⚜وحدت حوزه و دانشگاه
۲۷ آذرماه یادآور شهادت مظلومانه شهید آیت الله دکتر مفتح است.
🔷به مناسبت شهادت ایشان، این روز به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری شد.
❓سوال:
وحدت حوزه و دانشگاه به چه معنی است؟
وحدت به معنای پیوند علم و دین است.
🔸معمولا فضای دانشگاه، بیشتر در جهت ریل گذاری امور مادی است و در حوزه های علمیه، فضای ریل گذاری بیشتر به سمت امور معنوی است.
🔷وحدت حوزه و دانشگاه در یک جمله یعنی اینکه این ریل گذاری ها یکی شوند. پیوند دهیم بین مادیات و معنویات زندگی. یعنی از طریق دین پیوند دهیم بین مادیات و معنویت. این یعنی پیوند بین حوزه و دانشگاه.
#پیوند_حوزه_و_دانشگاه
#شهید_آیت_الله_مفتح
#دین
#علم
#معنویت
#منبرک
http://www.manbarak.ir/6660
✅ برای عضویت در کانال منبرک در #ایتا روی لینک زیر کلیک کنید:
http://eitaa.com/joinchat/1587740672C316ff671c3
🍉شب يلدا
(به بهانه شب یلدا )
يك ثانيه از عمر همين يك شب يلدا
باعث شده تا صبح به يادش بنشينيم
ده قرن ز عمر پسر فاطمه طي شد
يك شب نشد از داغ فراقش بنشينيم
#حضرت_مهدی عجل الله تعالی فرجه
#شب_یلدا
#منبرک
http://www.manbarak.ir/
✅ برای عضویت در کانال منبرک در #ایتا روی لینک زیر کلیک کنید:
http://eitaa.com/joinchat/1587740672C316ff671c3
⚜آیا واقعا مختار خوب بود؟
(به بهانه ۱۴ ربیع الثانی، سالروز قیام جناب #مختار)
🔷عبدالله بن شریک می گوید:
روز عید قربان نزد امام محمدباقر(علیه السلام) رفتم و در مجلس ایشان نشسته بودم که مردی از اهل کوفه وارد شد.
مرد کوفی اصرار داشت بر دست امام(علیه السلام) بوسه زند و ابراز ارادت بسیار کرد. حضرت از او پرسیدند؛ تو کیستی؟
🔸مرد کوفی عرض کرد؛ من «ابومحمد، حکم بن مختار» هستم.
امام (علیه السلام) او را در کنار خود نشانید و تکریم کرد.
🔻فرزند مختار گفت: ای پسر رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلام) مردم درباره پدرم سخن ها گفته اند ولی به خدا سوگند آنچه شما در حق پدرم بفرمایید را حق می دانم.
حضرت پرسیدند: مگر درباره پدرت چه گفته اند؟
حکم بن مختار در پاسخ گفت؛ می گویند پدرم کذاب بوده است!
امام محمدباقر علیه السلام فرمودند:
🔶سبحان الله ! پدرم به من خبر داد که مهریه مادرم از آنچه مختار فرستاده بود تامین شد . سپس دو مرتبه فرمود رحم الله ابوک رحم الله ابوک. مختار هیچ حقی از ما را نگرفته نگذاشت. قاتلان ما را کشت و به خونخواهی ما برخواست.
منبع:بحارالانوار، جلد ۴۵ صفحه ۳۵۱
#جناب_مختار
#قیام_مختار
#امام_محمد_باقر علیه السلام
#منبرک
http://www.manbarak.ir/3818
✅ برای عضویت در کانال منبرک در #ایتا روی لینک زیر کلیک کنید:
http://eitaa.com/joinchat/1587740672C316ff671c3
mokhtar.pdf
حجم:
630.8K
🔷عمل به وظیفه یا شهرت طلبی؟ / خاطره همسر امام خمینی (رحمت الله علیه) از پذیرش قطعنامه ۵۹۸
📚#داستانک:
در صفحه ۳۹۲ کتاب «بانوی انقلاب خدیجه ای دیگر» در مطلبی با عنوان «جام زهری که امام نوشید» (به قلم علی ثقفی) به نقل از همسر امام رحمت الله عليه آمده است:
🔸هنگامی که خبر پذیرش #قطعنامه را شنیدم از آقا سؤال کردم چرا شما خودتان مسئولیت پذیرش قطعنامه را به عهده گرفتید؟ چرا پیشنهاد آقای هاشمی را که گفته بود اجازه بدهید من اعلام کنم و تبعات آن را بپذیرم شما قبول نکردید؟
❌آقا به من پاسخ داد یعنی من قهرمان شوم و دیگری قربانی؟! خانم از خدا بخواه این آخر عمری در چنین جهنمی نیفتم.
🔻🔻🔻🔻
گاه ما به خاطر اینکه محبوب بشیم و بعد از مرگ خاطرات خوبی از ما نقل شود دیگران را قربانی می کنیم.
مثلا رهبری اگر بخواهند محبوب شوند می توانند در صحبتهایشان ۴ تا بد و بیراه به دولت بگویند. آن وقت همه می گویند آفرین.
اما گاه #وظیفه چیز دیگری است.
