مؤسسه معنویت تمدنساز
🎞 أفَتُراكَ سُبْحَانَكَ يَا إِلٰهِى وَبِحَمْدِكَ 🟡 أفَتُراكَ سُبْحَانَكَ يَا إِلٰهِى وَبِحَمْدِكَ
5.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 يا مَوْلاىَ فَكَيْفَ يَبْقىٰ فِى الْعَذابِ...
🟡 يا مَوْلاىَ فَكَيْفَ يَبْقىٰ فِى الْعَذابِ وَ هُوَ يَرْجُو مَا سَلَفَ مِنْ حِلْمِكَ؟ أَمْ كَيْفَ تُؤْلِمُهُ النَّارُ وَ هُوَ يَأْمُلُ فَضْلَكَ وَ رَحْمَتَكَ؟ أَمْ كَيْفَ يُحْرِقُهُ لَهِيبُها وَ أَنْتَ تَسْمَعُ صَوْتَهُ وَتَرىٰ مَكانَهُ؟ أَمْ كَيْفَ يَشْتَمِلُ عَلَيْهِ زَفِيرُها وَ أَنْتَ تَعْلَمُ ضَعْفَهُ؟ أَمْ كَيْفَ يَتَقَلْقَلُ بَيْنَ أَطْباقِها وَ أَنْتَ تَعْلَمُ صِدْقَهُ؟ أَمْ كَيْفَ تَزْجُرُهُ زَبانِيَتُها وَ هُوَ يُنادِيكَ يَا رَبَّهُ؟ أَمْ كَيْفَ يَرْجُو فَضْلَكَ فِى عِتْقِهِ مِنْها فَتَتْرُكُهُ فِيها.
🟢 ای مولای من، چگونه در عذاب بماند و حال آنکه امید به بردباری گذشتهات دارد یا آتش چگونه او را به درد آورد درحالیکه بخشش و رحمت تو را آرزو دارد؟! یا چگونه شعله آتش او را بسوزاند درحالیکه فریادش را میشنوی و جایش را میبینی یا چگونه آتش او را دربر بگیرد و حال آنکه از ناتوانیاش خبرداری، یا چگونه در طبقات دوزخ به این سو و آن سو کشانده شود درحالی که راستگوییاش را میدانی، یا چگونه فرشتههای عذاب او را با خشم برانند و حال آنکه تو را به پروردگاریات میخواند، یا چگونه ممکن است بخششت را در آزادی از دوزخ امید داشته باشد و تو او را در آنجا به همان حال واگذاری؟
🏷 #فرازناب #ادعیه
🟠 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🟣 عشق و خودخواهی دو روی متفاوت سکه ✍️ تکیۀ عرفان و توحید بر عشق است و کارها بهواسطۀ آن برای اهل سل
🟢 ماهیت متحرکِ جامعهٔ توحیدی
✍️ جامعهٔ توحیدی ماهیتی حرکتوار دارد. ماهیتی از اویی و بهسوی اویی که همان حرکت است. جامعه اسلامی، یعنی جامعه توحیدی و «جامعه توحیدی یعنی جامعه ای بر اساس جهانبینی توحیدی که جهان ماهیت از اویی و بهسوی اویی دارد و دارای ایدئولوژی توحیدی است که از آن به توحید عملی یاد می شود، یعنی رسیدن انسان به یگانگی اخلاقی و یگانگی اجتماعی که هر دوی اینها در آیه کریمه معروف که رسولالله صلیاللهعلیهوآله در صدر نامه هایش به شخصیتهای جهان آن را ثبت می کرد ذکر شده است:
📖 قلْ یا اهْلَ الْکتابِ تَعالَوْا الی کلِمَةٍ سَواءٍ بَینَنا وَ بَینَکمْ الّا نَعْبُدَ الّا اللَّهَ وَ لا نُشْرِک بِهِ شَیئاً وَ لا یتَّخِذَ بَعْضُنا بَعْضاً ارْباباً مِنْ دونِ اللَّهِ؛ بگو: «ای اهل کتاب! بیایید بهسوی سخنی که میان ما و شما یکسان است؛ که جز خداوند یگانه را نپرستیم و چیزی را همتای او قرار ندهیم؛ و بعضی از ما، بعضی دیگر را غیر از خدای یگانه، به خدایی نپذیرد.
📗 #کتاب_سبک_زندگی_توحیدی
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💠 اثر گریه بر اهلبیت علیهمالسلام ✨ امام صادق علیهالسلام: 📜 ما من عین بکت لنا الا نعمت بالنظر ال
💠 رفع خستگیِ دل
✨ امام علی علیهالسلام:
📜 إنَّ هَذِهِ اَلْقُلُوبَ تَمَلُّ كَمَا تَمَلُّ اَلْأَبْدَانُ فَابْتَغُوا لَهَا طَرَائِفَ اَلْحِكَمِ.
🍃 اين دلها نيز همچون بدنها خسته مىشوند. پس براى [رفع خستگى] آنها حكمتهاى تازه و طرفه بجوييد.
📖 نهج البلاغة؛ ص ۴۸۳.
📚 شريف الرضي، محمد بن حسين، نهج البلاغة (للصبحي صالح)؛ چ۱، قم، ۱۴۱۴ ق.
