حکمت مشارکت حضرت #مسیح در تشکیل حکومت جهانى چیست؟
از آنجا که مسیحیان، جمعیت قابل توجهی از مردم زمان ظهور را تشکیل می دهند با نزول حضرت عیسی(ع) از آسمان و به پیروی از ایشان، تسلیم حضرت مهدی(عج) مى شوند و در نتیجه فتح و پیروزى حضرت مهدی(عج) سریعتر و آسانتر خواهد شد و بخش عظیمى از جهان بدون جنگ و خونریزی تحت حکومت حضرت قرار خواهد گرفت.
@P_Mahdavi
داني که انتظار تو با ما چه ميکند؟
توفان ببين به پهنه دريا چه ميکند
آشفته ام چو موج به درياي زندگي
آشفتگي ببين به دل ما، چه ميکند
يکدم بپرس اين همه غم اين همه بلا
در خاطر شکسته زغم ها چه ميکند
دور از بهار روي تو بيبرگ ماندهام
بي برگ و بار مانده به دنيا چه ميکند؟
بنشين ز راه لطف دمي در کنار دل
آخر بپرس اين دل تنها چه ميکند
┏━━•🔹•━━┓
@P_Mahdavi
┗━━•🔸•━━┛
❓آیا اعتقاد به ظهور امام مهدی(عج) نتیجه فشار سیاسى خلفا بوده است؟
✅قبل از حکومت بنی امیه و بنی عباس موضوع مهدویت در روایات پیامبر مطرح شده بود.
همچنین دلیل عقلی و روایاتی که دلالت دارد وجود امام در هر عصری ضروری است، نشان می دهد اعتقاد به مهدویت، نتیجه فشار سیاسی نبوده است.
📙(کمال الدین/ص250تا287)
┏━━•🔹•━━┓
@P_Mahdavi
┗━━•🔸•━━┛
4_6048448223566104148.mp3
زمان:
حجم:
10.07M
💾🔊 #دانلود_سخنرانی استاد رائفی پور
📝 « مشکلات دوران امامت امام حسن مجتبی علیه السلام »
📤 دانلود صوتی با کیفیت 24kb
🔸▫️ هیچ یک از اصحاب رسول اکرم«ص» بعد از حضرت علی«ع» از نظر استقامت در ایمان، پارسایی و حماسهآفرینی مانند حمزه«ع» نبودهاند. بهعلاوه حمزه اسدالله و سید شهیدان و از بهترین عموهای حضرت نبیاکرم«ص» جز ابوطالب و نیز برادر رضاعی آن وجود مبارک است.
🔹▫️روزی در محضر امام باقر«ع» دربارة کوتاه آمدن حضرت علی«ع» بعد از رحلت رسول اکرم«ص» سخن به میان آمد. یکی از اصحاب فرمود: یابن رسوالله فدایتان گردم، در آن روز دلاوران بنیهاشم کجا بودند که این امر محقق نگردید؟
امام فرمود: سوگند به خداوند اگر در آن اوقات حمزة شجاع و جعفر دلاور در محضر حضرت علی«ع» حضور داشتند، اهل شورای سقیفه هرگز به خواستههای خود نمیرسیدند، آن دو بزرگوار از جان خودشان میگذشتند، ولی اجازه نمیدادند صاحب اصلی این مقام خانهنشین شود.