خطحزبالله ۴۳۸.pdf
حجم:
2.6M
🇮🇷 خط حزبالله ۴۳۸ | نوبت طوفان امّت برای فلسطین
📝 چهارصد و سی و هشتمین شماره هفتهنامه خط حزبالله، با عنوان «نوبت طوفان امّت برای فلسطین» منتشر شد.
▪️سخنهفته این شماره خط حزبالله، به این سؤال، پاسخ داده است که در اولین روز قدس پس از طوفانالاقصی، وظیفه ما در قبال آزادی"قدس شریف" و محکومیت جنایات صهیونیستها چیست؟
▪️«امیرالمؤمنین (علیهالسلام) یاورمظلومان و خصم ظالمان» عنوان گزیده بیانات این شماره از نشریه خط حزبالله است که بهمناسبت بیستویکم ماه رمضان، سالروز شهادت امیرالمؤمنین (علیهالسلام)، مروری بر فضایل و ویژگیهای آن امام همام در بیانات رهبرانقلاب، داشته است.
▪️فراخوان استقبال از روز جهانی قدس با شعار ماه فلسطین از دیگر بخشهای شماره ۴۳۸ خطحزبالله است.
🌷این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید بهروز واحدی تقدیم میشود.
@pshrmq
هدایت شده از کانالجامعشهیدمحمدیقرقی
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حقایقی کمتر شنیده شده درباره حقیقت ۱۳ بدر و جشن یهودیها
@pshrmq
هدایت شده از کانالجامعشهیدمحمدیقرقی
📝 کلام امام
▪️سلام و درود بر مولای ما که نمونه انسان و قرآن ناطق است.
▪️و تا ابد نام بزرگ او باقی است.
▪️و خود، الگوی انسانیّت و مظهر اسم اعظم است.
📚 صحیفه نور، جلد ١۴، صفحه ٢٢۵.
🇮🇷 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🇮🇷
@pshrmq
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 در آخرالزمان یکی از هدفهای اصلی شیطان، خانوادههاست...
🎙حجتالاسلام و المسلمین عالی
@pshrmq
هدایت شده از کانالجامعشهیدمحمدیقرقی
.
🌙 دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
🌺 «اللَّهُمَّ افْتَحْ لِی فِیهِ أَبْوَابَ فَضْلِکَ وَ أَنْزِلْ عَلَیَّ فِیهِ بَرَکَاتِکَ وَ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوجِبَاتِ مَرْضَاتِکَ وَ أَسْکِنِّی فِیهِ بُحْبُوحَاتِ جَنَّاتِکَ یَا مُجِیبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّین»
🌸 «ای خدا در این روز به روی من درهای فضل و کرمت را بگشا و بر من برکاتت را نازل فرما و بر موجبات رضا و خوشنودیت موفقم بدار و در وسط بهشتهایت مرا مسکن ده، ای پذیرنده دعای مضطر پریشان.»
🌼 «فضل» آن نعمتها و احسانهائى است كه خداوند خارج از حدّ استحقاق انسان، روا مىدارد.
🌼 بشر از خدا طلبكار نيست، نه در روزى و نعمت، نه در بهشت و پاداش آخرت، بلكه هرچه كه او بدهد همه «لطف» است و «فضل»، جود است و كرم.
🌼 درهاى فضل خدا به روى كسى باز مىگردد كه «قابليت» و آمادگى و استعداد از خود نشان دهد. زنبور عسل به وحى الهى در شكاف يك سنگ و كوه، عسل مى سازد.
🌼 دل نيز بايد با نور معرفت شكافته شود، تا شيرينى ياد خدا و موهبتها و «فضل» پروردگار در آن جاى گيرد. دلهاى بسته و سنگى، جاى نور الهى نيست.
🌼 پس عبوديّت، خشوع، بندگى و طاعت، زمينهساز گشايش درهاى فضل خداوند به روى انسان است.
🌼 «بركت»، ثبوت و دوام خير خداوند در يك چيز است. بعضى خيرها و نعمتها گذران است همچون ابر و سايه، و برخى پايدار است و مداوم و مستمرّ.
🌼 خواسته ما از خداوند آن است كه بركات خويش را در اين روز و ماه بر ما فرستد و آثار خير جاودانه را براى ما عنايت كند. تا مال و اولاد و وقت و عملمان «مبارك» شود و «بركت» در زندگىمان افزون گردد.
@pshrmq
هدایت شده از کانالجامعشهیدمحمدیقرقی
استاد معتز آقائیTahdir joze22.mp3
زمان:
حجم:
4.06M
🕋 تلاوت تحدیر (تندخوانی)
2⃣2⃣ جزء بیست و دوم قرآن کریم
🎙با صدای استاد : معتز آقایی
🌸 هدیه به ساحتمقدس ائمهاطهار علیهمالسلام و شهدایاسلام
💐 اَللَّٰهُمَّ صَلِّعَلَىٰمُحَمَّدٍ وَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفََرجَهُمْ 💐
@pshrmq