🏷 #احادیثاخلاقی
🔆 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🕯 نتیجۀ صبر 🕊 بدان که از برای صبر نتایج بسیار است که از جملۀ آنها ارتیاض و تربیت نفس است. 🛐 اگر
💛 خصوصیات قلب
📘 قلب از دیدگاه قرآن یک ابزار شناخت نیز به حساب میآید. اساساً مخاطب بخش عمدهای از پیام قرآن دل انسان است، پیامی که تنها گوش دل قادر به شنیدن آن است و هیچ گوش دیگری را یارای شنیدن آن نیست. ازاینرو قرآن تأکید زیادی در حفظ و نگهداری و تکامل این ابزار دارد. در قرآن بهکرات به مسائلی از قبیل تزکیۀ نفس و روشنایی قلب و صفای دل برمیخوریم:
📌 قدْ أَفْلَحَ مَنْ زَکّٰاهٰا؛ رستگار شد کسی که قلب خود را از آلودگیها پاک نگه داشت.
📌 كلَّا بَلْ رَانَ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ مَا كَانُوا يَكْسِبُونَ؛ سخن اینها را نخوان که کارهای ناشایست اینان بر روی قلبهایشان تیرگیها و زنگارها قرار داده است.
🌟 و دربارۀ روشنایی قلب میگوید:
🕊 إنْ تَتَّقُوا اَللّٰهَ یَجْعَلْ لَکُمْ فُرْقٰاناً؛ اگر راه تقوا و پاکی را پیش گیرید خدا نور روشنایی در قلب شما قرار میدهد.
🌱 و یا در آیهای دیگر:
وَ اَلَّذِینَ جٰاهَدُوا فِینٰا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنٰا؛ کسانی که در راه ما با خلوص نیت کوشش کنند ما راه خود را بر روی آنها باز میکنیم.
📖 شهید مطهری رضواناللهتعالیعلیه؛ آشنائی با قرآن؛ ج ۱، ص ۶۹.
🏷 #تصویرنگاشتسخنبزرگان
🔅 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
✨ رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلَاةِ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَ تَقَبَّلْ دُعَاءِ﴿۴۰﴾ رَبَّنَا
🆔 @mtsaz_irوَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِينَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ.mp3
زمان:
حجم:
445.4K
✨ وَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِينَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ إِذْ قَالَتْ رَبِّ ابْنِ لِي عِنْدَكَ بَيْتًا فِي الْجَنَّةِ وَنَجِّنِي مِنْ فِرْعَوْنَ وَعَمَلِهِ﴿۱۱﴾
💠 و خدا برای مؤمنان همسر فرعون را مثل زده است هنگامی که گفت: پروردگارا! برای من نزد خودت خانهای در بهشت بنا کن و مرا از فرعون وکردارش رهایی بخش.
📖 سوره مبارکه تحریم؛ آیه ۱۱.
🏷 #تلاوت_ناب
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🎞 يا مَوْلاىَ فَكَيْفَ يَبْقىٰ فِى الْعَذابِ... 🟡 يا مَوْلاىَ فَكَيْفَ يَبْقىٰ فِى الْعَذابِ وَ هُ
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 هَيْهاتَ ما ذٰلِكَ الظَّنُ بِكَ
🟡 همه این امور از بندهنوازی تو بس دور است، هرگز گمان ما به تو این نیست و نه از فضل تو چنین گویند و نه به آنچه از خوبی و احسانت با اهل توحید رفتار کردهای شباهتی دارد؛ پس به یقین میدانم که اگر فرمانت در به عذاب کشیدن منکرانت نبود و دستورت به همیشگی بودن دشمنانت در آتش صادر نمیشد، هر آینه سرتاسر دوزخ را سرد و سلامت میکردی و برای احدی در آنجا قرار و جایگاهی نبود، امّا تو که نامهایت مقدّس است، سوگند یاد کردی که دوزخ را از همهی کافران چه پری و چه آدمی پر سازی و ستیزهجویان را در آنجا همیشگی و جاودانه بداری و هم تو ـ که ثنایت برجسته و والا است ـ به این گفته ابتدا کردی و با نیکی و محبت و لطف، بزرگمنشی فرمودی که « آیا مؤمنانِ [اهل عبادت] مانند کسانی هستند که منحرف و نافرمانند؟ [نه، هرگز این دو گروه] مساوی نیستند».
🏷 #فرازناب #ادعیه
🟠 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💧حرفی از معنا 🎞 نسبت اسماء الهی با یکدیگر ✨ حجتالاسلام شمشیری 🏷 #ویدئوکستحرفیازمعنا 🔵 مؤسسه
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💧حرفی از معنا
🎞 قرب و بُعد معنوی
✨ حجتالاسلام شمشیری
🏷 #ویدئوکستحرفیازمعنا
🔵 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💠 رفع خستگیِ دل ✨ امام علی علیهالسلام: 📜 إنَّ هَذِهِ اَلْقُلُوبَ تَمَلُّ كَمَا تَمَلُّ اَلْأَبْدَ
💠 تفسير گشادهدستى
📜 الإمامُ الحسنُ عليه السلام، لَمّا قالَ لَهُ أمِيرُ المؤمِنين: يا بُنَيَّ، ما السَّماحَةُ ؟ البَذْلُ في العُسْرِ و اليُسْرِ.
🍃 امام حسن عليهالسلام، آنگاه كه اميرالمؤمنين عليهالسلام از او پرسيد: فرزندم! گشاده دستى چيست؟ فرمود: بخششكردن در تنگدستى و توانگرى.
📖 معاني الأخبار، ص ۲۵۶.
📚 ابن بابويه، محمد بن على؛ معاني الأخبار؛ چ۱، قم، دفتر انتشارات اسلامى وابسته به جامعه مدرسين حوزه علميه قم، ۱۴۰۳ ه.ق.
🏷 #احادیثاخلاقی
🔆 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir