امروز صلواتی ختم کنیم به نیت 🌿
سلامتی آقا امام زمان و سلامتی شما عزیزان🌸
رفع گرفتاری حاجت مندان🌿
وآرامش برای همه مردم سرزمینمان🌸
🌸 اللَّـهُمَّ 🌸
🌿 صَلِّ 🌿
🌸 عَلَى 🌸
🌿 مُحَمَّد 🌿
🌸وعلی آلِ 🌸
🌿 مُحَمَّد🌿
@mzohor
استاد محمودی4_5969631463400802479.mp3
زمان:
حجم:
4.13M
✅ شناخت امام زمان
👈 قسمت چهاردهم
⚠️مراقب باشیم انتظار ما انتظار یهودی نباشد
🔹«نگاه غلط به مسئله انتظار که امروز بعضی از ما نسبت به حضرت مهدی (عج) داریم، یهود نسبت به پیامبر اسلام داشت. یهودیان بر اساس همین انتظار به سوی مدینه روانه شدند و در اطراف آن خیبر و… سکونت کردند تا به هنگام ظهور پیامبر آخر الزمان نخستین بیعت کنندگان با او باشند اما وقتی پیامبر موعود به رسالت مبعوث شد، نه تنها با او بیعت نکردند، بلکه در مقابل انجام رسالتش خدعه، توطئه و صف آرایی کردند و بارها تلاش کردند او را ترور کنند.
🔹آنها گمان می کردند که فاصله شان با پیامبر فاصله زمانی است، در حالیکه با آن حضرت، فاصله اخلاقی داشتند.
‼️ فاصله ی ما با مهدی موعود (عج) نیز فاصله ی اخلاقی و معنوی است این فاصله اگر برداشته نشود، دیر یا زود ما را از امام زمانمان جدا خواهد ساخت.
🔸 و در مقابل چه بسیار کسانی که در ظاهر اطلاعاتشان در مورد مباحث مهدوی کم است اما به دلیل پاکی درونی در واقع به امام عصر (عج) نزدیکند و پس از ظهورش بلافاصله به او می پیوندند.»
☑️ آری، یهودیان مدینه به دیگران همچون محرومان و بی خبران می نگریستند، اما خود از بیعت با پیامبر موعود بازماندند، چرا که با آن حضرت فاصله ی اخلاقی داشتند. در مقابل سلمان ها و اویس ها که در ظاهر از دوران و ادیان الهی گذشته و کتب آنها بی خبر بودند، پس از بعثت پیامبر خود را به پیامبر رساندند و بیعت کردند، چون فاصله ی معرفتی و اخلاقی را در نوردیده بودند.
⁉️ اما فاصله ما با امام زمان (عج) چقدر است؟!!!
خدا کند ما به سرنوشت یهودیان مدینه دچار نشویم…
⛅️أللَّھُمَ عجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج
💚السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ
یا اباصالحَ المهدیّ
یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القرآن
یا امامَ الاِنسِ والجانِّ
سیِّدی و مولایَ ! الاَمان الاَمان...
✨✨✨✨✨✨✨✨
🎉تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان عج الله #صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#سلام
@mzohor
#سلام_مولا_جانم🧡
ای مطلع تمام غزلهای ناب شعر
همگام با طلیعهیِ صبحِ سحر بیا
درد است باشی و زهمه رخ نهان کنی
جانها به لب رسیده دگر، زودتر بیا
💚الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚
@mzohor
❣ #سلام_امام_زمانم❣
بیا که با تو بگویم غم ملالت دل
چرا که بی تو ندارم
#مجال گفت و شنید
بهای #وصل تو
گر #جان بود خریدارم
که جنس خوب
#مُبصّر به هر چه دید خرید
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
@mzohor