eitaa logo
دلنوشته های یک طلبه
100.7هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
725 ویدیو
129 فایل
نوشتارها و رمان های محمد رضا حدادپور جهرمی ادمین: @Hadadpour سایت عرضه آثار: www.haddadpour.ir توجه: هر نوع استفاده یا برداشت و کپی و چاپ مستندات داستانی چه به صورت ورد یا پی دی اف و ... و حتی اقتباس برای فیلم‌نامه و تئاتر و امثال ذلک جایز نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷رفقا به علت فرصت محدود و تکثر موضوعات و حوادث، مجبورم مثل دیشب، ده تا موضوع را در ده تا پست، در یک شب بنویسم و تقدیم کنم. امیدوارم این روش ارائه، سبب کم توجهی عزیزان به موضوعات نشود. مِمبِرزْهای عزیز☺️
دلنوشته های یک طلبه
یک ساعت بعد اینکه خاکمون میکنن، مردم سر ناهار ختم به فکر اینن که نوشابه شون زرد باشه یا سیاه... پس
یکی را می‌شناسم، کارش ایراد گرفتن است. اسمش را گذاشته‌ام کارشناس ارشد عیب‌گذاری. سبکش این‌طوری است که به همه چیز آدم‌ها گیر می‌دهد. از پیراهن و کفش و دامن و شلوار بگیر تا مو و آرایش و گردنبند و گوشواره، تا موسیقی و آهنگی که گوشش کنند، تا لهجه و شکل حرف زدن، تا غذا پختن و خوردن، تا مهربانی و بداخلاقی کردن، تا جوری که اگر زنند با شوهرشان حرف می‌زنند و اگر مردند با زنشان، تا اگر متاهلند چگونه با مجردها می‌پلکند و اگر مجردند چکار به کار متاهل‌ها دارند، تا چرا فلان درس را خوانده‌اند و چرا تا فلان مقطع خوانده‌اند، و اگر باز مجردند چرا با فلانی ازدواج نمی‌کنند و اگر با فلانی ازدواج کرده‌اند چطور به یکی مثل او راضی شده‌اند، و چرا جدا نمی‌شوند، و تازه گیرشان به خودِ طرف که تمام شود می‌روند سراغ کس و کارش که اگر کمی سنتی‌تر از کارشناس عیب‌گذاری باشند، دهاتی و امل هستند، و اگر کمی مدرنتر لاابالی و بی‌حیا، و اگر دستشان به دهانشان برسد تازه‌به‌دوران‌رسیده و اگر نرسد بدبخت و بی‌چیز. اینها را گفتم که بگویم این‌جور آدمها زیادند. یکیشان را من می‌شناسم چندتایشان را شماها. می‌آیند و ما را به دور و بری‌ها بدبین می‌کنند. نه خوشحال‌ترمان می‌کنند، نه پولدارتر، نه سالم‌تر، نه خوشبخت‌تر. اگر بودن در زندگی ما نیاز به پاسپورت داشت، می‌گفتم این آدمها باید پاسپورتشان را بگیرند و از زندگی ما بروند. حالا که زندگی پاسپورت ندارد ما باید از دستشان فرار کنیم. شد با پاسپورت، نشد قاچاقی. امیرعلی بنی‌اسدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(۱۷) در ایام الله دهه فجر شاهد افتتاح و بهره برداری از طرح های بسیاری خواهیم بود. طرح هایی که اکثرا جزء طرح های کلان ملی بوده و ارمغان انقلاب و برنامه توسعه دولت ها بوده است. مراقب باشید به بهانه تاسیس و یا بهره برداری از آن طرح ها و پروژه ها ، به نام نمایندگان بر سرتان منت نگذارند و از امکانات دولتی برای تبلیغات زودهنگام آنها استفاده نشود.
(۱۸) بزرگترین اشتباه و خسارت بزرگ نیروهای ارزشی در انتخابات پیش رو علی الخصوص در تهران، ایجاد دو قطبی جلیلی_قالیباف است! لطفا تکلیفتان را با خودتان روشن کنید. مردم انتظار وحدت و ایجاد یک لیست کارآمد و جامع الاطراف دارند. حتی شنیده شده که باغی انقلاب در جلسه ای گفته: «حداکثر استفاده را از این شکاف بکنید. بزرگترین و تنها شانس ما در این انتخابات، حفظ این شکاف بین اصولگراهاست!»
(۱۹) اجازه ندید با دو بار یا سه بار افتتاح کردن بعضی پروژه ها در ایام مختلف سال علی الخصوص در دهه فجر، شأن و جایگاه این ایام الله و ملت شریف ایران زیر سوال بره و دست مایه طنز و تمسخر یک مشت معاند و منافق در رسانه های خاص قرار بگیریم. مثلا مراسم افتتاح موزاییک کردن پیاده رو و یا افتتاح ده متر جدول و یا رنگ کردن سنگ فرش اطراف بعضی میادین و ... چه لطف و اهمیتی به جز دست مایه طنز شدن داره که حتی حاضرند به جای ربان قرمز، از پرچم ایران برای بریدن و افتتاحش کمک بگیرند؟! لطفا با آبروی چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب بازی نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(۲۰) ⛔️بوی تعفن فتنه⛔️ بعضی از کاندیداهای نمایندگی مجلس، با اینکه عدم احراز صلاحیتشان به آنها اعلام شده و تلاش های (بخوانید: لابی گری و انواع و اقسام واسطه ها) آنها به ثمر ننشسته، هنوز فاتحانه و رقیبانه به تبلیغ و دیدارهای مردمی و فضای مجازی و جلسات و محفل خانگی و... ادامه میدهند!! این دقیقا ورژن امروزی فتنه گری سران فتنه در سال ۸۸ است که قبل از انتخابات، خود را پیروز بی بدیل میدان معرفی می‌کردند. اما در این مرحله، حتی ممکن است پس از اعلام رسمی، باز هم به عملیات روانی و بازار گرمی ها ادامه بدهند. مراقب باشید. لطفا مردم، صف خودشان را از آنان و اطرافیانشان جدا کنند. این کارها به صلاح انقلاب و مردم و آرامش جامعه و شکوه انتخابات نظام اسلامی نیست.
این متن و بندهای اصلی ماده ۲۸ هست که اکثر کاندیداهای رد صلاحیت شده، پرونده هایی در این موارد نزد نهادهای نظارتی و شورای محترم نگهبان داشته و دارند. با این بندها آشنا بشید. ضمنا پرونده های سنگین اخلاقی و حتی متاسفانه فساد و اتهامات جنسی عده ای جای خود داره.
میشه یکی برامون توضیح بده که این رفتارها ینی چی؟! شال انداختین رو سرش اما پاشد اومد جلوی دوربین داخل و خارج، شال را برداشت و اینجوری اعتراضش را فریاد کشید. به نظرم این خانم مقصر هست اما نه بیشتر از کسی که اجازه داد با این ریخت و ظاهر زننده، بیاد جشنواره! نه بیشتر از کسی که شال را انداخت رو سرش و مقدمه چنین حاشیه ای را فراهم کرد! آقا قرار نیست تحویلشون نگیریم؟ مگه محتاجشون هستیم که اینجوری بهشون فضا میدیم و بعدش هم انگار نه انگار! الان اسم این کار، کشف حجاب نیست؟ باید حتما موهای رنگ کرده بیفته رو شونه کسی تا بگیم کشف حجاب کرد؟! والا نمیفهمم یکی بیاد توضیح بده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا