و عزمی استوار برای پایداری در مسیر حق و مقاومت باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر اسرائیل را نزنیم فجایع بزرگی اتفاق می‌افتد غلامرضا قاسمیان، استاد حوزه و دانشگاه: 🔹امیرالمومنین به فرزند خود سفارش کرده شروع کننده جنگ نباش ولی اگر دعوت به جنگ شدی جانانه وارد شو و جواب بده 🔹ما روزی باورمان نمی‌شد اسرائیل جرئت داشته باشد به ما حمله کند 🔹دشمن قلق‌گیری کرده و منتظر است ببیند ما چه حرکتی انجام می‌دهیم 🔹مسئولین باید کیفیت کار را دربیاورند، بحث پاسخ یک بحث فنی است، اما اگر ما نزنیم و پاسخ ندهیم فجایع بزرگی اتفاق می‌افتد.
جاسوسی که فریب پول وزندگی اشرافیگری راخورد. او در لباس روحانیت وخود را از سادات جا زده بود. او پیشنماز بچه های حزب الله بود اویار دست راست نصرالله بود و او قاتل جان سید نصرالله وسید هاشم شد . بعد از لو دادن مکان رهبران حزب الله به اسرائیل پناهنده شد تا از وعده های حرامزادگان بهرمند شود . اما گالانت با دست خود او را گلوله باران کرد . گالانت هنگام کشتن جاسوسش گفت کسی که قاتل بهترین دوستش باشد برای اسرائیل دوست نخواهد شد.
چهل روز ناباورانه گذشت 40 روز گذشت و 40 سال که هیچ، 400 سال هم بگذرد نام شهید آیت‌الله «سیدحسن نصرالله» با جهانی گره خورده که در آن مردانگی و صلابت، صداقت و شهامت، انسانیت و کرامت مانند جد بزرگ و بزرگوارش علی بن ابی‌طالب (ع) یکجا معنی می‌شود. چه می‌شود کرد از این دنیایی که کسی چون سیدِ مقاومت نباشد.
4.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخابات در آمریکا به زبان ساده/ الکترال‌ها چه کسانی هستند و چه نقشی در انتخاب رئیس جمهور دارند؟
37.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 انتقام نزدیک است... 📽 فیلمی بسیار زیبا و دیدنی از تونل های مملو از موشک و پهپاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رجزی شنیدنی 🎙تیغ ما تشنه‌ی خون است به زینب سوگند موسم عشق و جنون است به زینب سوگند کار ما ، دادن جان ، مثل سلیمانی‌هاست این شهادت به خدا عادت ایرانی‌هاست لشگر ابرهه با فیل اگر آمده است نوبت بارش سجیل ، دگر آمده است... ✌️فَانَّ حِزبَ الله هُمُ الغالِبون 🇮🇷 إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ بی‌تردید ما از مجرمان انتقام می‌گیریم
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جمله زیبای دکتر عراقچی: توانمندی های جمهوری اسلامی وارداتی نیست که با ۴ تا موشک و بمبارون از بین بره، علمو مگه میشه با موشک زد. 🔹امروز هر ایرانی وطن دوستی به خودش میباله که رهبری داریم که از سالها پیش تاکید به «MADE IN IRAN» داشتند.