#امام_خمینی رحمت الله علیه
#مقام_معظم_رهبری مد ظله العالی
#وظیفه
#شهرت
#محبوبیت
#منبرک
http://www.manbarak.ir/7334
✅ برای عضویت در کانال منبرک در #ایتا روی لینک زیر کلیک کنید:
http://eitaa.com/joinchat/1587740672C316ff671c3
⚜ایران، خانه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه)
(به بهانه ۹ دی ؛ روز رسوا شدن فتنه گران)
🔶یکی از مراجع بزرگ شیعه ؛ حضرت آیت الله میرزای نائینی است که به استادالفقهاء و المجتهدین شهرت داشته اند.
ایشان استاد بسیاری از مراجع ؛ از جمله آیات عظام ، میرزا مهدی اصفهانی، ابوالقاسم خویی ، محسن حکیم ، علامه طباطبایی، سید جعفر حسینی شاهرودی ،سید احمد شهرستانی، میرزا محمود حسینی زنجانی، محمدتقی بهجت، سید عبدالرسول آیتی بهبهانی ،سید جمال الدین گلپایگانی ، سید محمد حجت کوه کمری ،سید محمد هادی میلانی ،شیخ محمدتقی آملی ،میرزا هاشم آملی و بسیاری دیگر از مراجع و بزرگان بوده اند.
🔶در دوران جنگ جهانی اول و اشغال ایران توسط قوای انگلیس و روس خیلی نگران بودند از این که کشور دوستداران امام زمان (عجل الله فرجه) از بین برود و سقوط کند.
شبی به امام عصر (عجل الله فرجه) متوسل می شود و در خواب می بیند دیواری است به شکل نقشه ایران که شکست برداشته و خم شده است و در زیر این دیوار تعدادی زن و بچه نشسته اند و دیوار دارد روی سر آنها خراب می شود.
🔷مرحوم نائینی در عالم خواب مشاهده می کند که حضرت ولی عصر (عجل الله فرجه) تشریف آوردند و دیوار در حال ریزش را سر جایش قرار دادند و فرمودند:”اینجا(ایران شیعه) خانه ماست، می شکند، خم می شود، خطر است ولی ما نمی گذاریم سقوط کند” [ملاقات با امام عصر(عجل الله فرجه) صفحه ۱۳۷]
این داستان ؛ قابل توجه فتنه گران ❌ باشد . این کشور، کشور امام زمان است و این منافقین نمی توانند این کشور را به دست آمریکا بدهند.
#حماسه_نه_دی
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه
#ایران
#فتنه_گران
#منافقین
#منبرک
http://www.manbarak.ir/2367
✅ برای عضویت در کانال منبرک در #ایتا روی لینک زیر کلیک کنید:
http://eitaa.com/joinchat/1587740672C316ff671c3
🔷بصیرت سیاسی
(به مناسبت حماسه ۹ دی)
یکی از انواع بصیرت، #بصیرت_سیاسی است. مصداق مهمش شما مردم هستید که در سال ۸۸ نگذاشتید ایران مانند سوریه شود. در کشور ما هم داعش بود منتهی به رنگ سبز بود، سیاه نبود.
🔸مگر فتنه گرها، شهید صدرزاده را که در راه دفاع از حرم حضرت زینب (سلام الله علیها) به شهادت رسید، با قمه نزدند؟
مگر شهید ذوالفقاری، از شهدای مدافع حرم را -که کتاب پسرک فلافل فروش در مورد ایشان به چاپ رسیده است- با آجر به صورتش نزدند؟
مگر شهید ستاری را جلوی دوربین آتش نزدند؟
مگر در روز عاشورا یک خانم چادری را به جرم چادری بودن عریان نکردند؟
مگر یکی از مسئولین نیروی انتظامی را عریان نکردند؟
🔸خیلی از اینها را تلویزیون نشان نداد. شما در اینترنت جستجو کنید: لحظه آتش زدن شهید ستاری در سال ۸۸٫ ببینید چطور جلو زن و فرزندش ایشان را آتش می زنند؟😔
مگر عکس امام (رحمت الله علیه) و آقا را آتش نزدند؟
مگر به مسجد حمله نکردند و آن را آتش نزدند؟
مگر به پایگاه های بسیج حمله نکردند؟
اینها داعش بودند، مگر داعش شاخ و دم دارد؟
🔸اما مردم در مثل امروز آمدند و چه حماسه ای درست کردند.
📚#داستانک:
شخصی به شهید بهشتی گفت: آقا مگر نمی دانید بنی صدر خائن است؟ پس چرا به امام نمی گویید تا او را عزل کنند.
شهید بهشتی گفتند: من خودم سال ۴۳ بنی صدر را به امام معرفی کردم و گفتم ایشان دانشجوی فعالی است. اما امام فرمودند من یکی دو مورد از مقالات ایشان را خوانده ام و به ایشان مشکوکم.
بار دیگر در سال ۵۷ که این جریان را فراموش کرده بودم، بنی صدر از من خواست که برایش از امام تأییدی بگیرم. ایشان دوباره به من گفتند که من به ایشان مشکوکم! حالا شما می خواهید که من امام را از مسائل کشور مطلع کنم!؟
🔻🔻🔻
این بصیرت می شود، که انسان ۱۰ سال قبل، ۲۰ سال بعد را تشخیص دهد.
مردم ما هم با بصیرت بودند، قبل انتخابات تشخیص دادند که بهانه سر رئیس جمهور نیست، بهانه برای جمهوری اسلامی و اصل اسلام است.
#حماسه_نه_دی
#بصیرت
#داعش
#فتنه_سبز
#فتنه
#منبرک
http://www.manbarak.ir/5950
✅ برای عضویت در کانال منبرک در #ایتا روی لینک زیر کلیک کنید:
http://eitaa.com/joinchat/1587740672C316ff671c3